Kardeşimin sevgilisi

Dimi yav dibim düştüydü adama :)
Allah sahibine bağışlasın

Bence sordum ama anlatmadı bitti işte Dedi geçiştirdi de
Ne denir başka
Çocuklar sevmiş beraber olmuş aşk bitmiş ayrılmışlar

Nasıl diycem kıza ağlayıp duruyordu inşallah ağlamaz.
Ulen velet ayrıldı ızdırabını ben çekıyorum :)
Bu arada smile na bayıldım :)

Evet kız sevimli bir kızdı ilişki de nasıldı çok kestiremiyorum tabi ama o yüzden sanki bizimkindeymiş gibi hatalar.
Barışmaz kardeşim, çünkü dediği dedik bir tip. Hayırlısı bakalım

Çok şanslısın bizimki sayıp sövüp ertesi gün aşkoooom diye gezen bir tip öylesi daha zor be müge denge yok istikrar sıfır

Nasıl diycem kıza ağlayıp duruyordu inşallah ağlamaz.
Ulen velet ayrıldı ızdırabını ben çekıyorum :)
Bu arada smile na bayıldım :)
Bende aynı şeyi yaşadım kardeşim yerdi haltı arada ben kalırdım neyseki sosyal medya yoktu Allah'a şükür ozaman
Ayrıca o senin güzelliğin

Çok şanslısın bizimki sayıp sövüp ertesi gün aşkoooom diye gezen bir tip öylesi daha zor be müge denge yok istikrar sıfır

Vallaa :/ Peki kız arkadaşı sana sarıyo mu :)
Bizimkinde bir domuz inadı vardır hayır dediyse hayırdır 6 sene olmuş ilişkileri ben ayrıldık dediğini hatırlamıyorum hiç kız terkedip barışıyodu şimdi terkedince bizim ki o da yusuf yusuf oldu herhalde. Yani barışmaları için kızın uğraşması gerekir. Ama işte onca seneni geçirdin çocuk ne terkediyosun şimdi bilemedim valla. Kızı da aramadım hala bekliyodur kesin

Hata kimde bilmiyorum da şu durumda kıza üzüldüm, onca yıl sonra çok zordur.
Ama döncem dediniz madem dönün.

İlla kızı arıcam diyosan ara sen karışma diyip kesip attı de

Bir kere yazmıştı bana ilişkileriyle ilgili, ve haklıydı ben de içindekileri söyledim, kardeşimi çekistirdik özetle :))

Çok seviyorum ben,candan bir kız evlencez diyorlar bakalım martta isteme var ama ben her an hersey olabilir modundayım,dediğim gibi böylesi daha zor valla bak

Yaa hadi hayırlı olsun bakalım. Tamamına ersin inşallah :)
Bende evlenirler gözüyle bakıyodum bunlara ama belli olmuyor gerçekten

İlla kızı arıcam diyosan ara sen karışma diyip kesip attı de

Arayım ya yazık çok ağlıyordu telefonda dönücem dedim bir de döneyim bir pislikte ben yapmayım.
Üzülme gençsiniz daha neleri çıkar karşına ay zaten bu küçükken sümüğünü yiyodu diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…