Kardesimin sürekli bende kalma istegi

Kardesinizin kucuk kardesi olmadigi icin muhtemelen sizin bebeginizi kendi kardesi yerine koymus ve ayrilmak istemiyor. Siz onun sormasina firsat vermeden ara ara cagirin, hem onun gonlu olsun hem sizin rutininiz aksamasin.

Bravo babanız ne kadar iyi bir örnek! GErçekten alkışlıyorum hele tavsiyeleriniz müthiş!
Çıldırdınız galiba? 11 yaşında bir kardeşten bahsediliyor. Aynı evde yaşamışlar bunlar. Ablasına karşı bilensin mi? Benim böyle küçük kardeşim yok istiyorum ki yeğenlerim bende kalsın. Hele kardeşim olsaydı asla yanımdan ayırmazdım. Demekki bazı insanlar kocayı karıyı bulunca kendi ailesini atıyor. İlginç.
Ha bir de benim kocam benim annemi ablamı ailemi istemeyecek ben de mutlu mu olacağım? O kocayı anında boşamazsam adam değilim.
Çok sinirlendim şu mesajınıza.

anlayışsız anneler...
hiç de haksız değilsin.

Bencede haksız değilsin ailenin seni anlaması lazımdı bu sorunu kardesinle değil annenle çözmen lazım

Benim demek istediğim o değil, siz konuyu taaa nereye çekiyorsunuz? Demek istediğim şu:
Elin oğlu değil mi? Bazıları babam gibi oluyorlar, inanın bende evliydim bi zamanlar, fakat benim eski eşimde hayatta "Anan böyle, Baban böyle! Gelip burda kalamazlar" gibi bi cümlesi olmadı, olamazdı da, fakat elin oğlu bi yere kadar sabreder, eninde sonunda o da "Ben evimde rahat oturamicam mı? deyip, istemez. Bence konu sahibi de eşinden çekindiği için yapıyor gibime geldi bana

Aynı sorun bende de var kardeşim sürekli gelmek istiyor bende Birgün belirledim hafta sonları gelip kalıp gidiyor ben seni çok iyi anlıyorum cnm elin oğlu en ufak bir lafta yuvan dağılabilir benim eşim hafta sonları çok geç saate kadar çalışıyor bu yüzden de çok rahatsız olacağı bi durum olmuyo

kıyamam ya kuzuya.
evet haklisiniz surekli kalma olmayabilir ama belliki yigenini ozluyo cok duskun kalmasin tamam ama daha sık görme şansı yok mu acaba

11 yaşında bir çocuk ve yiğenini çok seven ne gibi rahatsızlık vericek ki anlamadım çok gaddarsınız ben öyle gördüm haa kardeşin yaramazdır durmuyordur yerinde o zamaan anlarım sizi hem çocuk hem kardeşiniz zor olur tamam derim kardeş candır caan bense kardeşime yalvarırım gel kal diye

Bence konu sahibini gıcık etmek için böyle konuşuyor olmalısınız.. Yoksa çıldırazzzzzaaaaaaamm!

Bence haklısın her gün her gün ne işi var diyenleri almıyor kafam almayacak..ya ne bilim aklımın ucundan böyle bir şeyi geçirsem bile vicdan yaparım kaldı ki gelme diyeceğim.. Yapamam.. Siz de yapmayın..

Maksimum 3 sene sonra isteseniz de "of abla yaaa" cevabıyla karşılaşacaksınız.

Bence bir gün belirleyin haftada bir gün gelip kalsın yeğeninin yanında:)
ayne oyle simdi kardesim bende kalsin diye yapmadigim kalmiyor. sevdigi yemekler filmler abur cubur ne isterse yapiyorum her gun kalsa of demem candir o

Bence konu sahibini gıcık etmek için böyle konuşuyor olmalısınız.. Yoksa çıldırazzzzzaaaaaaamm!

Hayır, gayet ciddiyim. Düşünce özgürlüğü de yok artık. Çıldırazzzzzaaaaaaamm!

Oy yavrum bebiş için yapıyomuş oda küçük sonuçta.sizide anlıyorum ama kalbini kırmadan söyleyin mesela bugün kalabilirmiyim dediğinde bugün dışarıda işlerim var evde olduğum zaman ben sana haber veririm gelirsin gibi anlatın

şöyle ki 11 yaş bildiğin çocuk. herhangi bir şeyi anlamasını beklemek saçma. madem sürekli gelmek istiyor bence çözüm haftanın belli günleri onu düzenli olarak alman olur. yani işte atıyorum her hafta salı ve cuma günleri seni alacağım gibi.. düzene girdikten sonra sormayı bırakır ne zaman geleceğini bilir.

Kiyamam ama oda daha çok küçük keşke onun size düşkünlüğü kadar sizde ina düşkün olsaydinız o çocuk kendini dışlanmış hisseder hep kendi acınızdan düşünmeyin siz ablasınız siz annesiniz ikisinin yeride ayrı biraz sıkılmış olabilirisiniz bebek ev yemek ve bide kardeşiniz ama onuda kırmayın komşuya değil ablasına geliyor yiğeniyle vakit geçiriyor kalsa nolur oda küçük sonra istersinizde gelmez ablası

Çocukların olayı ı değil mi zaten?
Bişey ister sen olmaz dersin, 2 dak sonra yeniden sorar, o geçer kelime oyunu yapar yeniden sorar.
Dün ben oğluma yeter artık muz lafı duymak istemiyorum dedim, muz ne zaman yiyecem deyip duruyordu, 2 dak sonra geldi, anne hani ben sana bişey demiştim ya, hani sen de şöyle demiştin falan muz demeden muz istiyor benden sıpa :)
O yüzden kardeşinizin tavrı çok normal, anneniz uyarıyorsa bile devam eder zaten.

Siz anormal geldiniz bana, bebeğiniz varmış, biraz daha çocuk gözüyle bakmaya çalışmalısınız bu durumlara. Güzel tavsiyeler verilmiş. Uygulayın bence, ama konuştum tamam problemi çözdüm diye düşünmeyin.

Son olarak haftada iki günle sınırlandırın, hem size de iyi olacaktır, kardeşiniz bebeğinizle ilgilenirken siz de evde planladığınız işlerinizi yaparsınız.

Sıkılmanız normal ama bence kalmasına musade edin. İleride çok ttlı bir ilişkileri olur buyuduklerinde. Böyle yası yakın teyze dayı yegen ilişkisi filan pek hoş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…