Kardesimin sürekli bende kalma istegi

Kardeşim daima yanımda kalsa asla bundan rahatsız olmam.. Hele ki 11 yaşında bir çocuk olsa kıramam.. İlerde bunları hatırladığında kendisni istemediğinizi düşünüp sizden uzaklaşacaktır.. Kardeşim koskoca kız 26 yaşında ve ben onu heppp çok özlerim:)

Ben 2 yıl bir ablamın yanında kaldım 6yılda öbür ablamda kaldım ve sürekli öbür ablamada yatıya gidiyordum gitmediğimde öbürüne gittiğimde bana alınıyorlardı kardeşiniz o sizin bırakın yeğeniyle sizle vakit geçirsin

Kardesinizde cok kucuk daha. Heveslenmis yigeni olmus sevkini kirmayin. Hem kardes yani esiniz rahatsiz olmuyorsa neden rahatsizolasiniz kk. Sonucta kardes hani desem ki kayniniz buyuk yasta vs. Birak oynasin hevesini alsin zaten sonra ergenlik cagirsan gelmez.

Böyle değil de , Anne ben de yoruluyorum iki çocuğun sorumluluğu biraz şu zaman da beni zorluyor ,uyku düzeni var bebeğimin onun için en azından her zaman olmasa da , ara sıra anlayış bekliyorum demek .
Söz vermek hariç haklı olabilirsiniz ,her insan da biraz var rahatımıza düşgünlük yani , anlayıp hoş görmeleri gerekir sadece ...

Bana kalırsa tepkiniz çok normal her ne kadar kardeşinizde olsa sürekli size gelmesi eşinizi rahatsız edebilir siz sorduğunuzda sorun yok desede içten içe sıkılabilir bu durumdan. Annenizin daha anlayışlı olması gerekirdi bence.☺

Ben 9-10yaslarimda gece uyandığımda annemlerin yanında yatmak isterdim,bazı geceler yanına alırdı ,bazı geceler kapıları kitli olurdu haliyle yatağıma geri dönerdim. Ozaman küçüktüm aklım ermiyordu adamlarin işi gücü varmış aklim başıma geldiğinde anladim nedenini..
Kardeşin şuan anlam veremesede büyüdüğü zaman ondan sıkıldığınızı anlayacak ,aklı erdikce taşlar yerine oturucak ,korkarim ileride çok iyi abla kardeş olamazsınız .. benimde uctane yigenim var en küçük 12 yaşında en büyüğü 22 bende kalmak için birbirleriyle yarışırlar ,şahsen ben mutlu oluyorum . Bu konuda enteresan gelen annenizin tavrı bence .. soru içinde cevabı zaten veriyorsunuz ,bebeği sevmek onunla olmak istiyor ,bundan daha doğal ne olabilir

Ben tavrinizi yanlis buldum, soz verip tutmamak bi cocuga yasatabileceginiz en buyuk hayal kirikligi..
Bebeginiz icin pervane olan minik bi dayi var, duruma onun acisindan bakin.
Ilerde kapinizi calmayan iletisim kurmayan bi kardes istemiyorsaniz cocugun duygulariyla oynamayin.
Hem insan babasinin yaninda kardesini istemedigini nasil belli eder ben hayal edemedim..
Ben herseyi gectim babam kirilir diye bunu yapamazdim.

Evin içinde rahat hareket edemiyor musunuz?
Ornegin rahat kıyafetler evin içinde dolasamama, eşiniz ile olan yakın temaslar kuramama yada farklı planlar yapmanıza mı mani oluyor? Bu gibi durumlar elbette sizin caninizi sıkabilir, normal bi durum.

Anneniz aslinda güzel bir sekilde ona anlatmaliydi.
Yinede 11 yaşında idrak edemez.
Istenmedigini suan yada büyüyünce fark etse gerçekten çok üzülür ve sizden uzaklaşır.
Bazı arkadaşlarin dediği gibi zaten belli bir süre sonra o gelmeyecektir.
Yine diğer arkadaşlarin dediği gibi siz onu çağırmak zorunda kalacaksınız.
En iyisi belirli günler belirleyin ve sakin unutmayın.
O günlerde seni bekliyorum. Fln deyin.

Benimde Erkek kardeşim geldi aklıma..
Ablam evlendiği zaman çok ağlamıştı.
Hergün onda kalabilecek durumdaydı.
Çok istiyordu.
Bizler arada bir kalmaya gittiğimizde o evde olmak zorunda kalıyordu ve çok uzulup ağlıyordu.
Üstelik çocuk bile ortada yokken.
Ablam başka şehire taşındı yine gidişler oldu ama o hiç gidemedi.
Yegenimiz var. İnanın evi yakın olsa annem dahil herkes onun yolunu tutardı.
Hatta yeğeni alıp onları hiç umursamamayı bile planlıyorlar hani ablama anlatırken kahkahayla. :)

Kardeşinizin okulu yok mu?

Benim oğlum da dedesinde kalmak ister ama okulun var olmaz derim. 8 yaşında ama anlıyor.

Yazik ya kirmayin o kucuk kalbi, kalsin nolacakki, ablasinin evi yabanci degilki. Hem annenizi bsbsnizida kirmayin, ben olsam uzulurdum cocuklarimdan biri digerini evinde istemeseydi.

anormal olan sen değilsin cnm tabiki hergün hergünde sıkar yani annenizin anlaması gerekirdi diye düşünüyorum. bazen insanın kafası hiç bişeyi kaldırmıyor yaaa

son yaptığınızda haksızsınız
anneniz yollamaz artık muhtemelen ne kadar üzülmüştür kuzu

ama diğerlerinde haklısınız anneniz babanız sınır çizmeliydi

Valla canım sen gayet normalsin de...
Kardeşini anormal buldum...
Evlisin ve üstüne üstelik bi bebeğin var...
Bebeğinle mi uğraşacaksın?
Kardeşinle mi ilgileneceksin?
Hadi bebek olmasa: "Ne olacak kız kardeşinden?" derdim. Ama öyle değil işte...
Eşin iyi ki bişey demiyor yani?
Benim mesela babam vardı, hayatta annemin anasını, babasını, kardeşini istemiyordu?
İstemediği gibi, babaannemi de bize hiç getirmezdi.
Ayrıca evliliğinin daha ilk 5 senesi sanırım.
Sizin şu an kendinizi tanıma döneminiz, öyle olduğu gibi ailenizin yeni bireyine alışma zamanınız, yeni hayatına mı alışmaya çalışacaksın, yoksa kardeşine zaman ayırıp kendinden ödün mü vereceksin.?

Seni de anlayabiliyorum?
Kardeşin her sorduğunda, onu kırmak istemediğinden, mecburi "Gel,kal?" diyorsun. Ama sen böyle "Aman, kırılmasın?", "Aman gücenmesin!?" moduna geçersen, asıl kırılan sen olursun.
"HAYIR" demesini bil.

"Abla, bugün sizde kalabilir miyim?"
"Hayır ablam!" de..

Hatta eşine anlat durumu, eğer kızmayacaksa ve kardeşin çok üstüne gelirse "Enişten de kızıyor artık" de.

11 yaşında, üstelik kardeş
Yapmayın yahu ne zararı var size
Onunla aynı evden çıktınız, olmaz sıkıldım falan nedir, akraba çocuğu mu bu
Ne olur gelip kalsa bir iki gün

Bu ama sürekli devam eden bişey? Düşünsenize kardeşiniz size Hafta da 5 günü gelip "Bugün burada kalacağım" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…