Kardeşimle ilgili tavsiyelere ihtiyacım var

ayaz yazdıklarıyla herkesi deli etmişti. hatırlıyorum şimdi. daha çokta anneleri..
o 7 kere hapse girdşğini ispatlamaya bakın. nasıl olur bilmem. bir avukata danışın.

Son düzenleme:

Konunun ayrıntısına girmediğimden böyle düşünmenize hak veriyorum. Ancak ek olarak şunu söyleyeyim babam çok sert biri aslında. Ama sürekli evden kaçarım tehditleri bizi korkuttu açıkçası. ve her seferinde kullanıyor bu tehdidi bırakın yalnız gitmemeyi son zamanlarda sizden izinmi alıcam diyip kavga cıkartıyordu evde. Başına buyruk hareket etmeye çalışıyor ve her seferınde kavga cıkıyordu.SU an dısarıdan okuyor 2 yıllık ama kafası baska yerlerde oldugundan ondada pek basarı yakalayamadı.

ayaz yazdıklarıyla herkesi deli etmişti. hatırlıyorum şimdi. daha çokta anneleri..
o 7 kere hapse girdişğini ispatlamaya bakın. nasıl olur bilmem. bir avukara danışın.

aynen haklısınız deniyoruz. ama ben yinede vazgeceğini sanmıyorum. Hatta bana dediki keske evlendıkten sonra ögrenseydim. Bizi düşünün hergun delirtiyor. Sinirlendiriyor ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.

Ayaz isimli kullanıcının ablasısınız sanırım..
Evet çok anlatmaya çalıştık ama dinlemedi.
Hepimizi tersledi,hipnoz olmuş gibiydi.
Allah yarımcınız olsun canım,çok zor.

Son düzenleme:
Bi hata yapinca geriye donusu olmuyor malesef gerekirse dovup odaya kapatin sonradan pisman olmasndan bin kat iyi

İşiniz çok zor.
Bizde burda ne dediysek ikna edemedik kardeşinizi.
Yüksek olasılıkla sevgilisi hapisten çıkar çıkmaz kaçacaklar.
İkna olacağını sanmıyorum,sevgilisinin annesiyle görüşseniz ''biz kızımızı oğlunuza vermiycez,okumasını istiyoruz,birazcık vicdanınız varsa kızımızı oğlunuzdan ayırın ''diye.Belki vicdanlı bir kadındır.:26:

Odaya kapatin o zaman. Cozumler kısır hanimefendi.

Dipsiz Not: Bu arada psikolojik rahatsizligi olan 4 nick almis bir uye vardi sonradan ablasi olarak konu acmisti. Nedense onu hatirladim. :26:

Bilmiyorum artık düşünemediğim için farklı bakış açılarına ihtiyaç duydum. Haklısınız galiba çözumler kısır. o bahsettiğiniz kişileri okumadım. Yeni üye oldum bu siteye. Ama bulursam okuyacağım mutlaka.

Bi hata yapinca geriye donusu olmuyor malesef gerekirse dovup odaya kapatin sonradan pisman olmasndan bin kat iyi

bende böyle düşünüyorum aslında kaçacakları belli bişeyse dövme kısmına katılmıyorum ama telefonunu bilgisayarını alın elinden kapatın odaya tek çare bu bana göre de..

Şu an kaçacağı biryer yok şükür. O yüzden artık bu şekilde değil seneye evlenıp gidecem diye tehdit edıyor. Vktimiz var vazgecirmek için ama nasıl bilemiyoruz deniyoruz. yorum için saolun.

ayazla en cok ugrasanlardan bırısıde benım hem burdan hem de facebooktan yazışmalarımız oldu ancak ne dedıysem ne soyledıysem anlatamadım ancak en son face konusmamızda aramızda bı dıyalog gectı bellkı yardımcı olur sıze kopyalıyorum buraya;

• ben
    sana sımdı deselerkı kos cansu annen senı sevdıgıne verdı sımdı nıkah kıyıyoruz deseler kosarsın dımı

• ayaz

hayır
    ben

aaaaaaaaaaaaa

hayret

• ayaz
    neden de

• ben
    neden?

ayaz
    çünkü ilk önce onunla knşmam gerekiyo bir de öyle pat diye olmaz plan yapmak gerekir

geeleceğe dair ilk bi son kez düşünmek gerekir

tekrar

• ben
    ıste bende sana dıyorumkı sımdı yol yakınken dusun:)

ayaz
    düşünüyorm zaten ben

bu konusma benım dıkkatımı cekmıstı sebebıde şu demekkı ayazın kafasındada soru işaretleri var ancak herkes bu kadar ayrıl ayrıl dıye yuklendığı için hanı elde edemedıgımız seyler her zaman daha çekıcı olurya onun için bu adamın ustune bu kadar düştüğünü düşündüm ben ayrıca sızınle alakalı actıgı konuya kızmayın bence o sızın sahıp olduklarını degıl sadece sahıp oldugunuz mutlulugu kıskandı bence

Ewet onu da denedik Annesi vicdanlı çıkmadı hatta annemi arayıp tehdit etmişti geçen yıl kızınız 18 yaşına gelsin söker alırız demişti annem de ağlamıştı. Kardeşim de kadın yanlış cumleler secmıs aslında öyle demek istememiş diye onlardan yana çıktı malesefffffffff

Ayaz in konularını hatırlıyorum. Okurken cildiriyor insan. Kim ne derse dersin ikna olmuyor. Acaip bi saplantısı var o çocuğa. Allah yardımcınız olsun. Umarım düzelir.
Kendisi rastgele bi avukat seçebilir bence. Kendi seçtiği avukattan 6-7 kere suç işleyip cezaevine girdiğini duyarsa belki aklı başına gelir.

Soru işaretleri olması güzel. Ancak biz yasakladıkca daha cok baglanmısştı bir dönem ve herkes dıyordukı bıraz bırakın bakalım kavga edip ayrılır belki. Denedik sözde yürüyüşe çıkıyorum bahanesiyle gidiyordu görüşmeye. Bir süre izin vermeye karar verdik. Ama yok yani değişen hiçbirşey yok. Ben onun benden daha mutlu olmasını isterken o Böyle düşünüyor. Kırıcı ama dusundum kendımce küçük oldugundan normal karsıladım. yorumunuz için saolun

Ayaza saglam bi dayak lazim. Evin kucuk cocugu fazlaca simarmis. Allah kolaylik versin ama ne hali varsa gorsun kendi tecrube etsn denmez bu durumda.dediginiz gibi ortada suc idlemis ve grlecekte isleme potansiyeli yuksek bir adam var. Cabuk sinirlenen ayaza zarar verecek biri. Ayaz ondan cabuk sikilir bana kalirsa ama yasaklar tatli geliyor su an..

konuyu okur okumaz ayaz geldi aklıma
gerçekten başta beni ve burdaki herkesi sinir küpüne döndürdü, bir insan bu kadar mı cahil olur ya dedim
bi arkadaş çok üstüne gittiğiniz için vazgeçmediğini söylemiş
bence de bırakın ne halt yerse yesin, sonra nasıl olsa köpek gibi pişman olup geri döner eminim ben..
madem anlamıyo laftan, yaşasın görsün derim..
ne kadar canınızı acıtsa da , bırakın napıyorsa yapsın...

ayaz buraya sızınle erkek arkadasını tanıştırdığını ve sızın erkek arkadasını cok beğendiğnizi hatta ayaza sen onun yanında cocuk gıbı kalıyosun o senden daha olgun dedıgınızı yazmıstı bu yalanmıydı pekı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…