Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.