Kızım 6 yaşındaydı oğlum doğduğunda.
Bende burda konu açmıştım hatta tavsiye edilmişti kardeşin getirdi diye sevdigi birşeyi alın diye banada.
O dönem karaoke mikrofon istiyordu kızım,onu aldım,hastanede vermiştim kardeşin getirdi diye.
Sevgi kabullenme konusuna etkisi oldu mu bilemem ama ilk sene pek sevmedi kardeşini zira uyuyup,ağlayan minik birşeydi,bu sene kızım 7 yaşında,oğlumda 14.5 aylık ve yeni yeni frekans tutturdular.
Oğlum ablasını okuldan alip gelince,eline topu alip gidip oyun halısına oturuyor,oynayacaklar diye. Onun peşinde yürüyor,sarılıyor falan,nereye giderse peşinden gidiyor,ne yiyorsa gidip ber ber diyip yemeye çalışıyor,kızımda bayılıyor onun bu hallerine.
Arada kıskançlık,huysuzluk oluyor ama dengeyi sağlamaya çalışıyorum. Oğluma birşey alınca kızima da alırim muhakkak ,7 yaşında şu an boynunda kehribar kolyesi var,bebekken takmadık,kardeş takıyor diye oda takıyor falan.
Sağlıkla kucağınıza alin bebeğinizi.
Size genel anlamda tek tavsiyem,dengeyi kurmaya çalışın,18 ay da küçük henüz,anlaması zor olabilir ama zamanla arkadaş gibi olacaklar,paylaşımları arttıkça daha güzel olacak herşey.
Kolaylıklar dilerim