Kardeşimin karısı...

Bazen sırf yorum yapmak için yazan insanlar var yapmayın nolur
Sirf yorum yapmak icin yazmadim.bu konuda haksız oldugumu da sanmiyorum.
Sonuc da gelininizin cok ta kötü bir huyu yok kocasini aldatmiyor namuzsuzluk yapmiyor,(ki oyle bir sey demedin) aşilmicak şeyler degil siz karismayin dedim sadece, ki sizde öyle yapiyormuşsunuz dediginize göre...

Kimsenin bişeyine karıştığım yok kardeşim için üzüldüğümü belirttim sadece okadar

Bunlarin neyi kötü huy degil? Bi tek aldatma mi kötü huy? Yanli yorum yapmak icin bu kadar dar kaliba girmeye gerek yok.

Aynı gelin bizdede vardı kendisi bir zamanlar yengemdiii daha evliyken başka bi adama kaçtı son olarak yani aman dikkat diyim
Allah kurtarmış ozaman sizi.
Rabbim den dileğim ya duzelsin kardeşim mutlu olsun. Yada kurtarsın onu ne diyim

Kardeşin neden evde olan her şeyi sizinle paylaşıyor... evlendiyse kendi kararlarını kendisi alabilir. Sevmiyorsa da boşansin.

Ne halleri varsa görsünler ilgilenmeyin...

Eşi iftira atınca açıklamak zorunda kaldı bi çok şeyi
Umursamıyorum yaklaşık bir senedir telefon numarasını bile sildim.

Kardeşin neden evde olan her şeyi sizinle paylaşıyor... evlendiyse kendi kararlarını kendisi alabilir. Sevmiyorsa da boşansin.

Eşi iftira atınca açıklamak zorunda kaldı bi çok şeyi
Umursamıyorum yaklaşık bir senedir telefon numarasını bile sildim

Birde çok genç evlendi kardeşim 22 yaşında evlendi. Cahillikte var ikisinde. İnşallah duzelir

Yine bir görümce vakası
Sanki kız kendi kendine hamile kalmış
Kendi dünyasında yaşıyormuş gibi anlamışsın
Hoş, biz kıza böyle böyle davrandık o da ondan böyle yapıyor yazmazsın zaten çünkü burada çok haklısın ı duymak istiyorsun
Zaten daha ikinci cümlede annem çok istemese de demişsin.. Kızı baştan istememişsiniz kız da sizi istemiyor işte bu kadar basit
Kardeşi ile ilişkisi kavgası gürültüsü onu ilgilendirir
Hiç girme ama o benim kardeşim vs muhabbetlerine herkes birilerinin kardeşi

Bazen sırf yorum yapmak için yazan insanlar var yapmayın nolur

Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil lütfen arkadaşların yorumlarına saygı duyun. Burdan belli gelin kıza da saygılı olmadığınız. Yazık kıza sizin gibi görümce varken kızın yuvası dağılır.

evet o hatayı yaptık birdaha barıştırmakla falan uğraşmaz kimse.
ama benim çocuğumun hakkı yeniyorsa ben orda bi dur derim

Çocuğun değil kardeşin ki çocuğun olduğu halde gelinin harcadığına karışamazsın.. Kaynanam gelicek bana baba evinde görmedin dicek. Diyebiliyorsa desin bakalım.

Çocuğun değil kardeşin ki çocuğun olduğu halde gelinin harcadığına karışamazsın.. Kaynanam gelicek bana baba evinde görmedin dicek. Diyebiliyorsa desin bakalım.
Anlamadınız galiba bizim hakkımız olan bir parayla kardeşimin borçlarını kapattık biraz dikkatli olunması gerekmez mi harcama konusunda

Ha
Hakedene saygı gösteririm merak etme sen güzel kafanı yorma

Anlamadınız galiba bizim hakkımız olan bir parayla kardeşimin borçlarını kapattık biraz dikkatli olunması gerekmez harcama konusunda

İşte olay bu dikkatli olunması gerekiyor tabiki.Ama bunun derdin kardeşinize düşüyor birazda. Nakit mi harcıyor kadın para vermesin. Kredimi harcıyor kartları kapatsın ki koskoca adam da ablasindan karısının borcunu ödemek için para almasın.

Eğer kadın harcıyor ise erkek buna izin veriyordur. Siz boşuna karışiyor ve gelini kötuluyosunuz. Kardeşiniz ikili oynuyor size gelip karim şöyle böyle diyor ama baldan da vazgeçmiyor
Karışmayın onlar iyi olur ilerde siz kötü olursunuz.

Bu arada borcu isteyen konu sahibinin kardeşi, gelin kız değil belki gelinin haberi bile yoktur o paranın nereden geldiğinden. Ha benim eşim de al bu benim param dese ister tutarım ister çatır çatır harcarım bu kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta kocanın eve getirdiği para. O yüzden bu sorun damat beyle giderilmesi gereken durum. Ayrıca sonradan görme dediğiniz anne babasının evinde 10 numara yaşıyordur ve şimdi de kocasının evinde yaşıyo 10 numara. Kıskançlık krizlerini çıkarabilecek başka yer bulun. Ha bu arada bana laf vurma ihtimaline karşı söylüyorum hem kendi maaşımı hemde kocamınkini yiyorum oh canıma değsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…