• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşlerime söylemeli miyim

Eşiniz ve siz rahat edebiliyor musunuz iki yetişkin adamın yanında
Kendilerine ev tutsunlar
Yiyip içip barınsalar temizliklerini yaptırsalar ne kadar öderler
Ki maddi anlamdaki rahatsızlıktan ziyade mahremiyet sizi rahatsız etmeli

Oooha
Mutfak alışverişi yapıyorlar mı?
Beleş evi bulmuşlar bu ekonomide, giderler mi.
İsteyin mutlaka. Kiraysa yarısını odesinler, ev sizinse faturaları. Belki o zaman 'bunca masraf yapana kadar evime cikayim' derler, tez elden kurtulursunuz
evet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar

Eşiniz ve siz rahat edebiliyor musunuz iki yetişkin adamın yanında
Kendilerine ev tutsunlar
Yiyip içip barınsalar temizliklerini yaptırsalar ne kadar öderler
Ki maddi anlamdaki rahatsızlıktan ziyade mahremiyet sizi rahatsız etmeli
İdare etmeye çalişiyoruz ama zor oluyo

Herseyi eşim karşiliyo küçuk çocugum olduğu için eşim tek çalişiyo
Eşiniz haklı isyan etmekte. Birde bı yerden sonra evlilik zedelenir çünkü sürekli bu konu yüzünden o sitem edecek siz arada kalacaksınız

İdare etmeye çalişiyoruz ama zor oluyo
Niye idare etmeye calisasiniz ya, ne münasebet.
Esinize yazık değil mi, hem kendi evinde misafir olmuş, hem akşamları rahat edemiyor , hem de iki erkek boğazı daha doyuruyor.
Adam sizin hatriniza susuyorsa siz konuşun. Yarın bir gün o da gorumcenizi getirir, Sizin de laf söylemeye yüzünüz olmaz.
Böyle is olmaz yani. Kocanla kötü olacağına kardeslerinle ol. İkisi asgari ücret alsa 17 bin para. Bunun en azından 4 binini size verse eşin bir gıdım rahat eder

Al karşına konuş, ama eşini ortaya atarsan araları bozulur. Ne kadar kalacaklar, planları ne öğren. Eğer devamlı kalmayı düşünüyorlarsa destek olup olamayacaklarını sor. Neticede ikisi ayrı ev açsaydı kira, elektrik, market, mutfak, gaz va derken ellerindekileri yetişmezdi bile belki. Bi de evin işi senin üstüne biner kim yapacaktı başka. Aslında bunu anne babanızın onlara söylemiş olması lazım sizinle araları bozulmasın diye. Elin oğlu nereye kadar bakar

Niye idare etmeye calisasiniz ya, ne münasebet.
Esinize yazık değil mi, hem kendi evinde misafir olmuş, hem akşamları rahat edemiyor , hem de iki erkek boğazı daha doyuruyor.
Adam sizin hatriniza susuyorsa siz konuşun. Yarın bir gün o da gorumcenizi getirir, Sizin de laf söylemeye yüzünüz olmaz.
Böyle is olmaz yani. Kocanla kötü olacağına kardeslerinle ol. İkisi asgari ücret alsa 17 bin para. Bunun en azından 4 binini size verse eşin bir gıdım rahat eder
Evet eşimde sizin gibi söylüyo biri kirayi biride faturalari ödesin diyo

Evet eşimde sizin gibi söylüyo biri kirayi biride faturalari ödesin diyo
Tum kirayı ödetmek doğru olmaz ama bedava yaşamalari da doğru değil. Ahırdan bozma paylaşımlı ranzalı erkek otellerine gitseler onların bile aylığı 3 bin lira. Sizin evinizde ekmek elden su gölden yaşıyorlar. Hiç de utanmiyorlar.
Böyle is olur mu?
Mutlaka konuş, Agrina giden varsa da ittirsin gitsin, en azından bir boğaz eksilir

Daha neler ya tabi ki destek olmalılar adamın sırtına bilmişler bedava halk evi mi orası?
Bir zahmet düzen kursunlar para verseler de olacak iş değil ztn

Bencede ev tutsun iki koca erkek ne işi var evde otursan oturamazsin uzansan uzanamazsin iki erkeğin ütüsü yemeği bide kendi aileniz
onlarda rahat eder kendi evlerinde. Ben ugrasamazdim 2 ay gene iyi dayanmisiniz.
Eşim ev tutarlar diye düşünmüs, ama onlarin böyle niyeti yok eşimde bana söyledi

İyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Ben asla söyleyemezdim.. soylenilecek Bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendileri düşünmesi gerekir. Bir kaç ay için kaliyorlarsa da eşiniz bu kadar mı rahatsız oluyor. Aynısı kendi kardeşi olsaydı yapar mıydı.

evet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
Bu işin sonunda olan sadece sana olur, bi bakmışsın adamla aranız bozulmuş sen anne evine dönmüşsün kardeşlerin kendi evini tutup hatta kendi yuvasını kurmuş. Ne kocana ne kardeşlerine ezdirme kendini. Boşanma olmasa bile yıllarca ben senin kardeşlerine baktım lafını çekersin, inadı bile yeter.

Ben asla söyleyemezdim.. soylenilecek Bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendileri düşünmesi gerekir. Bir kaç ay için kaliyorlarsa da eşiniz bu kadar mı rahatsız oluyor. Aynısı kendi kardeşi olsaydı yapar mıydı.
Benim eşimde abisinde kalmis o zaman onlarin kirasini ödemiş

Back
X