Kardeşimle Konuşamadan.. Agresif bir şekilde geldi ve telefonunu..

Herseyi size anlatmasa iyiymis zamaninda disi sinege bile atlamis simdi burda herkes kiza hasta diyor kiz hasta belki ama senin kardesinde saglam ayakkabi degil... Herseyi gelip size anlatip aglamasi karakterinin cokta saglma olmadigini gosteriyor.... Sizdeki de biraz erken gorumcelik... Ben kizdan dinlemek isterdim durumu birde....

İki konunuzu da okudum

Kız aşırı kıskanç ve baskıcı
Kardeşiniz daha ilk haftadan kızı aldatan ve ilişkisindeki heeeer detayı koşa koşa gelip ablasına anlatan bir insan.
Sizin de bütün hayatınız kardeşinizin ilişkisi olmuş maşallah.

Üçünüzü de normal bulmadım. Hayırlısı olsun.

İlk konunuzu okumaya çalıştım ama okuyamadım aynen bu da öyle oldu. Bırakın yetişkin sayılacak yaşta kendi hayatını kendi düzlüğe çıkarsın. Ölüm kalım yok ya.

Sizin yerinizde olsam kardeşimi psikoloğa götürürdüm. Kız arkadaşı yüzünden en güzel yaşları mahvoluyor

karışma aman boşver. ergen olayları işte kendi beyni yok mu düşünsün halletsin

Başlığınız gök demiş hürriyet.com un haberleri sunuş şeklinin burnundan düşmüş

Kardeşin bukdar skıntı çıkaran bir kızı hala neden hayatında tutuyor ? Ne gbi bi mecburiyet var ? Isterse aşkından ölsün şu olaylar zincirinde sevgi falan kalmaz

Sen niye bukadar konuların içindesin ? Bende ona taktım bırak kardeşin sevgilisi ile kendi halletsin !! Senin kardeşimde herşeyi niye sana anlatıyor !! Sana baksak kızı kes at !! Senin kardeşin acaba neler yaptı kıza ? Bu ilişkide tek hatalı taraf kızmı ?

Konu sahibi sanki ilişkiyi kendin yaşıyorsunda kardeşin üzerinden anlatıyorsun gibi bi hava var.

İnanılmaz bir ilişki analistisin. Bitirme tezi gibi analiz yapmışsın. Üstelik kardeşinin ilişkisi hakkında. Üstelik kardeşin yeniyetme ve olgunlaşmamış. Kız arkadaşı da öyle. İlk gençlik yıllarında yaşanan bir ilişkiyi bu kadar ciddiye almamak gerek. Başka derdin yok mu? Bırak ne yapıyorlarsa yapsınlar.

Benim de boyle exim vardi. Beni kiskandirmaya calisir kiyas ederdi baska kizlarla. Aski kiskanclik saniyordu. Zevk aliyordu bundan ahah.
Birde ailesine baska bana baska konusuyordu allahin piskopati.
Kardesin normal olsa iliskisine seni onu bunu sokmaz otu b*ku anlatmaz. Kendini seviyorsa da ne kendini bu durumlara dusurur ne karsisindaki insanlari.
Siz daha akli fikri gelismemis kardesinizi dinleyin durun. Peh. Birde kizi dinlemek lazim! Sizinde isiniz gucunuz yok sanirim.
Bu gidiste topluca psikolojik destek alirsiniz

Allah'ım ya konu başlığına bak!
İnternet haber sitelerinde olur ya
'ünlü oyuncu ışılaydan itiraf! Her gece en az iki...' diye başlıklar, açınca da 'iki bardak su içmeden uyumam,gençliğimi buna borcluyum' falan der.
Onun gibi olmuş
Konunuza gelince
Kardeşinizle hiç sağlıkli bir ilişkiniz yok, öncelikle onu söyleyeyim. 'kizi başkasıyla görünce numaramı verdim,inşallah araları bozulmaz. Bakayım sevgilisi mıymış?' diye kızı stalkladigini söylemiş, hemen sonraki cumleniz ' yaniyani duygusallığımız hat derecede fazla'
Bu duygusallık mi?
Siz bu saflikla dikkat edin kocaniz tarafından da çok kandirilirsiniz.
Bir analiz yapmaya meraklıysanız önce olaya çift taraflı bakın. Deyin ki evet kız normal değil,ama senin hatan da şu şu şu.
Ama sizin yazdıklarıniza bakıyorum, kardesinziin en buyuk hatası kıza aşırı ilgi göstermek,sevgisini vermek.
Hani herkesin etrafında mutlaka vardır ya, 'en kötü ozelligim herkesi kendim gibi sanmak/hep iyi niyetinden kaybediyorum' diyen , aslında iyi niyetli olmayan insanlar. Heh, işte onlara benziyorsunuz.
Bir ilişkide bu kadar ayrıntı arkadaşa anlatılabilir, onu anormal bulmuyorum, mantıklı karar vermek istersin vs... AMA hiç ablaya anlatılır mi? Yarın bir gün kızla konuşup barissa, evlenmeye karar verse evde ondan nefret eden, terminator gibi bir görümce yaratmış elleriyle . Zaten size ve kiza herşeyi anlatmasindan anladığım kadarıyla çok da aklı selim düşünen, mantıklı bir adam değil. Nasıl whatsappta selam dediği kızla ozeldeki yazışmalarına kadar 'sirf kız sordu' diye anlatmış, yarın Nişan evresinde kız 'ablan beni seviyor mu? Ne dedi benim hakkımda?' diye sıkıştırsa anlatır 'ablam sana manyak dedi şöyle dedi böyle dedi' diye, kardesinizde o potansiyel var.
Bence en iyisi hiç müdahil olmayın. Boşverin, eşek kadar adam ne problemi varsa bir başına çözsun. Yoksa birkaç seneye kör ölür badem gözlü olur, 'benim nazlı sevgilimden ablam yüzünden ayrildim' bile diyebilir,olayın içine siz de girerseniz.
Kardesinizde o potansiyel var

Kardesiminde suclari var kabul ediyorum haklisiniz bir cok konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…