Kardeşinin evine gelmeyen abi!

benimde iki abim var gelmiyor gel diyorum işde eşimle sorun yok kv le alt üstlü oturduğumdan çekiniyor benim abi laf sölüycekler diye.

benimde iki abim var gelmiyor gel diyorum işde eşimle sorun yok kv le alt üstlü oturduğumdan çekiniyor benim abi laf sölüycekler diye.
Bende altli ustluydum geliyolar di haftada bi ama sorun oldu haklılar çok yakın davrandığımız için biz kötü olduk

Gönül koymuş olabilir sana. Ben olsam diye dusunuyorum, eşine sesi çıkmadı diye kizardim. Tabi sen eşine tepki gosterdiysen bilemeyecegim. Yine de eşine kufur hoş değil ya. Ben eşinin yerinde olsam haksız olduğuma kanaat getirdiysem gider kapılarında yatarım gerekirse ozur dilerim. Ayıp etmiş.

sakın ol,her evde olan şeyler,çoluk çocuk var,ama cidden kalbınden çıkartmışsa sende kalbıne taş bas,
Böyle bişey soylemiyo arkandayiz diyo ama icraat yok gibi yapacağım bişey var mı diyo gel desem gelecek mi sanki sanmıyorum bende yok deyip geçiyorum başım sıkışınca gelmiycek çünkü eşim var

Böyle bişey soylemiyo arkandayiz diyo ama icraat yok gibi yapacağım bişey var mı diyo gel desem gelecek mi sanki sanmıyorum bende yok deyip geçiyorum başım sıkışınca gelmiycek çünkü eşim var
Yanlış anlamış olabilirim ama bazı erkekler kadını yalnız bırakmayı seçiyor. Arkasında destek bulamasin diye. Eşin böyle düşünerek yapmış olabilir mi, abin uzaklaştı çaresiz kaldin? Tanırsın eşini sonuçta.

Bende altli ustluydum geliyolar di haftada bi ama sorun oldu haklılar çok yakın davrandığımız için biz kötü olduk
ilk zamanlar geliyordu..:)
abim benim evimi kendi evi gibi davranirdi:) çünkü kardeşinin evi:)
bende gel dedim işde. geliyoda internet için geliyo sadece.
annemler her haftasonu geliyo çünkü haftasonum tatil oluyo:)
şimdi abimgil gelmiyor işde kızıyorum gel dediysem. zamani olmuyomuş da felan işde.
eşim hiç bişey demiyo ki

Ben sana kocandan değil senden bahsediyorum. Koçan doğru ya da yanlis hareket edebilir. Burada önemli olan senin duruşun. Benim ağabeyim kiralik katil bile olsa evine gitmeme karismak kimsenin haddi değil. O benim ağabeyim ve ben kendi kararlarimi alacak yasta ve zekadayim çok şükür. Yani burada hata senin. Bir de ağabeyinden şikayet ediyorsun. Keşke bütün erkekler ağabeyin gibi olsa, en azindan eşini ezmek yerine tutuyor. Sen ne zamanki kararlar ini kocanin vermesinden vazgeçip öyle hareket edersin, ancak o zaman bir şeylerden şikayet etmeye hakkin var. Yoksa gerçekten baban bile olsa adim atmaz evine.

Benim abim.bizim dolabı aciyo diye diyodu benim eşim ben onların dolabını hiç acmadim bide abim demiş bi kere meyve suyu yok mu soyleseydin alırdım diye eşim duymus çok söyledi bunu bana hakaret bu deyip duruyodu ben abime söyledim daha sonra ben kendi evim gibi görüyordum diyo eşim için diyo hani bız kardeştik bunların lafını mi ediyo diyo yani ben tartışma olmadan hiçbirini söylemedim abime abim hakkında çok şey söylüyordu sonradan duydu herseyi abim

Bi tane oğlum var onun için çok taviz verdim evet sırf evliligim bitmesin diye senin gibi düşünsem çoktan bitmişti bu iş o yüzden susuyorum çoğu şeye ben çok mu mutluyum bu halde yaşamaktan Hayır ama sabrediyorum

Eşim istediği kadar izin vermesin abimin evine giderim ki oldu da yaşadım o durumu her zaman yaninda olduk birbirimizin sizden de geçer bu tek abinizı suclamayin

eşin çok ayıp etmiş..
benim eşim öle bişey demedi.
gelip de kendi kız kardeşi de evimi kariştirmadi izin alip giderdi.
abim de öle degil kızamadim kızsaydim gelmezdi yani kardeşinin evini kendi evi gibi gördü .
eşin bunu kabullenmeli sonuçta senin abinse onunda abisi/kardeşidir...
sonra gelmiyo evime. gelirse nadir gelir.

Bir sorunum yok işte

yani evde yatınca ziyarete vs gitmem

hasta olmuş iyileşir derim demek istedim

Disk kayması oldum yazmamıştınız onu bilemedim

yani siz annenize gidemezseniz görüşmeyebilirsiniz de bütün bağlar kopmasın istiyorsanız eşinizi umursamadan bağı siz kuracaksınız

yani annenizde en azından sizi görmeye geliyor yani bana ne abi olan büyük olan benim kalksın gelsin arasın sorsun da diyebilir

bu aşamada üzülmek yerine makul çözüm yolu aramaya çalışın

dertleri ne ise eşiniz ile abinizin çözmeye çalışın olmazsa da eşinize o benim abim babam gibi beni ondan ayıramazsın diye gerekli konuşmayı yapın

eşin böle davranırsa abinin gelmemesi çokkkk normal ben abinin yerinde olsam bende gitmezdim herlade soğudu kırıldı demekki eşin problemli

Bence eşinizle konuşmalısınız önce. Sen görüşmeyebikirsin gelmeyebilirsin ama kardeş benim kardeşim diye. Sizin gitmenize engel olmamalı. Sonra tatlı bir dille abinizlede konuşun orası brnimde evim eşimle görüşmesende o yokken gel diye. Kardeş dünyadaki en güzel varlıklardan biri o yüzden eşiniz yüzünden aranıza soğukluk sokmayın bence. Eşiniz gelmesede siz mutlaka gidin o zaman oda size gelecektir bence.

Istese bi sekilde gorusur sizinle kimse babanin yerini doldurmaz herkes kendi derdine dusmus bu zamnda

Esinle arasinda bu kadar buyuk ne sorun olabilir ki

Eşiniz haddini ve sınırlarını aşmış eşine küfretmek nedir yahu? Terbiyesizliğin daniskası. Ben olsam abinizin yerinde bende gelmezdim emin olun. Eşiniz hala hangi yüzde hastalandın abin gelmedi diyobiliyor pes doğrusu.

Bunların üstüne size gelmesini bekleyemezsiniz ki. Kardeşimin eşi bana bunları yapsa, evine girmem bir daha. Dışarıda görürüm kardeşimi.

Eski konunuzu bilmiyorum.

Benzer bir durum başımıza geldi. O yüzden abinizin yaşadıklarını bilmeden yorum yapmak istemem pek. Bizim konuda kız abisini ezdi geçti, onun da babası yok . Kocasına arka çıktı, ya da yaptıklarına göz yumdu diyeyim. Sonra da abisinden aynı kendisinin kocasını pohpohladığı gibi, eşini pohpohlamasını bekledi. Abi de yapmadı bunu. Biz de abiyi haklı bulduk. Zor bir durum, ama dışarda buluşulabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…