1.5 ve 5.5Şuan kaç yaşındalar?
Benim kizlar 1bucuk ve 5bucuk yasinda.Ilk yılim 4yas farka ideal diyen uzmanlara sovmekle gecti.Ama şuan niye öyle söylediklerini anlıyor ve kendilerinden bu vesileyle özür diliyorum
Ay ne guzel:) benim buyukler gibi:)) bu telefon isi iyiymus bende yapayim bakim neler konusuyolar:)) aslinda dusunsene onlarin dillerinden onlari dinlemis oluyosun.. buze farkli sekilde anlatiyolardir anlatacaklarini sanirimÇocuklarımın arası 20 ay.
İkinci çocuğum plansızdı, ben de hazırlıksız yakalandım ve doğuma kadar milyonlarca felaket senaryosu çizdim kafamda.
İlk yıl çok zorlandım ama bunun en büyük sebebi yalnız ve desteksiz olmamdı, eşimde ne gece ne gündüz HİÇ yardımcı olmadı.
1.yıldan sonra yavaş yavaş kolaylaşmaya başladı.
Şimdi biri 3 biri4,5 yaşında ve o kadar güzel oynuyorlar ki.
Küçüğüm herşeyi abisinden öğreniyor, abisi ona oyun kurmayı öğretiyor, yönlendiriyor.
Kimseye ihtiyaç duymuyorlar, birbirlerine yetiyorlar.
Aynı oda da yattıklarından korkma gibi sorunlar yaşamıyoruz.
Küçüğü bazen "abi ben korkuyorum annemi çağırıcam" diyor,
Büyüğüm "korkma abicim gel yanıma yat" diyor birlikte muhabbet ederek uyuyorlar :)
Hatta dün gece dertleşiyorlardı, gün içerisinde ben büyüğüe kızmıştım resmen beni çekiştirdiler :))
Telefonumu kapılarına koyup bol bol ses kaydı alıyorum.
Takipteyim. Ben de kararsızım. Ama benim daha var. Bebeğim on aylık henüz.
Şu saat olmuş hala uyumadım. İkinciyi şu asla düşünmüyorumBenimkide 10 aylık henüz erken diyorum tabi ama bi yandanda fazla beklemek istemiyorum yaşım 31 zaten ikisi bir arada cesaret etmeye korkuyorum
Şu saat olmuş hala uyumadım. İkinciyi şu asla düşünmüyorum
Merhaba bence siz daha bekleyin benim bebeklerinin arası 18 ay şimdi biri 2aylık biri 20 aylık çok çok zorlanıyoruz oğlum 2 yaş sendromunda sanırım çok huysuz diğeri kolik hiç durmuyo susmuyo ilki ikiz doğsaymış daha az zorlanırmisim düşünün ileride ne olur bilmiyorum. şimdilik durum buTakipteyim. Ben de kararsızım. Ama benim daha var. Bebeğim on aylık henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?