- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Biz ev alsak bile.Krediyi bize odetebildikleri kadae ödeticekler.Sonra evlendigi ksii bi sure calsiir.Altindan kalkarlarAkrabalarınızı ve ailenizi değiştiremezsiniz ama onlara en azından paranızı kaptırmayabilirsiniz. Çok merak ettim erkek kardeşiniz bu işe ne diyor?
Biz kocaya gitcez kocamiz bakcakya hic umursamiyolar.Soguyorum bunlari dusununce.Hic bizi dusunmuyolar ki.Onlara para ver evlen git sonra.ama sakin bosanma.Bosanamazsan cekcen ömur boyuKardesinizin ozelligi ne erkek olmasimi. Ben boyle seylere cok kiziyorum. Dusunsenize evlisiniz ve ev hanimisiniz. Esiniz sizi istemiyor. Sizin hayatinizin garantisi varmi asil kiz cocuklarini dusunmek gerekiyor.
Ben kendimi garantiye almak istiyorum ilk önce ondan sonra istiyorum evlilik falan.Hayat cidden cok zor.Tamam evliligi cok istiyorum ama is ciddiye binse eminim kacarimKardesinizin ozelligi ne erkek olmasimi. Ben boyle seylere cok kiziyorum. Dusunsenize evlisiniz ve ev hanimisiniz. Esiniz sizi istemiyor. Sizin hayatinizin garantisi varmi asil kiz cocuklarini dusunmek gerekiyor.
Kocanin garantisi yok. Kapinin onune koysa basinizi sokabilecek ev varmi. En kizdigim seyler bunlar.Biz kocaya gitcez kocamiz bakcakya hic umursamiyolar.Soguyorum bunlari dusununce.Hic bizi dusunmuyolar ki.Onlara para ver evlen git sonra.ama sakin bosanma.Bosanamazsan cekcen ömur boyu
Ha erkek Kardeşiniz de bu olayı destekliyor öyle mi? Valla nE ala. Asla kabul etmeyin. Evlenince eşinizle evinizi alırsınız. Aileye kuruş kaptırmayın.Ee tabi ki evet diycek.Zaten kardesim babamin emeklisi uzerinden ev almak istiyo.Boylesi dahada hosuna gider.
Biz varya hayirsiz evladiz.Kiz kardesim calisti eve makine aldi.O hayirli evlat.Erkek kardesim kendine araba aldi.ama ben oturdum evde sinav calisiyorum.Aksama kadar yatiyorum ya eve para vermiyorum ya hic ben hayirsizim.Kendileri ev hanimi o ayri tabi.Bende bana bsii deyince ev hanimi olcam diyom inadina.ya da raporluyum diyorum.Surekli ise gir diyolar.niye evdesin hep aynu sorular.ama atanma zamani niye atanamadin sen bi halt yaoamazsin senden bisey olmaz derlerOoo birde evlenecekmis kucuk bey.
Ev yoksa gitsin kirada otursun.
Karisiyla beraber calissin ev alsin.
Siz odeyeceksiniz belki karisi calismayacak bile hazir eve konacak.
Ne ala memleket.
Yok oyle bir dunya. Kesinlikle yardim mardim etmeyin. Kim ne derse desin kulaklarinizi tikayin.
Evden biktirmislar iste. Sakin ama sakin kacarak evlenmeyin. Pisman oldugunuzda veya bosanmak istediginizde donebileceginiz bir eviniz olmali.Ben kendimi garantiye almak istiyorum ilk önce ondan sonra istiyorum evlilik falan.Hayat cidden cok zor.Tamam evliligi cok istiyorum ama is ciddiye binse eminim kacarim
Ben zaten para biriktirip kendi dugunumu falan yapmak istiyorum.Aileye ufak tefek yardim ederim ama her ay maasimin yarisini vermemHa erkek Kardeşiniz de bu olayı destekliyor öyle mi? Valla nE ala. Asla kabul etmeyin. Evlenince eşinizle evinizi alırsınız. Aileye kuruş kaptırmayın.
Yok zaten memur olmadan evlilik istemiyorum kiEvden biktirmislar iste. Sakin ama sakin kacarak evlenmeyin. Pisman oldugunuzda veya bosanmak istediginizde donebileceginiz bir eviniz olmali.
Bosanir tekrar evlenirsin kafasinda bunlarKocanin garantisi yok. Kapinin onune koysa basinizi sokabilecek ev varmi. En kizdigim seyler bunlar.
Allah muhtac etmesin sizleri boyle bir aileye o zaman. Eski zaman kafasi. Hangi devirde yasiyoruz yahu. Valla cok kizdim gece gece.Bosanir tekrar evlenirsin kafasinda bunlar
Babam dunden razi.Seni markete sokayim diyor.Sinava iki ay kaldi.Atanma sart zaten.Evet öyle diycem.Babam gerci ödeme bisi yapamazlar diyor.Dusun artik.Her ay 300 oraya yatiriyom dicem.Hatta akrabalarada dicem ki bana laf etmesinlerGecmis olsun size ,aileniz bu saatten sonra degismez ,akrabayi talukati es gec zaten ,
Kendinize guvenin kredi icin ihtarname geldi oraya odeme yapicam diyin ,
Tam zamanli is ariyorum diyin gecistirin ,
Tek kurus vermeyin hayirlari olmayacak hic belli
Evet o yuzden.Önce memur olcam.Ondan sonra para biriktircem gezcem tozcam.Sonra istedigimle evlencemAllah muhtac etmesin sizleri boyle bir aileye o zaman. Eski zaman kafasi. Hangi devirde yasiyoruz yahu. Valla cok kizdim gece gece.
Amin insallah yoksa yandim benAllah muhtac etmesin sizleri boyle bir aileye o zaman. Eski zaman kafasi. Hangi devirde yasiyoruz yahu. Valla cok kizdim gece gece.
Boyle eski zaman kafali insanlar harcinida evlendigin adam odesin der kesin.Babam dunden razi.Seni markete sokayim diyor.Sinava iki ay kaldi.Atanma sart zaten.Evet öyle diycem.Babam gerci ödeme bisi yapamazlar diyor.Dusun artik.Her ay 300 oraya yatiriyom dicem.Hatta akrabalarada dicem ki bana laf etmesinler
Ee yai tabiki öyle der.Parayi kocan yicek der bana mi okudun sanki derlerBoyle eski zaman kafali insanlar harcinida evlendigin adam odesi der kesin.
En iyisini yaparsin. O evden kurtulmak icinde evlenme sakin. Evlilikte care degil.Yagmurdan kacarken doluya tutulma..Evet o yuzden.Önce memur olcam.Ondan sonra para biriktircem gezcem tozcam.Sonra istedigimle evlencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?