- 4 Temmuz 2017
- 144
- 103
- 23
- 32
- Konu Sahibi Askdamlasi1
-
Aynen, cok guzel benzettiniz.Ben hep aile ortamini meyve sepetine benzetirim bir kac cesitten olusan meyvelerden biri hep cürük cikar diye düsünüyorum.bende de öyle bir kardes var
Kiz kardesim de bende ayni imkanlara sahip olduk. Ayni terbiyeyi aldik. Ama asla anneme babama karsi saygisizlik etmedik. Bana gore din konusu anne ve babanin evladina aşilamasi gereken en onemli şeydir. Kardeşim ateist degil. Yeri gelince çok guzel yeminler edebilior cunku. Sadece işine gelmior ibadet etmek. Onemsemiyor sanirim
Yeni uye oldugum icin bu konunun Yasak oldugunu bilmiyordum. Verdigim rahatsizliktan dolayi ozur dilerim.Konuda dini içerik olmasın lütfen yasaktır.
Genel olarak kardeşinizin sorunu uyuşturucu ve arkadaş çevresi, aileniz kardeşinizden maddi desteği çekecek, istediği yaşamı sürmesi için çalışması gerektiğini bilir ve öğrenirse el mahkum kendine çekidüzen verecektir.
Kabullenmek zor ama sanirim haklisiniz. Babam onu fazla şimartmiş olabilir. Demekki erkeklere yaramiyo bu kadar ilgi.Belli ki asi ve aşırı şımarmış.... Umarım kullandığı maddeden kurtulur bir an önce. Çok tepkili yaklaşmayın derim çünkü daha çok dışarıya itersiniz.
Dini içerik yasak fakat bu konuda baskı yapmayın, laf söylemeyin, genelde bu gibi durumlarda kişi daha çok soğuyor her zaman baskı ters teper... Rahat bırakın belli ki çok zor zamanlardan geçiyor... Allah yardımcınız olsun...
Erkek diye düşünmeyin bu kişi kız kardeşiniz de olabilirdi hayat bu biliyorsunuz... Maddi desteği babanız biraz geri çekmeli. Hazır para her zaman tatlı gelir. Kendisi kazanıp harcamasını öğrenmeli o zaman emek nedir öğrenir.. şu an hazırdan yediği için "para kazanmanın zorluğunu" bilmiyor...Kabullenmek zor ama sanirim haklisiniz. Babam onu fazla şimartmiş olabilir. Demekki erkeklere yaramiyo bu kadar ilgi.
Kardesimle aramiz cok iyidi. Zamaninda cok dertlesirdik, cok vakit gecirdirk beraber. 18 yas sendromu bizi mahvetti. Aramiz bi anda bozulmadi. Zamanla uzaklastik birbirimizden. Evliligimi asla kabulenemedi. Esimi cok sever, cok iyi bi insandir esim onlara abi gibi yaklasir ama yinede kardesim evliligimi bi ihanet gibi gormustur neden bilmem. Sanirim o an dan sonra mesafeler olustu.Ne zamandir madde kullaniyor ve hangi maddeyi kullaniyor?
Iliskiniz ne zamandir bozuk?
Aileniz ne zamandi dini baski yapiyor?
Sizle konusabiliyor mu, anlasabiliyor musunuz?
Oturdugunuz yer gettolardan biri mi, yoksa daha cok fransizlarin icinde mi yasiyorsunuz?
Cok soru sordum ama bunlar sanki hep birbiri ile ilintili seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?