Kardeşimin sevgilisi

Herkes karismayin demis de karismissiniz suan gecmis ola
Kizi aramasaniz olmaz bence
Arayip anlatmadi ya laf alamadim sen karisma dedi cekildi falan demek en iyisi galiba

Ayy zorla karıştırttılar benim suçum yok :) Neyseki atlattım inşallah :)

o

O değil şekerim.
Yukarıdaki doktor.
Nasıl bir doktor o ya.
Allah hastalarına sabırlar versin

Hee Allah seni ben Tarkan sanıp nasıl gaza gelmişim bak
Bu doktor başka bi şey ya Hollywood un doktor tiplemesi gibi bir şey. İnsanın hasta olası geliyor

Ne tatliş bir görümce adayısın maşallah :)olayı okuyunca ilk düşündüğüm bu oldu bir bayan olarak karşındaki bayanla çok güzel empati kurmuşun ve kardeşinide ne olup bittiğini anlamadan gömmemişin :) taktirettim vala ,kaldımı böyle insanlar ayollllll duruma gelince bencede karışma kız ararsada bunu söyle çık işin içinden. Kardeşin başka biriyle birlikteyse Allahından bulsun bea

Kızla hic konusmayın bence, iliskilerinin bir resmiyeti yokmus arada kalırsınız
Belki kendi kendilerine hallederler, dediginiz gibi isin icinde baska sorunlar olabilir.

Ayy tşk ederim hayatım o senin inceliğin Bizim oğlanı alan yaşadı işte
Ben zaten karışmak istemedim de kız arayıp öyle ağlayınca üzüldüm kayıtsız kalamadım.
İlişkilerini de bilmiyorum tabi ne olup bitiyor güzel bir dille teselli etmeye çalıştım artık kendileri bilirler
Valla zannetmiyorum öyle bir çocuk değil ama erkek milleti değil mi olur mu olur. Öyle çok her şeyini anlatmaz arada paylaşır çok kestiremiyorum o yüzden :) Hayırlısı bakalım

Karışmayın bencede neden derse bizim gelinde kardeşimle çarşıda kavga etmişler kız direk annesine gitmiş bizim akıllıda eve gelmiş sonra nemi oldu ablam gitti gelini ikna etmeye ben hiç karışmadım sonra bunlar barıştı karışan ablam karıştığı için kötü oldu adı ben karışmadığım için boşanmasını bekleyen görümce oldu yani sonuçda karışan ablam karışmayan bende bi şekilde kötü olduk ama bana laf bulamıyor pek ablama neler dediler karı koca oysa ablam nasılda üzülmüştü tüm saflığıyla gitmişti gelinin ayağına burdan tecrübe edildi bırak ne istiyorlarsa onu yapsınlar kocaman insanlar

Kızlara katılıyorum bu devirde iyilik yapsanda boş yarın bir gün iyi olurlarda seni suçlu bulurlar en iyisi hiç karışmamamak :)

Kız müge Bakırköy bize yaramadı ciksak mi ne :))

Aaa ne kötü!
çok eşeklik etmişler ablana. Ben gidip konuşcak filan değilim kızla tabi, kız beni arayınca üzüldüm haline, yoksa zaten kızla diyalogumuz yok. Güzel bir dille uğurladım Artık barışırlar barışmazlar kendileri bilirler

Karışma bence evli olsalar bir yuva var ortada bozulmasın derdin yardım ederdin ama yuva yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…