Kardesimin sürekli bende kalma istegi

Haftanın belirli günleri gelirse sizede devamlı sormaZ sizde sıkılmazsınız. Nevar yani gelse kalsa çocukla oynaşsa.. ben kardeşime yalvarıyorum gel kal diye..

Bu arada 11 yasında bir cocuk bebek için iyi bir oyalayıcı olabilir. Siz de daha cok baglanırsınız kardesinle. Büyüdügünde alır parka götürür. O oynarken, siz rahat yemek yersiniz. Bizim komsumuzun oglu, 11 yaşında amca, 1 yaşındaki kuzeniyle çok güzel oynuyor. Cocuk hep onun peşine dolanıyor

Bence oluyorlardır

Zira tam yayılmış otururken görümcem gelince ben rahatsız oluyorum bazen

Ya da işte ben tv izleyecekler duş alacakken geliyorlar

Çocukla oynamaya ama ben de onlarla oturmak zorunda kalıyorum

Çok sık olmamalı çocuk sevme de ve haberli olmalı en azından bir iki bahane uydurmaya imkan tanınmalı

Ben kardeşimden hiç sıkılmıyorum ya :)
Keşke hep yanımda olsa her yere götürebilsem.
Bana garip geldi istememeniz.
Belki benimki kız ve yaşlarımız yakın olduğu için ama ne bileyim.
Dünyadaki en iyi arkadaşım o gibi hissediyorum.
Herkes gitse de o kalır gibi hissediyorum.
En çok ona güvenebilirmişim gibi geliyor.
2 saat sonra yemeğe çıkaracağım bak onu nasıl mutluyum

Kardeşiniz problem çıkaran zor bir çocuk mu? Benim kuzenlerim böyle, örneğin evde tek banyo vardı girip 1 saat çıkmazlardı, yemek beğenmezlerdi, tv de onların istediği izlenmeyince trip yaparlardı ve annemin basının etini yerlerdi sıkıldım sıkıldım diye. Ama yine de gelmek için can atarlardı tuhaf. Velhasıl kelam, zor bir çocuk olmasa bile nihayetinde kardeşiniz 11 yaşında çocuk, zaten bebeğiniz var, ona vakit ayır, eşine ayır, bir de kardeşine ayır evine ve kendine ne zaman vakit ayıracaksın. Allaha şükür anne babanız sağ salim, düşkünlük ihtiyaç durumu yok. Evet kardeştir, candır ama çocuk nihayetinde ilgi ister. Ben haklı gördüm bunalmanızı, suçlamayın kendinizi.

Elin oğlu dediginiz adamlarin koynuna giriyorsunuz ya bu gözlemi bakıyorsunuz elin oğlu bişey der ,demeye devam edin ondan sonra kv şöyle yaptı kocam ses etmedi kötü laf söyledi kocam sustu vs vs .. yav ne ilgisi var kocamın kardeşide olsa gelsin nolcak yahu ,valla ben dotumu kaldıramıyorum 26 haftalık hamileyim biri gelsede ayakcilik yapsa diyorum ,aksine işine yarar beşiği şallar bezini verir ,yav hepsini geçtim düz mantık ,sevmese gelmez demi ? Ay tartisma konusuna bak ya ,birileride hayir !!! Diyeceksin diyor ayol cocuk o cocuk ay ayemsoking

Çok haklısın. Annen kendi çocuğuna kendi baksın. Senin bir hayatın var artık.
Kardeşten sıkılmakla hiç alakası yok durumun. Annen demagoji yapıyor.

annenin ayibi. 4 aylk cocugunla senin halinden anlicagina bi de yadirgamis. kardeslk baska annenin sorumlulugunda olan kardesnin surekli snde kalmasi baska. zorunluluk olur vs baska ama keyfen kalmasini istememen normal.

Kendi evinden kacmaya calistigi icin degil. 4 aylik kizima asiri düskün cookk seviyo. Onu sevmeye doyamiyo sürekli pervane gibi onun pesinde dolaniyo. Bende kalmak isteme sebebide onunla oynayip onu sevebilmek icin.
Madem sebep bu biraz kardeşinizi idare edebilirdiniz bence sonuçta kardeşiniz ne zararı varki size ben onu anlamadım yaptığınız ve düşündüğünüz hiç hos değil bence

Bebek doğduktan sonra olduysa , bebeği sevmek için gelmek istiyordur ama hergün hergünde bilmiyorum ki olmaz sanırım bencede , annenin aslında anlayışla karşılaması lazımdı, sen zaten kendi bebeğindi ev işlerindi , ancak yetişiyorsundur , kardeşinle nasıl ilgileneceksin . Birkaç gün belirlenir onunda gönlü kalmaz hem.

Senin mahallede sevdiği bir kız mı var acaba :))
Söz vermişsin ama tutmayarak kırmışsın, hem çocuk size gelip napıyor ki :))

Ayrıca neden onu istemiyorsunuz ki, sonuçta sizin çoçuğunuzda bir gün 11 yaşına gelecek :)

sizin evde kardeşiniz için cazip olan bir şey var o da küçük bebek. mesela benim yeğenime babası izin verse aylarca biz de kalabilir çünkü sınırsız internet var. düşünüyorum da daha çocuk olan 11 yaşındaki kardeşimi de çocuğum gibi hissederdim ve her gün kalsa sıkılmazdım sanırım.sizin, bu konuyu annenizle halletmeniz gerek. konuşursunuz o da kardeşinizle konuşur ve sürekli sormasına, gelmesine engel olur.

Canım bence kardeşin sana çok düşkün bebekten sonra sanki onu unutacaksın artık sevmiceksin düşüncedine girmiş olabilir çocuk bu anlayamayız belki sürekli göz önünde olursam benide unutmaz sevmeye devam eder diye düşünüyor olabilir yanılıyormuyum acaba

İsteyebilir çocuktur.Teklif ettiginde ona gün belirleyin ve o günün gelmesini iple ceksin.Bugün bugün diye tutturursa da uygun bir zaman değil tatlim deyip öpün.Sevginizi ilginizi hissetsin.Geldiğinde hep yanlarında olmaya gayret edin.
Bir bebek ve bir cocuğu bir odada birbirine emanet edip asla bir yerlere gitmeyin.

Son düzenleme:
Yeğenini görmek sevmek istiyor. Daha sakin olun. O bir çocuk. Kırmayın kalbini. 11 yaşındaki çocuk bu. Haklı ya da haksız olmanız bir şeyi değiştirmez. Anneniz düşünmemiş. O da gelmek istiyor. Ama ablası onu istemiyo. Ölse unutmaz bunu. Hazır olun. Büyüyünce söyleyecek size. Abla beni çok kırdın zamanında. Artık gelmem diyecek..

11 yaşında bi çocuk bence her gün bebek sevmek için kalmak istemez.Başka bi sebep var sanki.

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…