- Konu Sahibi anaksunamun34
-
Hala sevgililer valla.. Hani oğlan bunu yapıyodu da bizim kız iğreniyodu desem yalan, alan memnun satan memnun.. İkisi de bunu romantik buluyorlar herhalde..
Artık danayamycam daha fazla karnım, midem feci kasıldı gülmekten yemin ederim haykırdım gece gece ölüyorum
aynı durumdayım gözlerimden yaş geldi bu saatte gülmekten yazamıyorum kız uyanacak o değilde:)))))
arkadaşım yanlış anlama yapılan yorumlara koptum ay hala gülüyorum yaaa:))))))
..aman nolucak stres atıyorum böyle içki mi içeyim yani ??...
yani bi konuda tartışmaya başlamışlar, çocuk biraz kızmış kız kardeşimin mini etek giymesini istemiyomuş filan o konudan bi tartışma çıkmış.. gerilince bi anda çorapları çıkarıp kesmiş önce sonra onları kıtır kıtır yemeye başlamış.. kalanlarıda ayağı ağzına sokarak ısırmış işte ne bilim öyle diyor kız dumur olmuş tabi .. iğrenç bi görüntü varmış o anda. sen napıyosun ya manyakmısın falan demiş çocuk da içki mi içeyim yani gerildim demiş
Birkaç hafta önce national geographic de izlemiştim böyle hastalıklar varmış.
Yazık çocuğa stres yaptığı şeyler var demek ki..
Dalga geçilecek bir durum değil,elektriğini öyle atıyor o yolla atıyor.
Neden gülüyorsunuz anlamadım ayrılmak istiyosa ayrılır biter ,dalga geçmeinin gülmenin alemi yok bazı insanların çok sorunu oluyor geçmişte davranış bozuklukları oluyo zamanla..Benimde okul zamanında arkadaşım saçlarını yolardı kaşlarını kirpiklerini yolardı konuşurken,saç uçlarını zaman zaman ağzına alırdı ve tadavi görüyordu şimdi iyidir sanırım..benim hiç midem bulanmadı saçları ağzında diye,ayak tırnaklarınıda yeseydi de ben gülmek dalga geçmek ve midemin bulanması yerine çokk üzülürdüm(yanımda biri kussa bende çıkaran biriyim buna rağmen üzüntüden midem bulanamazdı heralde).. Rabbim ruh sağlığı bozuk insanlara şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?