Eşim onlara yollamiyo ama anneme gittiğim zaman geliyorlar. Eşimde görse abim arkamda ariyo soruyo geliyo gidiyo daha farklı olacağını biliyorum.Sizinle ayri gorusebilirdi tabiki, o demiyorsa siz arayip biyerlere cagirin, siz onlara gidin? Cagirdiginizdada gelmiyor mu? Ya da gittiginzde ilgilenmiyor mu?
Bende konuşmanın dozunu kaçırırım direkt sitem ederim diye korkuyorum ama haklısın canım gül bi şekilde konuşmak lazım böyle nereye kadar gider bilmiyorumZamanında söylediği "Beni baban yerine koy." lafını hatırlatsanız, biraz duygusal şekilde. Belki faydalı olur. Direkt bu ne vefasızlık, şu bu derseniz ters tepebilir.
Eşim onlara yollamiyo ama anneme gittiğim zaman geliyorlar. Eşimde görse abim arkamda ariyo soruyo geliyo gidiyo daha farklı olacağını biliyorum.
Ben abime çok gittim izin veriyodu en başlarda sonra sen hastayken yanına mi geldi diye izin vermedi. Bide abimin eşiyle sorunları olduğundan sevmiyo hiç yollamiyoEşiniz sizi abinizin evine göndermiyor diye abinize gitmiyorsanız, o da size gelmez tabiki.
Ben cok gitmek istedim ama hep kavga ettik hatta sonu kötü oluyodu bende zamana bıraktım artık zitlasmadimEşi izin vermiyor diye bana gelmeyen kardese bende gitmem, birseyde ugrasmam kusura bakmayin. Hem esinin lafiyla kardesinin evine gitmiyorsun sonrada kardesini evine bekliyorsun. Yanlis
Evet çok gittimSiz gittinizmi abinizede o size gelmedi.
?
Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Kimsem olmadığımı düşünüyorum huzunleniyorum hep güvenim yerle bir oluyo sonraKonunuzu bilmiyorum fakat abinizin ne olursa olsun sizin arkanızda olduğunu hissettirmesi lazım.
Son kez etkili bir konuşma yapın kendisiyle olmuyorsa bırakın ipin ucunu;yok sayın!
Hep arayan soran ben olmak istemiyorumWhats up iniz yokmu.. Ben devamli ordan gorusurum abimle.. Abin mesaj atmasada sen at hic birakma abini..
Konuşunca diyo ki ben senjn arkandayim ama lafta gibi bi kardeşi var sahipsiz birakiyo ben onun eşiyle konusmasam kanlı bıçaklı da olsam abim hasta evde yatacak kaç gün ben gitmiycem böyle bişey yokHiçç sitem etmeden duygusal bir konuşma yap başbaşa
Eşinle görüşmek anlaşmak zorunda değil bu konuda birşey söyleme
Ama senin arkanda durmak zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?