Kardeşimin nikahı

Zaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.
Hic gerek yok
Benim gorumce de merasimlerine hep bizi de ekledi inan 6 ay icinde 7 asama beni cok zorladi, her uc haftada bir gorumcenin biseysi vardi dusun;) komedi
Esine hic takilma ben de olsam izin bile istemem boyle birsey icin ne de olsa dugunu olacak

Zaten gelinin annesi babası benim annem babam ve ben olcam isterdim tabi eşim de olsun.
gelinin kardeşi yok mu,onlardan kimse gelmezken eşiniz olmasa da olur.birde tam okuyamamışım,işe başlayalı çok az olmuş,her ne kadar patronu sevdiği bir abisi de olsa patron sonuçta,ilk günlerden izin alması göze batabilir.

Kızlar kardeşimin bugün nikahı var,oda nikahı kıyacaklar 14.00 te.
Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Siz olsanız ne derdiniz ?
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?

eşinin patronu tanıdık olduğu için izin istemek istemiyordur. patron sanki yakınlığı yüzgöz olmaz gibi algılamasın diye.
benim eşimin kendi kardeşleri gelemedi nikahımıza düğün değil bir şey değil. ucunda ölüm yok 5 dk.lık bir olay bence gelmesi zaruri değil.

Canim Günaydın
Hayirli Cumalar
Öncelikle Allah mesut bahtiyar etsin
nikah merasimi kısa sürer.10 dakika olsa yanında bulunmali senin kardeşin onun da kardesi
Yani incitmeden eşine izin alabilirsen gel de
Sonra teklif etmedin demesinmi
Erkek milleti akılları pek çalişmaz

Bence sorun etmeyin. Düğün olmasa sadece nikah olsa zorlayın derdim. Ama haftaya düğün varmış oraya birlikte gideceksiniz sonuçta. Biz eşimle nikahımızı kendi kendimize kıydık. 2 arkadaşımız ve müdürümüz vardı yanımızda o kadar. Düğün önemli bence...

Canim Günaydın
Hayirli Cumalar
Öncelikle Allah mesut bahtiyar etsin
nikah merasimi kısa sürer.10 dakika olsa yanında bulunmali senin kardeşin onun da kardesi
Yani incitmeden eşine izin alabilirsen gel de
Sonra teklif etmedin demesinmi
Erkek milleti akılları pek çalişmaz
Canım Allah razı olsun tabi onun da kardeşi büyütürsem üzülürüz diye bişey de demek istemiyorum huzurumuz bozulmasın inan bu yüzden burda paylaştım çoğunluk normal diyo demekki normal diyorum gitmeyim üstüne

Belki düğünle ilgili işler için izin alırım diye düşünmüştür.
Ayrıca diğer tarafın kardeşleri bile yokken sizin eşinize yüklenmeniz gereksiz olur.
Bende çalışıyorum böyle bir şey için izin almayı tercih etmezdim.

Patronu çok sevdiği bir abisi olabilir ama iş başka, arkadaşlık başka. Daha 1,5 ay olmuşken belki bu ahbaplığı su istimal ediyor gibi görünmek istememiştir eşiniz.

Ayrıca daha bunun düğünü var. Oda nikahı dediğiniz şey 2 şahitten başka kimsenin bulunmasına gerek olmayan, çok da kısa süren bir tören. 5 dakikalık hadise için şuan izin alması bana da manasız geldi. Elbette özel bir gün ama zaten düğünde doya doya kutlanacak o özel gün.

Haftaya da düğünleri var
Eşim de şuan çalıştığı yere başlayalı 1,5 ay oldu ve izin alamam diye nikaha gelmeyecek sabah düşündüm gelmemesini normal mi karşılamalıyım kimseye soramadım eşime gereksiz tepki göstermek de istemedim
Eşimin patronu eskiden beri çok sevdiği bi abisi yani izin vermeyecek biri değil. İzin alamam dediğinde cevabım peki oldu ama diyorum izin alabilirdin mi demeliydim?
düğüne gider buyutmeyn.

bence gitmelisin izin alsin..
benim abim nikah kıyacagi gün haber vermişti.. çok kızmişim gitmiycektim..
annemlere firçaladim.. niye önceden sölemiyosunuz diye..
eşimle gittik bomboş işde.. nikah kıyar kıymaz eve gittik.. annem eve gelin yemek yiyelim deseler gitmedim kızgindim...
senin haberiniz varmiş gidin bence..

Haftaya da düğünleri var

Bence normal karşıla .. İş başka dostluk başka demişler .. İzin almıyorsa vardır bir bildiği .

Back
X