- 8 Mart 2020
- 2.536
- 7.462
- 158
- Konu Sahibi Hellohappiness
"Hayır be olur mu öyle şey?" demeyi çok istiyorum ama diyemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ona çok düşkün. Aşırı bağlı. Kardeşimin maddi konularda da çok vukuatı oldu zamanında. Annem hepsini unuttu affetti değiştiğini düşünüyor. Ben bazen bir vesile ile dile getirdiğimde bin yıllık şeyleri konuşup durma diyor.Bazen hiç bişey yaşamamış olsanız bile içinizde hissettiğiniz duygu yeterlidir.. Kızınızı uzak tutun, anneniz halden anlayan bi kadınsa anlatın açık açık.
ben bazen kizima cok yakin tanidigi insanlar dokununca mesela sacini dahi okşasa huylaniyorum sanki art niyetliymis gibi kizimda mesela o insanlarin dokunmasini yaklasmasini istemiyo acaba suphelerimde haklimi oluyorumBazen sadece bir şüphe yeterlidir uzak tutmak için. 20 yil onceki olayi aydinlatamazsiniz artik, beyniniz coktan degistirmistir bile onu, e kardesiniz de evet ben yaptim diyecek değil, o yuzden bu ihtimali asla yok saymayip kızınızı koruyacaksiniz, en doğrusu bu.
Annem ona çok düşkün. Aşırı bağlı. Kardeşimin maddi konularda da çok vukuatı oldu zamanında. Annem hepsini unuttu affetti değiştiğini düşünüyor. Ben bazen bir vesile ile dile getirdiğimde bin yıllık şeyleri konuşup durma diyor.