Selam kızlar. Kardeşim 1 yıldır evli ben de o da evdeyiz ve sürekli telefonla konuşuyoruz mesela gün içinde 4-5 defa toplamda 1 ya da bir buçuk saat. Kardeşim sürekli kayınvalidesinde bazen bu konuşmalar kayınvalidesinde olduğu zamana da denk geliyor ama ben karşı taraf rahatsız olmasın diye kısa kesip kapatıyorum bazen de kardeşim bana abla herkes odasında konuşalım kapatma diyor konuşuyoruz birkaç defa eşi bana sen karımı arama beni ara diye aramamdan rahatsız oldun belli edercesine bir şaka yaptı ben de saçmalama ben seni ne yapayım kardeşim tabii ki ararım dedim ve normal şekilde konuşmaya devam ettik sonra kardeşim kayınbabasıgildeyken benimle konuşurken yemeğin suyu taşırmış ve kayınbabası telefonla konuşmaktan yemeğe bakmıyorsun gibi bir imada bulunmuş halbuki kardeşim neredeyse her gün onların evinde işlerini hallediyor yemeklerini hallediyor ütülerini bulaşıklarını her şeyi akliniza ne gelirse bu kısmı beni ilgilendirmiyor ama sürekli onların evinde olduğu için ister istemez konuştuğumuz vakitlere denk geliyor akşam da kocasına anlattığında kocasıyla birbirlerine girmişler işte bu kadar çok konuşmayın günde bir defa konuşun konuşuyorsanız o da bir saati geçmesin yok iki günde bir konuşun gibi birbirlerine girmişler sözlü kavga kardeşim de ertesi gün gelmiş bize annemin evine yani ben de evliyim tabii şu an sadece annemin evine tatile geldim abla rahatsız oluyor iki güne bir konuşalım şeklinde söyledi yani benim anlamadığım nokta her gün senin ailenin evinde her şeyi hallederken hatta kız kardeşimin babasını bile sevmiyorken sırf iş için katlanıyorken benim telefonla konuşmam onun eşini nasıl rahatsız edebilir yani sen akşama kadar dışarıda çalışıyorsun sana ne karın evde ablasıyla konuşmuşsa aslında daha çok canımı sıkan şey de kardeşimin evet haklı az konuşalım iki güne bir konuşalım demesi kendisi bile dayanamaz da işte herneyse. Çok zoruma gitti kardeşimin onaylaması işte az konuşalım demesin ne yani ben şimdi bir derdim olduğubda bugün konuşma günümüz değil yarın arayayım mı diyeceğim yani zaten insanın kardeşlerinden ailesinden başka kimi var ki yani bir eş buna karışmaya hakkı var mı