Ben üzülüyorum oğlum dayısını göremiyo her zaman abim alıp oğlumu gezdiremiyo. Ben her istediğim zaman göremiyorum evine gidemiyorum sinirlerim bozuldu artikE atma tamam ama üzülme de. Abin pek umursuyor gibime gelmedi açıkçası. Sen neden yipratasin kendini?
Bende altli ustluydum geliyolar di haftada bi ama sorun oldu haklılar çok yakın davrandığımız için biz kötü oldukbenimde iki abim var gelmiyor gel diyorum işde eşimle sorun yok kv le alt üstlü oturduğumdan çekiniyor benim abi laf sölüycekler diye.
Gönül koymuş olabilir sana. Ben olsam diye dusunuyorum, eşine sesi çıkmadı diye kizardim. Tabi sen eşine tepki gosterdiysen bilemeyecegim. Yine de eşine kufur hoş değil ya. Ben eşinin yerinde olsam haksız olduğuma kanaat getirdiysem gider kapılarında yatarım gerekirse ozur dilerim. Ayıp etmiş.Benim eşim bize çok haksızlık yaptı ve bizim aileden kimsenin sesi çıkmadı. Çok fedakarlıkta yaptı abim ama eşim bunu anlayamadı ofkesinin kurbanı oldu. Bana yapılanları bize yapılanları abim affedemiyo ve haklı da yani bi erkek olarak karısına da kufretti benim eşim sadece sorun ben ve yigeni var esim için bişey yapmasını zaten istemiyorum tek isteğim varlığını gostermesj
Böyle bişey soylemiyo arkandayiz diyo ama icraat yok gibi yapacağım bişey var mı diyo gel desem gelecek mi sanki sanmıyorum bende yok deyip geçiyorum başım sıkışınca gelmiycek çünkü eşim varsakın ol,her evde olan şeyler,çoluk çocuk var,ama cidden kalbınden çıkartmışsa sende kalbıne taş bas,
Yanlış anlamış olabilirim ama bazı erkekler kadını yalnız bırakmayı seçiyor. Arkasında destek bulamasin diye. Eşin böyle düşünerek yapmış olabilir mi, abin uzaklaştı çaresiz kaldin? Tanırsın eşini sonuçta.Böyle bişey soylemiyo arkandayiz diyo ama icraat yok gibi yapacağım bişey var mı diyo gel desem gelecek mi sanki sanmıyorum bende yok deyip geçiyorum başım sıkışınca gelmiycek çünkü eşim var
ilk zamanlar geliyordu..:)Bende altli ustluydum geliyolar di haftada bi ama sorun oldu haklılar çok yakın davrandığımız için biz kötü olduk
Ben sana kocandan değil senden bahsediyorum. Koçan doğru ya da yanlis hareket edebilir. Burada önemli olan senin duruşun. Benim ağabeyim kiralik katil bile olsa evine gitmeme karismak kimsenin haddi değil. O benim ağabeyim ve ben kendi kararlarimi alacak yasta ve zekadayim çok şükür. Yani burada hata senin. Bir de ağabeyinden şikayet ediyorsun. Keşke bütün erkekler ağabeyin gibi olsa, en azindan eşini ezmek yerine tutuyor. Sen ne zamanki kararlar ini kocanin vermesinden vazgeçip öyle hareket edersin, ancak o zaman bir şeylerden şikayet etmeye hakkin var. Yoksa gerçekten baban bile olsa adim atmaz evine.Eski konuları bilmeden konuşuyorsun o yüzden bişey diyemiycem yüzeysel bakiyosun şu an. Ben kocama haklı demiyorum. Kocam çok yanlış yaptı evet onunla konuşmak zorunda değil ama varlığını göstermesi lazım.
Benim abim.bizim dolabı aciyo diye diyodu benim eşim ben onların dolabını hiç acmadim bide abim demiş bi kere meyve suyu yok mu soyleseydin alırdım diye eşim duymus çok söyledi bunu bana hakaret bu deyip duruyodu ben abime söyledim daha sonra ben kendi evim gibi görüyordum diyo eşim için diyo hani bız kardeştik bunların lafını mi ediyo diyo yani ben tartışma olmadan hiçbirini söylemedim abime abim hakkında çok şey söylüyordu sonradan duydu herseyi abimilk zamanlar geliyordu..:)
abim benim evimi kendi evi gibi davranirdi:) çünkü kardeşinin evi:)
bende gel dedim işde. geliyoda internet için geliyo sadece.
annemler her haftasonu geliyo çünkü haftasonum tatil oluyo:)
şimdi abimgil gelmiyor işde kızıyorum gel dediysem. zamani olmuyomuş da felan işde.
eşim hiç bişey demiyo ki
Bi tane oğlum var onun için çok taviz verdim evet sırf evliligim bitmesin diye senin gibi düşünsem çoktan bitmişti bu iş o yüzden susuyorum çoğu şeye ben çok mu mutluyum bu halde yaşamaktan Hayır ama sabrediyorumBen sana kocandan değil senden bahsediyorum. Koçan doğru ya da yanlis hareket edebilir. Burada önemli olan senin duruşun. Benim ağabeyim kiralik katil bile olsa evine gitmeme karismak kimsenin haddi değil. O benim ağabeyim ve ben kendi kararlarimi alacak yasta ve zekadayim çok şükür. Yani burada hata senin. Bir de ağabeyinden şikayet ediyorsun. Keşke bütün erkekler ağabeyin gibi olsa, en azindan eşini ezmek yerine tutuyor. Sen ne zamanki kararlar ini kocanin vermesinden vazgeçip öyle hareket edersin, ancak o zaman bir şeylerden şikayet etmeye hakkin var. Yoksa gerçekten baban bile olsa adim atmaz evine.
eşin çok ayıp etmiş..Benim abim.bizim dolabı aciyo diye diyodu benim eşim ben onların dolabını hiç acmadim bide abim demiş bi kere meyve suyu yok mu soyleseydin alırdım diye eşim duymus çok söyledi bunu bana hakaret bu deyip duruyodu ben abime söyledim daha sonra ben kendi evim gibi görüyordum diyo eşim için diyo hani bız kardeştik bunların lafını mi ediyo diyo yani ben tartışma olmadan hiçbirini söylemedim abime abim hakkında çok şey söylüyordu sonradan duydu herseyi abim
Senin gorumcenle ne sorunun var ? Belimde disk kayması oldu sakat kalma durumum bile vardı olağan bi soğuk algınlığı değil yani mesele. Ben anneme gidemesem hiç gormuycek yani annemin olmadığını düşünün bütün bağlar kopacak mi?
eşin böle davranırsa abinin gelmemesi çokkkk normal ben abinin yerinde olsam bende gitmezdim herlade soğudu kırıldı demekki eşin problemliBenim abim.bizim dolabı aciyo diye diyodu benim eşim ben onların dolabını hiç acmadim bide abim demiş bi kere meyve suyu yok mu soyleseydin alırdım diye eşim duymus çok söyledi bunu bana hakaret bu deyip duruyodu ben abime söyledim daha sonra ben kendi evim gibi görüyordum diyo eşim için diyo hani bız kardeştik bunların lafını mi ediyo diyo yani ben tartışma olmadan hiçbirini söylemedim abime abim hakkında çok şey söylüyordu sonradan duydu herseyi abim
Istese bi sekilde gorusur sizinle kimse babanin yerini doldurmaz herkes kendi derdine dusmus bu zamndaArkadaslar iyi aksamlar eski konularımdan bilirsiniz belki abim 1.5 yıldır evime gelmiyo esimle olan sorunu yüzünden ne kardeşini ne yigenini soruyo. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama herseyi eşi olmuş, bende anlam veremiyorum bu vefasizliga. Benim babam yok baban yerindeyim ben senin derdi arkamda olurdu ama şimdi o abi yok. Eşimle eskisi gibi olmazlar biliyorum ama burası benimde evim eşim olmadığı zamanlar görebilir. Ben anneme gidince görüşüyoruz. Hastalandim evde 10 gün yattım gelmedi,oğlum hastanede yattı bi gün gelmedi. Ne yapmam lazım çok zoruma gidiyor. Teşekkür ederim şimdiden hepinize.
Esinle arasinda bu kadar buyuk ne sorun olabilir kiArkadaslar iyi aksamlar eski konularımdan bilirsiniz belki abim 1.5 yıldır evime gelmiyo esimle olan sorunu yüzünden ne kardeşini ne yigenini soruyo. Çok mu takıyorum bilmiyorum ama herseyi eşi olmuş, bende anlam veremiyorum bu vefasizliga. Benim babam yok baban yerindeyim ben senin derdi arkamda olurdu ama şimdi o abi yok. Eşimle eskisi gibi olmazlar biliyorum ama burası benimde evim eşim olmadığı zamanlar görebilir. Ben anneme gidince görüşüyoruz. Hastalandim evde 10 gün yattım gelmedi,oğlum hastanede yattı bi gün gelmedi. Ne yapmam lazım çok zoruma gidiyor. Teşekkür ederim şimdiden hepinize.
Benim eşim bize çok haksızlık yaptı ve bizim aileden kimsenin sesi çıkmadı. Çok fedakarlıkta yaptı abim ama eşim bunu anlayamadı ofkesinin kurbanı oldu. Bana yapılanları bize yapılanları abim affedemiyo ve haklı da yani bi erkek olarak karısına da kufretti benim eşim sadece sorun ben ve yigeni var esim için bişey yapmasını zaten istemiyorum tek isteğim varlığını gostermesj
Bunların üstüne size gelmesini bekleyemezsiniz ki. Kardeşimin eşi bana bunları yapsa, evine girmem bir daha. Dışarıda görürüm kardeşimi.Benim eşim bize çok haksızlık yaptı ve bizim aileden kimsenin sesi çıkmadı. Çok fedakarlıkta yaptı abim ama eşim bunu anlayamadı ofkesinin kurbanı oldu. Bana yapılanları bize yapılanları abim affedemiyo ve haklı da yani bi erkek olarak karısına da kufretti benim eşim sadece sorun ben ve yigeni var esim için bişey yapmasını zaten istemiyorum tek isteğim varlığını gostermesj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?