Allah yardımcınız olsun öncelikle..kesinlikle şiddete karşı bir insanım ama böyle durumlarda biraz sert davranmak gerekiyo belliki kardeşiniz çok rahat ve birazda şımarık büyümüş..özellikle babanızın biraz otoritesini koruması lazım bir yere gidecekse tek başına yollamayın başka meşgaleler bulmasını sağlayın..okumuyosa dışarıdan okuması için önerilerde bulunun yok diyosa kitap okumasını sağlayın..konusuna göre özenle seçilmiş bir kaç kitap bile fikirlerini dğeiştirebilir..psikoloğa zorlada olsa yollayın..ileride daha vahim şeyler yaşamamak için sert davranarak önünün almanız gerekiyor..kendi hayatı kendi bilir diye bir şey olmuyor malesef..
ayaz yazdıklarıyla herkesi deli etmişti. hatırlıyorum şimdi. daha çokta anneleri..
o 7 kere hapse girdişğini ispatlamaya bakın. nasıl olur bilmem. bir avukara danışın.
Merhaba kk üyeleri. Dediğim gibi dcs_07 nickli kişinin ablasıyım. Kardeşimin konularını daha önce okuyanlar bilir. Ona akıl vermeye çalışanlara teşekkür ederim öncelikle. Ancak bilmeyenler için kısa özet geçecek olursam Kardeşim 18 yaşında ve evden kaçmayı düşünüyor. Bir sevgilisi var ona güveniyor. Ama biz onun sevgilisini kesinlikle istemiyoruz. Nedeni ise kardeşim okul okuması gereken dönemde evlenmemeli diye düşünüyoruz ve asıl önemlisi de sevgilisi dedğim şahsiyet şu an cezaevinde yatıyor ve 6 ay sonra çıkacakmış. Adam bıçaklamadan hapise girmiş neymiş ergenlik dönemınden kalma eskiden olan birşeyin davasıymış falan fılan diyerek kardeşimin beynini yıkamış. Ailemle araştırma yaptıgımızda ögrendiğimiz şeyler ise çok vahim daha önce 6-7 kez daha hapse düşmüş bu kişi. Şu anki yaşı 23. 6 ay sonra hapisten çıkacağı için kardeşim onunla kaçmak istiyor. Ne yapsak olmadı olmadı yani. Bizlere karşı cok değişti. Normal davranmıyor. Küfür ediyor. Herşeye alınıyor. Annem cesedimi çiğneyip öyle gidersin diyor o da tamam çiğner giderim diyor. Psikologa falan da gönderemiyoruz. Ayrıca o kadar kıskanç ki benim hakkımda evliliğim hakkında mutluluğum hakkındada birşeyler paylaşmış bu sitede. Kafasızlığına küçüklüğüne veriyorum. Son olarak da normalde hiç yapmayacağım birşeyi yaptım. Onu tehdit ettim burda kaynanası olarak gördüğü kişi hakkında birkaç birsey yazmıs onları sevgilisine söylemekle tehdit ettim psikoloğu kabul ettirdim sonunda. Evet gidecek Psikoloğa ama , planı şuymuş benim kaynanamı arayıp arada sinirlenip kardeşimle paylaştığım seyleri kaynanama söylemekle tehdit edecekmiş. Biz ailecek ne Yapabiliriz? Geçmişte 6-7 kez hapse girdiğine inanmıyor. sürekli yalancı diyor . Bizim bulduğumuz avukata bizim bulduğumuz psikoloğa hiçbirşeye inanmıyor o yüzdende avukata götüremedik. Yarın birgün böyle bir insanın kardeşime zarar vermesinden korkuyoruz. Kardeşim hazıra ve rahata çok düşkün öğlen 3 ekadar uyur bır bardak su istersin getirmez . Sinirlendiğinde asla kendinin tutmaz. Bu adamla hayatta yapamaaz. Bu belli ama ille de evlenecem diye tutturdu. Can derdine düşmüş vaziyetteyiz. hırsızlıktan veadam yaralamadan artı mezhebi farklı bir adama kız veremeyiz. Kızkardeşim kaçarsa ailem çöker mahvolur aynı şekilde ben de. Yorumlarınızı bekliyorum bayanlar. Şimdiden teşekkürler.
Odaya kapatin o zaman. Cozumler kısır hanimefendi.
Dipsiz Not: Bu arada psikolojik rahatsizligi olan 4 nick almis bir uye vardi sonradan ablasi olarak konu acmisti. Nedense onu hatirladim. :26:
Amin teşekkürler.Ayaz isimli kullanıcının ablasısınız sanırım..
Evet çok anlatmaya çalıştık ama dinlemedi.
Hepimizi tersledi,hipnoz olmuş gibiydi.
Allah yarımcınız olsun canım,çok zor.
Bi hata yapinca geriye donusu olmuyor malesef gerekirse dovup odaya kapatin sonradan pisman olmasndan bin kat iyi
Bi hata yapinca geriye donusu olmuyor malesef gerekirse dovup odaya kapatin sonradan pisman olmasndan bin kat iyi
İşiniz çok zor.
Bizde burda ne dediysek ikna edemedik kardeşinizi.
Yüksek olasılıkla sevgilisi hapisten çıkar çıkmaz kaçacaklar.
İkna olacağını sanmıyorum,sevgilisinin annesiyle görüşseniz ''biz kızımızı oğlunuza vermiycez,okumasını istiyoruz,birazcık vicdanınız varsa kızımızı oğlunuzdan ayırın ''diye.Belki vicdanlı bir kadındır.:26:
ayazla en cok ugrasanlardan bırısıde benım hem burdan hem de facebooktan yazışmalarımız oldu ancak ne dedıysem ne soyledıysem anlatamadım ancak en son face konusmamızda aramızda bı dıyalog gectı bellkı yardımcı olur sıze kopyalıyorum buraya;
bu konusma benım dıkkatımı cekmıstı sebebıde şu demekkı ayazın kafasındada soru işaretleri var ancak herkes bu kadar ayrıl ayrıl dıye yuklendığı için hanı elde edemedıgımız seyler her zaman daha çekıcı olurya onun için bu adamın ustune bu kadar düştüğünü düşündüm ben ayrıca sızınle alakalı actıgı konuya kızmayın bence o sızın sahıp olduklarını degıl sadece sahıp oldugunuz mutlulugu kıskandı bence
- ben
sana sımdı deselerkı kos cansu annen senı sevdıgıne verdı sımdı nıkah kıyıyoruz deseler kosarsın dımı
- ayaz
hayır
ben
aaaaaaaaaaaaa
hayret
- ayaz
neden de
- ben
neden?
ayaz
çünkü ilk önce onunla knşmam gerekiyo bir de öyle pat diye olmaz plan yapmak gerekir
geeleceğe dair ilk bi son kez düşünmek gerekir
tekrar
- ben
ıste bende sana dıyorumkı sımdı yol yakınken dusun:)
ayaz
düşünüyorm zaten ben
Soru işaretleri olması güzel. Ancak biz yasakladıkca daha cok baglanmısştı bir dönem ve herkes dıyordukı bıraz bırakın bakalım kavga edip ayrılır belki. Denedik sözde yürüyüşe çıkıyorum bahanesiyle gidiyordu görüşmeye. Bir süre izin vermeye karar verdik. Ama yok yani değişen hiçbirşey yok. Ben onun benden daha mutlu olmasını isterken o Böyle düşünüyor. Kırıcı ama dusundum kendımce küçük oldugundan normal karsıladım. yorumunuz için saolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?