Kardeşimin sorunu

65 e kadar çalışacağını düşünürse 33 yolun yarısı bile etmiyor :)

Umarım
Sende kardeşim de çalışan herkes kazansın :)

Ne mezunu. Elinden geleni yaptiysa gerisini Allah'a bıraksın. Çalıştı emek verdi vicdanı rahat olsun.

Ne mezunu. Elinden geleni yaptiysa gerisini Allah'a bıraksın. Çalıştı emek verdi vicdanı rahat olsun.
Evet çok çalıştı
İngilizce öğretmenliği mezunu
Ama işte bir türlü rahat olamıyor
Kaybedersem hayatım bitecek 1 sene kaybedeceğim moduna girdi

Anksiyete oluşmuş gibi görünüyor sınavla ilgili. Psikolojik destek almasını öneririm. Her insan stres yapar, emekleri vardır sonuç görmek ister. Makul düzeydeki stres de başarı getirir gereken önemi vermesi dikkat etmesi açısından. Ancak ne zaman ki o denge şaşmaya başlar işte o zaman böyle heyecan el ayak titremesi yanlış okuma/işlem hatası vb. Dikkatsizlikler ve odaklanamama başlar. KPSS ye hiç girmedim, özel sektörde çalışıyorum zaten ama maalesef ülkemizde her sınav aynı şekilde hayat meselesi haline geldiğinden böyle etkileri oluyor insanın üzerinde. Sınava bilgi anlamında ne kadar hazır olursa olsun mental ve psikolojik olarak da aynı şekilde hazır olmadıkça başarı gelmiyor ne yazık ki.

Evet kesinlikle
Bu durum geçmezse psikolojik destek almasını söyleyeceğim
Malesef keşke bu kadar hayat memat meselesi olmasaydı bu sınavlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…