• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin tacizine mi uğradım bilmiyorum

Yok artık dede mevzusunu henüz sindiremedim kardeş çıktı tövbe estağfurullah Allahım sen aklımızı koru 😲

Son düzenleme:
"Kardeşime konduramam" diye bir şey yok. Ayrıca evet taciz edilmişsiniz. O mahluk sizin kardeşiniz bile olsa asla görüşmeyin. Hele kızınızı onunla asla aynı ortama sokmayın. ASLA!

Okurken kanım dondu, mideme ağrı saplandı. Annenize de geçmişte yaşanmış bu rezil olayı anlatın. Hiçbir şeyin üstü örtülü kalmasın. O kişi sizin kardeşiniz değil; size sapıklık yapmış bir düşman. Gerçek bu.

Çok üzgünüm bunlara maruz kaldığınıza.Ve görünen o ki siz rüya olmasını dileseniz de içten içe , yaşananlar gerçek.Annenizi siz tanırsınız paylaşmanız yarar sağlar mı bilemedim. Ama ben olsam ölüyor olsam çocuğumu o eve bırakmam yanımda taşırım.Kardesimi de kesin sıkıştırırdım o pis ellerin hiçbir şekilde kızıma değmeyecek diye,sevmesin elini bile tutmasın yürürken.Ve kızınızı sonsuz bir özgüven ve başına ne gelirse gelsin sizi arkasında hissedecek şekilde yetiştirin.katharsis extra diye bir YouTube kanalı var orda çocukken tacize uğrayan ve bunu aileyle paylaştığında annenin telaşını hissedip korktuğunu ve peşi sıra devam eden gittikçe şiddeti artarak tecavüze varan bir dizi olayı korkudan anlatamayan bir kadının öyküsünü dinledim çok etkilendim.Bence evlat yetiştiren her anne baba izlemeli ona göre tepkileri de ayarlamak lazım.Çok yazdım ama çok telaşlandım dayısı ya dayısı... Çocuk siz yokken onu eve bile alabilir biraz büyüdüğünde ya da bir yere gidebilir.Çok dikkat edin Allah yardımcınız olsun.

Nerede yaşıyorsunuz? Ankara için bir önerim olabilir. Ben gitmedim ama arkadaşım memnun kalmıştı. Benim yarın İstanbul'da bir psikiyatrist ile ilk randevum var. Şayet EMDR 'ye yönlendirirse 2-3 seans sonrasında size geri bildirimde bulunabilirim olumlu ya da olumsuz diye. Tabi İstanbul'da yaşıyorsanız.
İstanbulda yaşıyorum. Sevinirim teşekkür ederim.

Kizinizi da uyarn bnce..yani akraba bile olsa şu şu hareketlerde bulunan biri olursa bana anlat ya da ordan uzaklas vs denmeli sanrm..zaten siz uzak tutcksnzdr..kardesnzn normlde sze simdi tavrlari nasl ?cok merak ettim..Yani bi mahcupluk vs var mi? Birebirken kndi yasadgnzi dsndgnz mevzuyu baska bi yerden duyms gbi onla paylassanz kndini ele verir bi tepki verir mi acaba?

belirtmistim bir mesajimda. Böyle bir şey yaşamadıysanız bilmemeniz normal ama ben gerçekten tüm bunları unutmuştum. İzlediğim bir video peşpeşe hatırlattı.
Tacize uğradığını unutmuş olabilirsin travma yaşadığın için ama kardeşinin taciz dosyasını nasıl unutacaksın

Fake olmasını çok isterdim. Bunları yaşadığınız için çok üzgünüm. Kızınızı ondan uzak tutun lütfen. Bu mümkün mü veya ne kadar doğru bilmiyorum anne de değilim ama kızınıza da onunla yalnız kalmamasını tembihleseniz?

Kizinizi da uyarn bnce..yani akraba bile olsa şu şu hareketlerde bulunan biri olursa bana anlat ya da ordan uzaklas vs denmeli sanrm..zaten siz uzak tutcksnzdr..kardesnzn normlde sze simdi tavrlari nasl ?cok merak ettim..Yani bi mahcupluk vs var mi? Birebirken kndi yasadgnzi dsndgnz mevzuyu baska bi yerden duyms gbi onla paylassanz kndini ele verir bi tepki verir mi acaba?
Sonra olmadı, süphe duyacağım tedirgin olacağım hiçbir şey yaşamadım. Benim de beynim silmiş adeta. Ama hicbir zaman abla kardes gibi takin okamadik. Ben dokunmak sarilmak falan istemiyorum. Üstelik tam tersi bir yapim, diğer herkesle samimi iliskilerim olduğu halde onunla samimi olamiyorum. Bilincaltimdaki bu olaylardan mi, bahsettigim diger maddi sorunlardan mi bilmiyorum.

Fake olmasını çok isterdim. Bunları yaşadığınız için çok üzgünüm. Kızınızı ondan uzak tutun lütfen. Bu mümkün mü veya ne kadar doğru bilmiyorum anne de değilim ama kızınıza da onunla yalnız kalmamasını tembihleseniz?
3 yaşında sadece. Ve maalesef onu çok seviyor.

Kızınızi kardesinizle asla yalnız birakmayin asla.Annenize de hissettirmemeye calısin.Kadinin yuregine inmesin.Kardesiniz temiz sıyırmış o iki olaydan.Kimse durduk yere tacize ugradim demiyor

okudukça irkildim. anlattıklarınızdan yola çıkarak evet geçmişte taciz edildiğiniz yüksek ihtimalle doğru. ve bu geçmişte kaldı (büyük travma ama) gelecekte aynı şey çocuğunuzun başına gelsin istemiyorsanız o evden ve kardeşinizden lütfen uzak durun. çok geçmiş olsun size de bu arada...

Benden 2 yaş küçük erkek kardeşim var. Belki 20 yıl olmuştur, gerçek miydi rüya mıydı ondan bile çok emin olamıyorum ama beynimi kemiriyor. Aynı odada kalıyorduk, sanırım lise dönemlerimdi. Bir gece popomda el hissederek uyandım. kardeşim yanımdaydı ve hızla odadan çıkıp mutfağa yöneldi. Ben de uyku sersemi arkasından bağırdım ne yaptığını biliyorum pislik diye. Olayı böyle hatırlıyorum, dokunması rüyaysa ben bağırınca noldu diye sorardı ama hiç durmadan gitti. Ama bağırdığımda rüyaydı belki, bilmiyorum.
Aynı zamanlar bir sabah uyandığımda külodum yoktu ama ben asla külotsuz durmam. Bunu da onun yaptığından şüpheleniyorum.
Daha eski çocukluk yıllarımızda, belki 8-10 yaşlarındaydık diye tahmin ediyorum. Ben banyo yaparken beni izlediğini görmüştüm.
Bu düşünceler benim beynimi kemiriyor çünkü benim kızım var ve sevmesinden hatta dokunmasından bile rahatsız oluyorum. Annem farkında ve bana kızıyor çünkü bu yaşananları bilmiyor. Neden böyle davrandığımı anlamıyor. Emin olsam susmam ama ya rüyaysa diyorum. Kardeşimin ayrıca 15 yıl kadar önce bir davası olmuştu. İnternetten bi kızı taciz ettiği ile ilgili. 18-20 yaşlarındaydı ve aile şikayetini geri çekti. Bir de mahallemizde benzer bir şikayet olmuştu yine 15 yıl kadar önce ama iftira dedi, kanıtlanmadı sonra taşındılar ve olay kapandı. Kardeşim annemle aynı evde yaşıyor. Yarın yine anneme gidicem kızımı alıp ama şimdiden gerildim. Annem bana yardımcı olduğu için sık sık o bana geliyor ya da ben ona gidiyorum. Mecburum bu geliş gidişlere yani. Karışık anlatmış olabilirim kusura bakmayın.
İşte bu yüzden erkek ve kız kardeşlerin odaları ayrı olmalı anne babalar konduramıyor ama maalesef bunlar yaşanan şeyler benim de erkek kardeşim var ve babam beş yaşından sonra odamızı ayırmış zamanla neden böyle yaptığına hak verdim

Back
X