Hep arayan soran ben olmak istemiyorum
hayat çok kısa kolları sıvayınBende konuşmanın dozunu kaçırırım direkt sitem ederim diye korkuyorum ama haklısın canım gül bi şekilde konuşmak lazım böyle nereye kadar gider bilmiyorum
Bende çekimser kalıyorum artık kirginim çok evet eşinin ailesi bizden daha değerli sanki daha çok ilgili onlarla babam olmadığı için bekliyorum ki babalık yapsın o yüzden canım sıkılıyohayat çok kısa kolları sıvayın
gururu kırgınlığı bir kenara bırakıp abinizi arayın
görüşün ama dışarda ama başka şekilde
benim senden başka kimim var diyin
ne diyoruz burda erkekler için oda erkek sonuçta çok da ince düşünmüyordur
Çok agir şeyler yaşandı şimdi gelemem diyo abim zaman geçmesi lazim ne zamqn olur bilmem diyo eşim yanına gidip konuşmak istiyo ben müsade etmiyorum çünkü abim istemiyo ben hiç bi laf taşımıyorum aralarinda daha kötü olmasin diye abime gidemiyorum çünkü eşim izin vermiyo bana sahip çıkmadığını soyluyo zamana mi bırakmam lazim ne yapayım bilemiyorum artikKardeşler arasında prosedür olmaz
Sen geldin, ben geldim, aradın aramadın vs...
Bu tür şeyler araya mesafe sokar
Candan olmak lazım tabi bir de eşinizi abiniz ile olan diyaloglarınıza karıştırmamanız gerekli
Benim küçük kardeşimde böyledir, geldiniz gelmediniz , aradınız aramadınız diye diye bıktırdı bizi, şimdi üç kardeş hepimiz mesafeli duruyoruz. Başına bir iş gelse önce biz koşarız ama rutin ziyaretleri kaldırdık, bir kez bana sitem edecek oldu, büyük olan benim sen bana geleceksin dedim kestirip attım konuşmadım bile, çünkü yaptığı hareket ve düşünce tarzı ağırıma gitti, kimse bana ben geldim şimdi sıra sende diyemez, onlar benim kardeşim, böyle bir davranışı kabul etmem.
Herkesin bir huyu var ablam hiç birimize gitmez ama ben bulduğum her fırsatta ona giderim, eşimde bana bir iki kez diyecek oldu, bize hiç gelmiyor diye lafın sonunu getirtmedim, onun huyu böyle ben ona giderim aramızda teklif yoktur dedim. Dengeleri tutmanız lazım eşiniz konusunda
Yahu hem bize gelmiyor diye şikayet ediyorsun her şeyi karisi olmuş diyorsun hem de eşim onlara gondermiyor diyorsun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Sen önce bir abine eşinden izin almadan gitmeyi başar sonra şikayet et. Anlamıyorum ben sizin gibi kadinlari. Sen çocuk musun da nereye gidip gitmeyeceğini eşin belirliyor. Ağabeyinden bahse diyoruz burada. Onlar kanli bicakli bile olsa karisamaz esin. Karismasina izin veremezsin. Sonra da ağabeyim niye gelmiyor. Ben de olsam gelmem. Azicik kocalarinizin hakimiyetinden cikmayi öğrenin.Eşim onlara yollamiyo ama anneme gittiğim zaman geliyorlar. Eşimde görse abim arkamda ariyo soruyo geliyo gidiyo daha farklı olacağını biliyorum.
erkekler işte ele karışınca öyle oluyor biraz :)Bende çekimser kalıyorum artık kirginim çok evet eşinin ailesi bizden daha değerli sanki daha çok ilgili onlarla babam olmadığı için bekliyorum ki babalık yapsın o yüzden canım sıkılıyo
Ya eşi var tamam ama ondan öncesi kanı canı ailesi var kim ailesini atar ki bi gün eşine bişey olsa ailesi var ailesine bişey olsa eşi var o dengeyi korumak lazım Allah akıl fikir versin ne diyeyimbenim abim nikahıma bile gelmedi, bütün hayatı eşi. Eşi de ailesiyle görüşmesini istemiyor anlam veremiyorum insan nasıl bu kadar aptal olabilir ailesi olarak karısına bir şey yapmadık ama işte sorunlu gelino yüzden sizi takmayanı siz hiç takmayın yarın bir gün çok pişman olacaklar...
Eski konuları bilmeden konuşuyorsun o yüzden bişey diyemiycem yüzeysel bakiyosun şu an. Ben kocama haklı demiyorum. Kocam çok yanlış yaptı evet onunla konuşmak zorunda değil ama varlığını göstermesi lazım.Yahu hem bize gelmiyor diye şikayet ediyorsun her şeyi karisi olmuş diyorsun hem de eşim onlara gondermiyor diyorsun. Bu ne perhiz ne lahana turşusu. Sen önce bir abine eşinden izin almadan gitmeyi başar sonra şikayet et. Anlamıyorum ben sizin gibi kadinlari. Sen çocuk musun da nereye gidip gitmeyeceğini eşin belirliyor. Ağabeyinden bahse diyoruz burada. Onlar kanli bicakli bile olsa karisamaz esin. Karismasina izin veremezsin. Sonra da ağabeyim niye gelmiyor. Ben de olsam gelmem. Azicik kocalarinizin hakimiyetinden cikmayi öğrenin.
Senin gorumcenle ne sorunun var ? Belimde disk kayması oldu sakat kalma durumum bile vardı olağan bi soğuk algınlığı değil yani mesele. Ben anneme gidemesem hiç gormuycek yani annemin olmadığını düşünün bütün bağlar kopacak mi?Siz eşiniz izin vermiyor diye abiye gitmezseniz o sizin yani eşinizin evine gelmez
Bir de 10 gün yattım gelmedi çok da garip değil
Yani evde hasta yatmışsanız adam neden gelsin iyileşir demiştir bir de annenize gidince geliyorsa sizi görmeye evinize gelmemesi olağan yani sorun sizinle değil eşinizle
Görümcem aynı sitede hasta olup evde yatsa gitmem o da bana gelmez kimse de küsmez
Evladım olmasa herseyi herkesi bırakıp gidicem. Ama beni bağlayan bi evladım var. Bende zaten bunu yapıyorum beni aramayani aramam ama abimi silemiyorum bi abim bi annem var ailemden ne olursa olsun atamamBen çok katı olabilirim ama beni Zor günümde önemsemeyen kişiyi ben de önemsemem. Silerim kalbimden abim bile olsa. Bana kim ne kadar değer veriyor ve bunu gösteriyorsa aynı karşılığı alır benden. İnanın çok mutlu olursunuz böyle. Deneyin.
E atma tamam ama üzülme de. Abin pek umursuyor gibime gelmedi açıkçası. Sen neden yipratasin kendini?Evladım olmasa herseyi herkesi bırakıp gidicem. Ama beni bağlayan bi evladım var. Bende zaten bunu yapıyorum beni aramayani aramam ama abimi silemiyorum bi abim bi annem var ailemden ne olursa olsun atamam
Benim eşim bize çok haksızlık yaptı ve bizim aileden kimsenin sesi çıkmadı. Çok fedakarlıkta yaptı abim ama eşim bunu anlayamadı ofkesinin kurbanı oldu. Bana yapılanları bize yapılanları abim affedemiyo ve haklı da yani bi erkek olarak karısına da kufretti benim eşim sadece sorun ben ve yigeni var esim için bişey yapmasını zaten istemiyorum tek isteğim varlığını gostermesjEşinizin abinizle mi sorunu var abinizin eşiyle mi? orasını tam anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?