- 22 Ocak 2014
- 102
- 14
- 33
o adami vazgecirseniz bir sekilde?
Konunun ayrıntısına girmediğimden böyle düşünmenize hak veriyorum. Ancak ek olarak şunu söyleyeyim babam çok sert biri aslında. Ama sürekli evden kaçarım tehditleri bizi korkuttu açıkçası. ve her seferinde kullanıyor bu tehdidi bırakın yalnız gitmemeyi son zamanlarda sizden izinmi alıcam diyip kavga cıkartıyordu evde. Başına buyruk hareket etmeye çalışıyor ve her seferınde kavga cıkıyordu.SU an dısarıdan okuyor 2 yıllık ama kafası baska yerlerde oldugundan ondada pek basarı yakalayamadı.
ayaz buraya sızınle erkek arkadasını tanıştırdığını ve sızın erkek arkadasını cok beğendiğnizi hatta ayaza sen onun yanında cocuk gıbı kalıyosun o senden daha olgun dedıgınızı yazmıstı bu yalanmıydı pekı?
Evet sizin beğendiğinizi hatta onunla beraber ayazı çekiştirdiğinizi onu olgun bulduğunuzu söylemişti.
Ben en çok uğraşan olduğuma inanıyorum .
Facebookda uzun uzun konuşşmalarımız oldu fazlasıyla akıl vermeye çalıştım fakat sonunda beni sildi .
Çok telkinlerde bulundum fakat işe yaramadı.
Sizide dinleyeceğini sanmıyorum.
Çünkü öldürülmeye bile razı kardeşiniz.
Ben neler neler söyledim ama tık yok.
En son bandırmaya gitmek için çözüm arıyordu aman ha salmayın kardeşinizi.
Üyeler hakkında konu açmak yasak birazdan ilgilenirler konuyla
Ayrıca ayaz gerçekten şımarık
Dünyaya pembe değil tozpembe gözlüklerle bakmaya devam ediyor. Okulu bırakmasındaki en büyük etken sevgilisinin kıskançlıklarıdır.
Ama bunu kendine itiraf edemiyor.
Ayrıca babanız yok mu ? Bu konuyla direkt onun ilgilenmesi daha iyi olur.
Çocuğun ailesiyle konuşup istemediğinizi belirtin.
Sevgilisini beğendiğimi kendi eklemiş herhalde. Ben okudum konularını. Sordu bana ne düşünüyorsun diye Ben de dedim ki hayatı görmuş gecirmiş biri siyaset bile konuştuk biz kardeşim öylece bakıp kaldı. Yorum yapacak bir fikri bilgisi yoktu cunku baska konularda da aynı sekılde susup kaldı. HAYATIN H SİNİ BİLE BİLMİYOR. dAHA ÖNCE HİÇ BİRYERDE 1 GUN BILE CALISMADI BİR GÜN ZORLUK CEKMEDİ. o senden daha olgun dedğim dogru cocuk cin gibiydi bırde gıyımıne bıle özen göstermıs benle tanısacagı ıcın. Geçmişinin bu kadar kirli oldugunu tek bir göruste anlayamadım. Ben oraya gittiğimde ve döndugumde hep karsıydım sadece kardesım bana ondan yanaymıs gıbı davranınca bırseyler anlatıyordu karsı cıkılınca hıcbırseyını paylaşmıyor. Ama cıdden cocuk hayatın sıllesını yemıs acı cekmıs rollerındeydı. Bir kıbarlık bır centılmenlık ne ıcersınız ne olur bırseyler ıcın sureklı böyleydı aaa kalkıyormusunuz otursaydınız falan dedı hatta kardesım de gözlerımın ıcıne bakıyordu gıt der gibi. Bu durumda kardesımden olgun oldugu kesındı. zaten siz de anlamıssınızdır kardesımın ne kadar cocuksu oldugunu.
Ben en çok uğraşan olduğuma inanıyorum .
Facebookda uzun uzun konuşşmalarımız oldu fazlasıyla akıl vermeye çalıştım fakat sonunda beni sildi .
Çok telkinlerde bulundum fakat işe yaramadı.
Sizide dinleyeceğini sanmıyorum.
Çünkü öldürülmeye bile razı kardeşiniz.
Ben neler neler söyledim ama tık yok.
En son bandırmaya gitmek için çözüm arıyordu aman ha salmayın kardeşinizi.
Şu an kaçacağı biryer yok şükür. O yüzden artık bu şekilde değil seneye evlenıp gidecem diye tehdit edıyor. Vktimiz var vazgecirmek için ama nasıl bilemiyoruz deniyoruz. yorum için saolun.
Ayazın bütün konularını okudum,
O adamı malesef saplantı haline getirmiş.
Sağlıklı düşünüp, karar verecek durumda değil.
Malesef ada onu bırakmadıkca kardeşiniz vazgeçmeyecek.
Herşeye rağmen savunma halinde.
Kendi kafasında yarattığı profileinanıyor va asla gerçeklerin farklı olabileceğine inanmıyor.
Üstüne gittikçe o adama daha sıkı sarılıyor.
Aileside. Olsanız sizi gözünü kırpmadansilecektir eminim.
Avukata gelmiyorsa sicil kaydını götürün odamna bırakın.
İnanmadığı için değil bence kafasındaki adamın parçalanmaması için derçekleri red ediyor.
Başkası olsa eminim ne hali varsa görsün dersiniz ama kardeşe denilmiyor işte.
Bir dönem bence kesinlikle üstüne gitmeyi, konuyuhiç açmayın.
Belki adamla görüşür babanız falan
Onu vazgeçirmeye çalışır.
Çünkü kardeşinizin heyeyi göze aldığını burada anladık.
Allah yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?