• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşlerime söylemeli miyim

Ayh bu konu fake mi? Bu zamanda kim bunu kabul eder. Yan gelip yatcaklar parayı köye gondercekler,bı adam garibim tek başına caliscak karısının ailesine bakacak! Gerçek olduğunu düşünmüyorum valla.gitsinler bı ev tütsunlatar en iyisi,ne münasebet bizle.yasiycaklar süreside mechul. Benim hiç inanasim gelmedi valla. Konu sahibi bide soruyor eşim haklimi diye,inanılmaz bir durum
Fikir almaya geldim siz isterseniz yorum yapmayin baska konulara gidin

bence para falan isteme. yalandan en düşük su faturası gibi bir şeyi öderler iki ekmek alırlar, kendilerini aylarca kalmaya hak görürler.ince fikirli olsalardı zaten aylardır yemek yiyoruz toplu mutfak alışverişi yapalım et alalım deterjan alalım peynir alalım derlerdi. o fikir onlarda yok. açık açık konuş ve evde istemediğini söyle. her anlamda zarar. eşinle aran bozulacak mahremiyetin kalmayacak ekonomik yıkım. 2 yetişkin erkeğe kirada oturan bir damadın bakması kolay mı ya. çok garip insanlar.

aylık kasap ve market alışverişi isteyin işsiz degiller muhtaç degiller cok ayıp eşiniz bu zamanda nasil yetecek bir makarna olmuş 20 TL
Ben şok en son aldığımda 10 liraydı. Filiz ya da Nuh'un ankara. Bayadır makarna almıyorum ya da bir anda uçmuş.

Konu sahibi ailenizin borcu kredisi filan mı var?
Durumları çok mu sıkışık?
Bir anda durduk yere iki kardeş size gelip çalışmaya başladı.

Kardeslerin ayri eve ciksin ,cikana kadarda evin kirasınıj yarisini ve giderlerin yarisinu karsilasinlar .niye koye ginderiyorlar parayı ?

Konu sahibi ailenizin borcu kredisi filan mı var?
Durumları çok mu sıkışık?
Bir anda durduk yere iki kardeş size gelip çalışmaya başladı.
Askerden geldiler köyde pek iş yok o yuzden yanimiza geldiler, bizim kendimizin borcu pek yok sigorta dolsun diye yanima geldiler

Olur emredersin.adam seni kapının önüne koysunda gör o zaman bakalım o iki kardesin sana bir su verirmi? Bir söyle kadın olamadık ki ne diyeyim yazık bana 😔
Siz destek olmaya mi geldiniz sorun çikarmaya mi geldiniz

Eşim ev var kiralik diyo onlar duymazdan geliyo
E esin gidin ev tutun dese kotu olacak .
damat bizi istemedi olacak .senin kardeslerinle acik acik konuşman gerekiyor .evin masrafları arttı sizden destek bekliyorum , suz kaldıkça esimde ailem kalsin diyecek huzurum bozulacak bir sure kiraya faturalara ortak olun sonrada ev bulup cikin .
Esime mahcup oluyorum benim artik ayri bir ailem var ,herkesin kapisi ayri olsun demen lazim.senin kardeslerini karisna alip konusman lazim ve esin hakli

Mutfak masraflarına destek olmalılar herşey çok pahalı en basiti bir ekmek 5 TL 4 kişinin mutfak masrafı 2 kişinin mutfak masrafı ile aynı değil eşin isyan bayrağını çeker yakında.siz söylemeden kardeşlerin yapmalıydı bunu fazla rahatlar bence

E esin gidin ev tutun dese kotu olacak .
damat bizi istemedi olacak .senin kardeslerinle acik acik konuşman gerekiyor .evin masrafları arttı sizden destek bekliyorum , suz kaldıkça esimde ailem kalsin diyecek huzurum bozulacak bir sure kiraya faturalara ortak olun sonrada ev bulup cikin .
Esime mahcup oluyorum benim artik ayri bir ailem var ,herkesin kapisi ayri olsun demen lazim.senin kardeslerini karisna alip konusman lazim ve esin hakli
Tesekur ederim karsima alip konuşacagim

Eşim hakli gibi
Eşin haklı gibi mii 🤦‍♀️ tabiki adam haklı canım benim özel bi şirkette CEO Luk yapmıyosa tabiki haklı yani yazık adama 7 ekmek kaç para ekonominin hali ortada valla iyi bile kabul etmiş kalmalarını.
Herseyi eşim karşiliyo küçuk çocugum olduğu için eşim tek çalişiyo
Valla vurun abalıya gibi bişey olmuş. Kardeşlerim kocaman adam çalışıyorlar madem kendileri teklif etmesi lazımdı en azından bi faturaya destek olabilirler. Ben olsam uygun bi dille söylerdim..

Back
X