Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

hey ALLAH'IM ne zor bi durum ALLAH yardımcınız olsun...o çocoğun annesi de neasıl konuşmuş öyle ailesi da bi tuhaf...Umarım kardeşin bu ergen saçmalıklarından kurtulur artık büyümeye başlar.Çok zor sizin için hakikaten yani dayakla kızmakla dışarı çıkarmamakla kısıtlamakla olmuyoki yapacağı varsa herseyi yapıyolar

Ayaz ı çoğumuz biliyoruz elbet ,çünkü ikna etmek için çok uğraştık.
Ama malesef kendisi fikri sabit bir insan.
herşeyi bildiğini zanneden,o kadar emin konuşan ve aksini anlatmaya çalışanlara
da sinirlenen bir genç kız.
Bile bile belaya yürüyor kendisi.
Belki de en dibin en dibine vuracak bu inadı yüzünden.
İlla diyor ki ben kendşmi yakacağım,geleceğimi mahvedeceğim.
Size sabırlar diliyorum,gerçekten başa çıkılacak bir insan değil.
O adamın eski sabıka kayıtlarına ulaşabilirseniz belki kardeşin bi
düşünür.
mesajlarında o adamın hapse girme hikayesini her okuyan dedi ki
bu işte bir yalan var.
Ama o ne yaptı kendini paraladı resmen,hayır siz yanlış biliyorsunuz
falan filan diye.

o adami vazgecirseniz bir sekilde?

Adam dıyorkı dünya üstüme gelse vazgecmem onu da denedik malesef. Artı düşünsenize hapse girmiş cıkmıs sabıkalı ve doğru düzgün iş bulamayacak birini benim salak kardeşim dısında kim ister ki. Çocuk da bunun farkında bırakır mı benım saf kardeşim gibi birini.

Son düzenleme:
Ben en çok uğraşan olduğuma inanıyorum .
Facebookda uzun uzun konuşşmalarımız oldu fazlasıyla akıl vermeye çalıştım fakat sonunda beni sildi .
Çok telkinlerde bulundum fakat işe yaramadı.
Sizide dinleyeceğini sanmıyorum.
Çünkü öldürülmeye bile razı kardeşiniz.
Ben neler neler söyledim ama tık yok.
En son bandırmaya gitmek için çözüm arıyordu aman ha salmayın kardeşinizi.

bu kafada devam ederse o güvendiği adam bile katlanamaz kardeşinize bu haliyle
yarın evlenince sıkıyosa o adama ben istediğimi yaparım desin..
gerçekten endişelenmekte çok haklısınız

eve kapatmayın ters teper ve ailenize kin besler size karşı aksi şeyler yapmak için elinden geleni yapar.
çocuğun ailesiyle görüşmekte fayda olabilir.

Evet sizin beğendiğinizi hatta onunla beraber ayazı çekiştirdiğinizi onu olgun bulduğunuzu söylemişti.

Sevgilisini beğendiğimi kendi eklemiş herhalde. Ben okudum konularını. Sordu bana ne düşünüyorsun diye Ben de dedim ki hayatı görmuş gecirmiş biri siyaset bile konuştuk biz kardeşim öylece bakıp kaldı. Yorum yapacak bir fikri bilgisi yoktu cunku baska konularda da aynı sekılde susup kaldı. HAYATIN H SİNİ BİLE BİLMİYOR. dAHA ÖNCE HİÇ BİRYERDE 1 GUN BILE CALISMADI BİR GÜN ZORLUK CEKMEDİ. o senden daha olgun dedğim dogru cocuk cin gibiydi bırde gıyımıne bıle özen göstermıs benle tanısacagı ıcın. Geçmişinin bu kadar kirli oldugunu tek bir göruste anlayamadım. Ben oraya gittiğimde ve döndugumde hep karsıydım sadece kardesım bana ondan yanaymıs gıbı davranınca bırseyler anlatıyordu karsı cıkılınca hıcbırseyını paylaşmıyor. Ama cıdden cocuk hayatın sıllesını yemıs acı cekmıs rollerındeydı. Bir kıbarlık bır centılmenlık ne ıcersınız ne olur bırseyler ıcın sureklı böyleydı aaa kalkıyormusunuz otursaydınız falan dedı hatta kardesım de gözlerımın ıcıne bakıyordu gıt der gibi. Bu durumda kardesımden olgun oldugu kesındı. zaten siz de anlamıssınızdır kardesımın ne kadar cocuksu oldugunu.

Evet sizin beğendiğinizi hatta onunla beraber ayazı çekiştirdiğinizi onu olgun bulduğunuzu söylemişti.

Sevgilisini beğendiğimi kendi eklemiş herhalde. Ben okudum konularını. Sordu bana ne düşünüyorsun diye Ben de dedim ki hayatı görmuş gecirmiş biri siyaset bile konuştuk biz kardeşim öylece bakıp kaldı. Yorum yapacak bir fikri bilgisi yoktu cunku baska konularda da aynı sekılde susup kaldı. HAYATIN H SİNİ BİLE BİLMİYOR. dAHA ÖNCE HİÇ BİRYERDE 1 GUN BILE CALISMADI BİR GÜN ZORLUK CEKMEDİ. o senden daha olgun dedğim dogru cocuk cin gibiydi bırde gıyımıne bıle özen göstermıs benle tanısacagı ıcın. Geçmişinin bu kadar kirli oldugunu tek bir göruste anlayamadım. Ben oraya gittiğimde ve döndugumde hep karsıydım sadece kardesım bana ondan yanaymıs gıbı davranınca bırseyler anlatıyordu karsı cıkılınca hıcbırseyını paylaşmıyor. Ama cıdden cocuk hayatın sıllesını yemıs acı cekmıs rollerındeydı. Bir kıbarlık bır centılmenlık ne ıcersınız ne olur bırseyler ıcın sureklı böyleydı aaa kalkıyormusunuz otursaydınız falan dedı hatta kardesım de gözlerımın ıcıne bakıyordu gıt der gibi. Bu durumda kardesımden olgun oldugu kesındı. zaten siz de anlamıssınızdır kardesımın ne kadar cocuksu oldugunu.

Açıkçası ayaza (eski nicki ayaz_07 idi) akıl vermekten dilimde tüy bitti.
Ne yaparsanız yapın kaçsın gitsin görsün göreceğini yarın öbür gün başını çok vurucak dağa taşa.
Hayır bir insan bu kadar kör olabilir mi bende 18 yaşındayım bu kadar kör değilim mantıklı yaklaşabiliyorum,söyleceğim şey size alın saçından tutup odaya tıkın tel pc yasaklayın dışarıyı yasaklayın gerekirse eşek sudan gelene kadar pataklayın,şiddete karşıyım ama kardeşinize şiddet müstehak ve biraz toparlanır toparlanmaz psikolğa değil psikiyatra götürün

Ayazın bütün konularını okudum,
O adamı malesef saplantı haline getirmiş.
Sağlıklı düşünüp, karar verecek durumda değil.
Malesef ada onu bırakmadıkca kardeşiniz vazgeçmeyecek.
Herşeye rağmen savunma halinde.
Kendi kafasında yarattığı profileinanıyor va asla gerçeklerin farklı olabileceğine inanmıyor.
Üstüne gittikçe o adama daha sıkı sarılıyor.
Aileside. Olsanız sizi gözünü kırpmadansilecektir eminim.
Avukata gelmiyorsa sicil kaydını götürün odamna bırakın.
İnanmadığı için değil bence kafasındaki adamın parçalanmaması için derçekleri red ediyor.
Başkası olsa eminim ne hali varsa görsün dersiniz ama kardeşe denilmiyor işte.
Bir dönem bence kesinlikle üstüne gitmeyi, konuyuhiç açmayın.
Belki adamla görüşür babanız falan
Onu vazgeçirmeye çalışır.
Çünkü kardeşinizin heyeyi göze aldığını burada anladık.
Allah yardımcınız olsun inşallah.

Allah yardımcınız olsun..ne kadar kıyamasanız da olacağın önüne geçemezsiniz..o dibe vurmaya çoktan razı...ne zamana kadar tutabilirsiniz ki bigün olmazsa diğergün mutlaka kaçmanın yolunu arayacaktır..maleseff

Üyeler hakkında konu açmak yasak birazdan ilgilenirler konuyla
Ayrıca ayaz gerçekten şımarık
Dünyaya pembe değil tozpembe gözlüklerle bakmaya devam ediyor. Okulu bırakmasındaki en büyük etken sevgilisinin kıskançlıklarıdır.
Ama bunu kendine itiraf edemiyor.
Ayrıca babanız yok mu ? Bu konuyla direkt onun ilgilenmesi daha iyi olur.
Çocuğun ailesiyle konuşup istemediğinizi belirtin.

Yok zaten gidemedi. Çok dikkat ediyor ailem. Ben ist.da yaşıyorum. Orada değilim. ama ailem herseyın farkında . Şu an önumuzdee 6 ay var 6 ay kacacak yerı yok.Kardeşimi vazgecırmeyi Denediğiniz için saolun ama zorlamayla belki olur diye dusunduk cunku hıcbırsey olmamıs gibi davranınca değişen birşey olmuyor malesef.

AA banlı uyeler hakkında da mı yasak bilmiyordum c,idden.

evet bız tanıdık kardeşinizi burda ve ınanın dökmedıgımız dil kalmadı en son bandırmaya nasıl kacabılırım aıleme ne yalan soylemelıyım dıye konu acmıstı buraya ama sunu soylıyım cok ınatcı ve bı yere kadar engel olabilirsiniz yani kusura bakmayın ama bi yerden sonra ne hali varsa görsün evet sizide anlıyorum kardeşiniz ama inatsa yapıcak bişey yok birde ayaz bu çocuğun geçmişini tam olarak bilmiyo mesela biz sorduk işte neden hapse girdi napmış falan diye sorduğumuzda bize tam net yanıt veremiyodu bilmediği şeyler vardı bunları açığa çıkarabilirseniz inadindan vazgeçebilir

Birseye körü körüne baglanmis gudiyorsa durdurmak zordur onu. Biraz cani yanmadan anlamicak gibi duruyor

TariElensar özelden yazdığını okudum ama yenı uye oldugumdan cevap yazamıyorum. Ama bilgi verdiğğin için teşekkürler. Bizim de aklımız gelmedi değil. Neyse Nerden böyle bır kanıya kapıldıgınıda cok merak edıyorum acıkcası yazarsan sevınırım. Ama cewap yazamıyorum((

Şu an kaçacağı biryer yok şükür. O yüzden artık bu şekilde değil seneye evlenıp gidecem diye tehdit edıyor. Vktimiz var vazgecirmek için ama nasıl bilemiyoruz deniyoruz. yorum için saolun.

belki adam bu arada tekrar hapise girer

Kardesınızın su anda hayat tamamen bu adamdan ıbaret.Isınız zor.
Zaten cok yuvarlak cevaplar vermıstı hapse gırme sebebı konusunda.Yanı bence kendı de bılıyor ılk defa gırmedıgını belkıde ınanmak ıstemıyor.
18 yasında kucuck bır kız nasıl olurda bu kadar amaçsız kendını farklı yonlere verır anlayamıyorum.

Aynen bizim durumumuz işte bu. saplantı halinde bızle ınatlaşarak devam ediyor. konuyu acsak da acmasak da birsey değişmiyor haklısınız. Adamla görusulecek bir durum yok. Çünkü annem daha önce görustu. dunya ustume gelse vazgecmem dıyor. Ailesi de gecen yıl kızınız 18 yasına gelsın söker alırız dıye tehdit etti annemi. zaten bu adamın babası da katilmiş. daha önce hapis yatıp cıkmıs ailesinden gelen bir durum var zaten. Ailecek mafya gıbı dolasıyolar ortada bu gıdısle ya annem hastanelık yada babam katil olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…