kardeşimin yeni evi buyrun:)

İstabulun neresi perki? İstanbulda böyle geniş evler var mı? Benim de istanbula gelip ev kiralamak gibi bi ihtimalim var da o yüzden kiralara bakıyorum arada bir. Bu tarz bi evin kirası ortalama ne kadardır sizce?

Ümraniye geniş ev bulmak zor evin yerine göre fiyatlarda değişiyor genelde 900 1200 arası kiralar bu evi 193 e aldılar 130 metrekare

Ayyy çok çok çok begendımm :) cook mutlu gunlerde otursun ınsallah ya. iç açıcı sevımlı bı ev maşallah. Benm de ucgen camım aynen boşda duruyor :6:

Ba yıl dı mmmmmmmmmmmmmmmm ayy çok güzel yaaaaaaaaaa maşallah Allah güle güle oturmayı nasip etsin...çok güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben çok beğendim, güle güle otursunlar. Merdivenin altını portmanto, raflı kitaplık vb. şekillerde değerlendirebilirler. Ona göre kapattırırlarsa hem işlevsel hem de şık olur. Merdiven altı çözümleri yazınca görsellerde bolca seçenek var. Mavi her zaman huzurdur ek olarak..:nazar:

teşekkürler perdeleri hallederseniz haberimiz olsunda bizede fikir olur:16:

İnşallah canım. Aslında benım üçgen camım bır haylı kucuk oldugu ıcın perde takmayı hıc dusunmemıstım, zaen kıracyım. ama sımdı o odayı cocuk odası yaparsam bı kac ay snra belkı takarım bısıyy :26:

herşey zamanla tamamlanır inşallah ..sağlık huzur olsun öncelikle..yavaş yavaş olur hepsi..

burası benim annemlerin de manzarasına benziyor çok.. ümraniye çakmak ikbal caddesine çok yakını olsa gerek :) açık adresi yazmayayım :1: :1: :1:

herşey zamanla tamamlanır inşallah ..sağlık huzur olsun öncelikle..yavaş yavaş olur hepsi..

burası benim annemlerin de manzarasına benziyor çok.. ümraniye çakmak ikbal caddesine çok yakını olsa gerek :) açık adresi yazmayayım :1: :1: :1:

:):):)evet aynen orası:9:

annemde ana bilim özel kolejiyle emrullah turhanlı ilkokulundaki sokakta oturuyor .. kardeşiniz biraz yukarıda kalıyor :)

Back
X