- 4 Nisan 2014
- 527
- 667
- 133
- Konu Sahibi Kedicikk061
hafta içi nikah yapılıyor sonucta izin alamama ihtimalleri göz önüne alınmalı. bende olsam 1.5 aydır çalıştıgım bir yerden izin istemezdim prensip olarak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic gerek yokZaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.
gelinin kardeşi yok mu,onlardan kimse gelmezken eşiniz olmasa da olur.birde tam okuyamamışım,işe başlayalı çok az olmuş,her ne kadar patronu sevdiği bir abisi de olsa patron sonuçta,ilk günlerden izin alması göze batabilir.Zaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.
Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
Canım Allah razı olsun tabi onun da kardeşi büyütürsem üzülürüz diye bişey de demek istemiyorum huzurumuz bozulmasın inan bu yüzden burda paylaştım çoğunluk normal diyo demekki normal diyorum gitmeyim üstüneCanim Günaydın
Hayirli Cumalar
Öncelikle Allah mesut bahtiyar etsin
nikah merasimi kısa sürer.10 dakika olsa yanında bulunmali senin kardeşin onun da kardesi
Yani incitmeden eşine izin alabilirsen gel de
Sonra teklif etmedin demesinmi
Erkek milleti akılları pek çalişmaz
düğüne gider buyutmeyn.Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Onu belirtmemişim baldızı değil kayınçosuGelmesi gerekir. Baldızı evleniyor sonuçta. Gerekirse tam gün izin almalı, gitmeli.
Farketmez. Sen onun kardeşinin nikahına gitmesen o ne tepki verirmiş, sor bakalım. (İşten izin alamamak gibi bir bahane kabul etmiyorum; en yakınının nikahı bu).Onu belirtmemişim baldızı değil kayınçosu![]()