Evet herseyi hazir. Dugune henuz 1 ay var bi kac gun icinde de nikahi olucak arkadaslari falan olucak bi yerlere gidecegiz yani hic beklemedigi anda bisi yapim istiyorum
Bekarlara veda partisi yapabilirsiniz güzel bir pasta yaptırın şeker hamurundan masayı süsleyin oynayın Gül'ün ohhhh mis gibi .kına dışında bu Çok eğlenceli oluyor veya evde de yapabilirsiniz bunu hayırlı olsun şimdiden
Cocuklugunuzdan fotograflarla falan slayt hazirlasaniz.altlarina anlamli cumleler.
Gideceginiz yerde ekran varsa yada olan biyer ayarlayin.ve suprizinizi yapin.bitincede duygusal bi konusma guzel olurdu.
Sahsen biri yapsa bana cok mutlu olurdum
Bnde aslinda buna yakin bisi düşünmüştüm nisanlisida bizimle olucak ikisinin resmi olan bi pasta ayarlayim foto cekinmek icin gidecegimiz yere yakin bi yer olsun gibi seyler geldi aklima fikir icin tskler :)
Ben arkadasima böyle kücük bir hediye yapmistim güzel bir semsiye aldim ona emzik bebek patik corap gibi güzel bebek esyalari astim bir sürü. Semsiye yi acincada belli oldu hepsi cok güzeldi hosuna gitmisdi