- 26 Ağustos 2021
- 179
- 172
- 33
- 38
Merhaba son aylarda başım erkek kardeşimin sevgilisi ile dertte. Aslında önceleri durumun vehametini anlamıyordum uzakta olduğum için. Fakat son günlerde durum hiç iyiye gitmiyor. Ikisi de genç denilebilecek yaşta. Biri 26 diğeri 28. Okulları yeni bitti. Elinde meslekleri yok. Tecrübeleri yok. Kız inanılmaz isteklerde bulunuyor daha şimdiden. Ve çalışmayı da düşünmüyor. Dublex 0 bir ev, son model bir araba, italyan deri koltuklar. Ve buraya yazsam yuh diyeceğiniz birçok şey. Kardeşim ailemi zorluyor ve onların da yapabileceği hiçbişey yok zaten. Neye güveniyor bilmiyorum. Kardeşim kriptoda al sat yaptı, bir miktar parası var ama bunları karşılayacak kadar değil yani. Evlenmek için zorluyor, baski kuruyor. Istedigi olmadigi icin küsüyor. Erkek kardesimi taniyamiyorum. Resmen fino oldu. Duygusal manipülasyonun dibini yasiyor ama farkinda degil.Ve benim gibi ailenin diğer üyeleri de farkında ama inanmıyor bize.Resmen parmağında oynatıyor. 3 yildir beraberler. Simdi ev aldirmak için elinden geleni yapiyor. Kardesimi nasil uyandirabilirim. En azından gerçekleri görmesini sağlayabilsem bana yeter. Karar yine onun kararı olacak zaten. Onu kırmak üzmek istemiyorum. Onunla bu konuyu bir ben konuşmadım. Beni de çok sever. Benden de uzaklassin istemiyorum. Ne yapmalıyım? Kısacası kız kendine onun üzerinden hayat kurma peşinde ve muhtemelen evlilik olsa bile yürümeyecek. Çünkü şimdiden ben yemek yapmam, temizlik yapmam. Çalışmam çocuk da istemem. Bu karakterde biri ve en ufak anlaşmazlıkta kardeşim hep özür dileyen taraf oluyor. Evlilik karşılıklı fedakarlık gerektiren bisey. Bana bir fikir verin lütfen ne yapmalıyım?( annem inanılmaz bencil ve kendini düşünen bir kadın. Evden bir boğaz daha eksildin diye hiç düşünmeden onaylıyor evlilik fikrini) Annesi düşünmüyormu sen dert ediyorsun diyenlere not.