Kardeşlerim okur musunuz

dinden bahsedip kafanızdan yalan şeyler uyduruyorsun pardon size vahiy mi geldi allah mısınız
asıl en büyük günahkar sizsiniz dinimizde olmayan şeyleri varmıs gibi uydurup insanların dine cephe almasına neden oluyorsunuz

Sınav, kopya sebebiyle geçersiz oluyor.

Bu mantıkla hastalandığınız zaman doktora da gitmeyin.
Sabretmek önemli hı hı

Ben sabretmem. Çözerim, çözülmüyorsa başka bir yol denerim. Sabretmek fukara avuntusudur. Boyun eğmektir. Ben boyun eğmem. Siz de eğmeyin, güçlü, dirayetli olun. Hayat çetin.
en yakının olse. Nasıl cozum bulursun ..işte boyle caresız anlarda cozumsuz olan seylre sabretmek derız bız. Allah sıze o acıyı yasatmasın fakir avuntusuda hıc hıc hıc hoş degil benzetme kınaye her ne olursa olsun "fakırligi " kucumsemek hoş degil

Haklısınız sabretmek lazım ama sizin hiç mi daraldıgınız kalbinizin şıkıştıgı zamanlar olmadı mı ?Elbette Allah a sıgınıp sabredecegiz ama insanız etten kemikteniz
Benim derdimi dökecek ne bir arkadaşım var nede akrabam ancak buraya yazabiliyorum
Aileme anlatamıyorum çünkü beni suçluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…