- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.316
- 198
- Konu Sahibi kulkedisi30
-
Oyle yapıyorum...Niye barıştırdınız ki? Çocuk hiçbir şeyi düzeltmez. Bundan sonra ne arayın ne sorun.
Ben yapım gereği kolay kolay insanları kıramam kimsenin aile içişlerine karışamam bu olaylar bi şekilde kardeşim ve eşi tarafından bize aksettirildi. O halde bile neden böyle oldu demedim. Bize ek olarak üzüntüsü kaldı. Para harcama meselesine gelirsek kardesim yetistiremediginden kardeşlerim ve benim arasinda paylastirilacak olan paradan hakkımızı almayıp kardeşimin borcunu ödedik. Bu yüzden biraz daha harcamalarında dikkatli olması gerekirdi gelin hanimin.
Benim diğer hatalı olduğum konu herkesi kendim gibi görmem. Belki bizim gibi olmasını bekledik. Sıcaklık bekledik. Olmadığını gördük ve vazgeçtik geri çekildik.
Umarım kardeşim mutlu olurda varsın suçlu biz olalım sorun değil.
Olumlu yada olumsuz vakit ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim.
Kimse kimseyi sevmek zorunda deil ama eş hatrina saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum.
Bi çok insan buraya derdini paylaşmak için geliyor. Öyle iğneli yorumlar yapılıyor ki keşke konu acmasaysim bile dedimBurdakilere bakmayin siz. Üzüntünüzde de endiselerinizde de haklisiniz. Siz görumce oldugunuz icin cinsiyetci yorumlar yapiliyor. Bunlarin aynisini erkek degil de kiz kardesiniz icin söyleseydiniz bu yorumlar olmazdi. Objektif yorum yapilamiyor.
Esler birbirlerinin ailelerini sevmeseler de karisamazlar. Sevmiyorsa kendisi gitmesin ama esini kisitlayamaz bu konuda. Evlenmek bu kadar ukalaca haklari vermiyor kimseye.
Cinsiyetciyiz maalesef. Erkege siddete biyik altindan gülumsüyoruz. Bi kadin esini kisitlasa vardir bi bildigi diyoruz. Esine ailesi konusunda izin vermese ailesinde sorun oluyor. Kadin erkek farketmez!!! Kimse esiyim diye karsidakini kisitlayamaz!!!
Kardeşimin imtihanı çok zormuş Allah büyük bi kapı açar insallahAllah kardeşinize yardım etsin ama biraz sesini çıkartmalı
Haklı olduğu yerde nasıl yanında olmalıysa saygısızlık yaptığında edepsizlikte karşısında durup haddini bildirmeli
Hiç bir gelinin eşini alıp kendi tarafına çekip bir tek orası varmış gibi hareket etmesi doğru değil
O taraf ta ailesi canı ciğeri. Keşke bazı şeyleri insan baştan görebilse ama imtihan dünyası
En son tüm hücrelerimle soğuduğumu söyleyebilirim. Ve kötü bir huyum var soğuyunca hiç bi şekilde isinamiyorumKardeşiniz evlenmeyi bildiği gibi karıyı yönetmeyi çekip çevirmeyi de bilmeli...
bırakın ne halleri var ise görsünler.. hatta bence tamamen elinizi ayağınızı çekin
gelin kaynana görümce kıymetini kardeşinizde kardeş anne kıymetini bilsin...
ne gelinler var Allahım bizim gibi olanlarda.
anan mı ben mi derlerse önce anneni seç der.. belki benim de anne oluşumdan dolayı bilmiyorum
etrafı karı - koca bulmak öyle kolay ki ama anne baba bulması mümkün değil..
Bi çok insan buraya derdini paylaşmak için geliyor. Öyle iğneli yorumlar yapılıyor ki keşke konu acmasaysim bile dedim
Görümcelik yapmayin bi rahat bırakın da çift kendileri mutlu olsunlar.yeni evlendirmissin vay bize gelmiyo vay kendileri geziyo para harciyo bilmem ne sonra da çekil kenara ben bisey yapmadım de.birakin ister gelir ister gelmez onlar ayrı bir aile bunu kabul edin para harcar harcamaz bu onların sorunu evde tartışırlar bu onlarin sorunu.kulis yap al kardeşini anneni yanına konus saatlerce sonra bize karşı soğuk de olur mu hıc?bence sizde hatalisiniz kimde durduk yere tavır yapmaz kimse durduk yere soğuk davranmaz[/QUOTE
Konuyu nasıl okudunuz nasıl anladınız inan çok şaşırdım.
Nasıl kapatılıyor anlatirmisinizBen de ayni konuyu actim sayilir. Ayni ezbere yorumlar yapiliyor. Umursamayin. Cünkü gercekci degil. Bi kere cinsiyetci yorumlar.
Zannedersiniz herkes agac kavugundan cikmis aile falan olgusu yok. Belki de bizim kadar aileye önem vermiyorlardir bilemiyorum. Bi iki klise laf var. O söyleniyor. Ben kapattim o yüzden konumu.
Görümcelik yapmayin bi rahat bırakın da çift kendileri mutlu olsunlar.yeni evlendirmissin vay bize gelmiyo vay kendileri geziyo para harciyo bilmem ne sonra da çekil kenara ben bisey yapmadım de.birakin ister gelir ister gelmez onlar ayrı bir aile bunu kabul edin para harcar harcamaz bu onların sorunu evde tartışırlar bu onlarin sorunu.kulis yap al kardeşini anneni yanına konus saatlerce sonra bize karşı soğuk de olur mu hıc?bence sizde hatalisiniz kimde durduk yere tavır yapmaz kimse durduk yere soğuk davranmaz
En son tüm hücrelerimle soğuduğumu söyleyebilirim. Ve kötü bir huyum var soğuyunca hiç bi şekilde isinamiyorum
Teşekkür ederim.Mune diyerek etiketleyiniz. Konunuzun kapanmasini isteyiniz.
Haklısınız üzülmeye değmiyor bazensiz üzüleceğinize bırakın başkaları üzülsün...
ben üzülmeyi bıraktım tavsiye ederim.. valla.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?