- Konu Sahibi moaningmyrtle
benim sorunum büyük arkadaşlar lütfen yardımcı olabilcek herkes yardımcı olsun ne yapacağımı bilmiyorum
kardeşim zeki bir çocuk hiç çalışmadan dikkat eksikliği(dr raporlu)olmasına rağmen kimsenin beklemediği şekilde sınavı kazandı.orta halli bir anadolu lisesinde okuyor 9.sınıf ilk dönem dersleri çok iyi değildi orta halli diyelim zayıf yoktu yinede teşekkür aldı ama bir çabası vardı en azından sınavlardan önce azda olsa derse oturuyordu ikinci dönem ben evden ayrıldım üniversiteyi dondurdum bu yıl tekrar hazırlanmak için okuduğum şehirde dershaneye yazıldım babannemlerle kalıyorum.kardeşim bana çok düşkündür evde herkesten çok beni dinlerdi bu gün annemle konuştum ve çok üzüldüm meğersem ben gittiğimden beri çok mutsuzmuş kardeşim derse oturmuyormuş ya tv seyrediyor bilgisayar telefon oynuyor onlara izin olmayıncada erkenden yatıp uyuyormuş.her günde beni arar konuşuruz kardeşimle havadan sudan gelecek planlardan onun ilgi alanlarından falan derslerinin çok iyi olmadığını biliyordum ama sınıfta kalacak kadar kötü olduğunuda bilmiyordum.şimdi babam zaten çok yoğun çalışıyor her şeyle annem ilgileniyor oda bunalmış ne yapacağını şaşırmış durumda aileden kimsede yok yanında o şehirde gurbetciyiz kardeşimde içine kapanıktır biraz yani okulda arkadaşları vardır ama okul dışında pek görüşmek istemez kimseyle annemde iletişim kuramıyormuş ne yazıkki benden konuşmamı istedi iki gün sonra yanına gideceğim nasıl konuşmalıyım kendine çeki düzen vermesi için ne yapmam gerek sınıfta kalmasını istemiyorum ailem açısındanda çok kötü olur annem babam okumuş başarılı insanlar bende çok başarılı olmasamda iyi bir anadolu lisesinden mezunum ve iyi bir bölüm kazandım sadece bölüme ilgim olmadığı için derslerim iyi değil bu nedenle tekrar hazırlanıyorum.yani ailede ilk olacak kalırsa bu çocuk ailenin yüzkarası damgası vurulsunda istemiyorum ilk sınavlardan zayıf almış ikinci ve üçüncü sınavlara biraz bile çalışsa kurtarır eminim öğretmenleride çok memnunmuş ilk dönem ve çok terbiyeli bir çocuk olduğu için çabaladığı takdirde bırakmazlar yardımcı olurlar ama bu çocuk nasıl yola gelir kendimi suçlu hissediyorum düzenini bzodum çocuğun
birde çevresi çok kötü okulun en tembel sınıfına düşmüş bu kadar rahat olma sebebide birazda bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum düzeltirim diyormuş ama hala çalışmıyormuş nasıl düzelecek bu notlar zaten çok düşük