Kardeşimin karısı...

ya benim anlamadığım kız yaptığınız herşeyi sevmek benimsemek zorunda değilki. bence kendinizi de bir sorgulayın iyi yapıyorum diye fazlasıyla ilişkilerine müdahale etmiş olabilirsiniz. birde sorun kardeşinizde de olabilir ki var dengeyi ayarlayamamış iki tarafa da. kızdan da dinlemek lazım olayı okuduğum kadarıyla yorum yapabiliryorum. tek söyleyebileceğim kesinlikle karışmayın.

Ne gibi iftiralar attı mesela?
Bence uzakta olmanıza rağmen çok şey biliyorsunuz, kardeşiniz ev ilişkilerini çok anlatıyor sanırım.

bizde sevsin benimsesin demiyoruz ama saygısını koruyabilirdi. Onca olaylara rağmen gayet saygılı davranıyoruz. Kesinlikle şu ana kadar aile içi işlerine karışmadık. sadece paylaşmak istedim

Ne gibi iftiralar attı mesela?
Bence uzakta olmanıza rağmen çok şey biliyorsunuz, kardeşiniz ev ilişkilerini çok anlatıyor sanırım.
kavga ettiklerinde anlatmıştı. Kardeşimin onu nişanlıyken aldattığını söyledi. ve bunu önümüze 2 yıl sonra koydu. Dedik madem öyle neden evlendin. ki kardeşim büyük yemin etti. Asla yapmadım diye.

bir insan 7 de neyse 70te de o yani.
kadının huyu böyleyken neden zorla barıştırdınız ki?? (çocuk olunca insanlar değişir diye bişey de yok zaten)
ha madem barıştırdınız senin huyun neyse kabulümüz demişsiniz.
bence karı-koca arasına girmeyin. burda kardeşiniz dengeyi sağlayabilirse ne ala. sağlayamazsa da yapacak bişey yok.

Babasının evinde görmemis lafindan sonra sizi hic haklı bulmuyorum.. Nerden biliyorsunuz görmediğini ? Çok harcaması size açık açık rahatsızlık veriyor ki gereksiz bi rahatsızlık size ne yahu kocasının parası ister car cur eder ister desturlu harcar. Kaygısı size değil eşine düşmeliydi..

Kardeşim de böyle böyle diyor diyosunuz bazı yerlerde. Bence siz hep birlikte oturup gelin hakkında eşiyle birlikte dedikodu da yapıyorsunuz.

Su evlenmiş insanların hayatlarına karışmayın. Ayrılsalar bile birleştirmeye uğraşmayın. Sonra ben gittim barıştırmaya çalıştım. Ben iyi bir insanım ama gelin kötü diye konuşmaya gelirsiniz..

kardeşimin onla ilgilenmediğini söyledi. kardeşimde dediki. sürekli watsaptan yazışıyoruz amirim kızıyor bırak telefonu diye dedi. evdeyiz halısahaya bile izin vermiyor her saniye yanyanayız nasıl ilgilenmeyim dedi.
bana ve çocuğa hiç bişey almıyor dedi. kardeşim kredi kartının extresini ve çocuğa aldıklarını gösterdi. hepsini kanıtladı kardeşim yalanlarının.

Ooooooo çok fena.
Bütün aile kavgalarını biliyorsunuz!!!!
Ben bir evliliğin bu kadar çok içinde olmak istemezdim.
Kardeşim anlatsa bile bozulurdum,kendisi halletsin isterdim.
Hatalısınız demiyorum yanlış anlamayın sadece dinlenmeyin onları,bırakın kendileri uğraşsınlar kendi sorunlarıyla.
Kredi kart ekstresi he?
Kim bakabilir benim harcamalarıma ayol?

ya işte sizin aranızda böyle konuşmalar olmamalı, ne gelin size kardeşiniz bana bişey almıyor demeli, ne siz kardeşinize öyle mi diye sormalısınız, ne de kardeşiniz size bunun yalan olduğunu ispatlamaya çalışmalı, bunlar karı kocayı ilgilendiren mevzular... böyle böyle yüz göz olmuşsunuz sanırım üç tarafta hatalı, gelinde kardeşinde siz de... Bence sizin taraf geline bize bunları anlatma bunlar karı koca arası şeyler bizi ilgilendirmez deyin

evet aynı şeyden rahatsız oldum bende bu yoruma katılıyorum.

çok fazla yüzgöz olundu. ilk kavgadan sonra. öğrenmememiz gereken çok şey öğrendik ve sanırım bağlar koptu.

Karismayin ama kizin ailesi de karismasin onun yuvasina. Baskasinin akliyla hareket ederlerse daha cok mutsuz olurlar...

çok fazla yüzgöz olundu. ilk kavgadan sonra. öğrenmememiz gereken çok şey öğrendik ve sanırım bağlar koptu.
Evet bence artık hiç bulaşmayın.
Yok bebe sevecez,yok kardeşim çay içmeye gelsin,yok gözlerim doldu vs. tüm şu anlattıklarınızdan sonra çok komik oluyor bence.

insanın senede bi kaç defa gördüğü kardeşiyle dışarı çıkamaması evine davet edememesi çok üzücü. aklıma gelince gözlerim doluyor. o kadar seviyorum ki onu
yapacak bir şey yok. benim de abim aynı durumda ve yaklaşık 10 yıldır görüşmüyoruz eşi istemediği için.
mutsuz olsa boşanırdı, demek ki halinden memnun diye düşünüyoruz.

evet o hatayı yaptık birdaha barıştırmakla falan uğraşmaz kimse.
ama benim çocuğumun hakkı yeniyorsa ben orda bi dur derim

sizinkiler devam mı ediyor?

Evet bence artık hiç bulaşmayın.
Yok bebe sevecez,yok kardeşim çay içmeye gelsin,yok gözlerim doldu vs. tüm şu anlattıklarınızdan sonra çok komik oluyor bence.
gözlerim sık dolar benim sulugözüm ben. çay içmeyede gelmesin zaten şu saatten sonra istemem. ama o bebe kardeşiminde bebesi seviyom napıyım

Durduk yere neden aldattı desin şizofren mi bu kadın? Çok fazla olayların içindeyseniz görüşmek istemeyebilir. Ya da istemediğinizi anlamış olabilir. Annem istemedi ama abim seviyor diye bir şey demedi yazmışsınız, belki de gelininize anlattı istenmediğini.

Ay ne güzel gorumcesiniz benim gorumcem abisiyle kavga ettik milletin içinde bana oh olsun dedi ve daha neler neler.....demek iyi görümce varmış

tabiki ama senede iki defa geliyor. kaldıkları birer hafta. zaten kardeşimden ayrı geldiğinde bebeği hiç göremiyoruz anneme hiç gelmiyor. bu dediklerinizi yapıyordur muhakkak ama bizlerde iki sevsek bebeği çokmu

bebeğini kıskanıyor olabilir, üzerine gitmeyin. hele de emziriyorsa lütfen biraz daha sabırlı olun. bebeğin hatırı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…