Kardeşlerime söylemeli miyim

Bir şey olmamış.
Bunu anlamak için etrafa sormaya gerek yok demek istedim.
Aynı şeyi eşinizin kardeşleri yapsa bu kadar rahat davranır mıydınız?
Haklisiniz dogrumu yanlismi karar veremedim buraya yazmak istedim ve sonuç konustum bayram sonu ev tutacaklar miş

En azından eleştirileri dikkate alıp özeleştiri yapabildiniz bu da bir şey.
İnşallah sorun çözülür.

İyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Eşin haklı. Kardeşlerin evin giderleriyle hiç ilgilenmiyormu. Nebilim yiyecek malzeme almak yada faturalara destek olmak gibi.

Söylersem marketten alir söylemezsem hiç orali bile olmazlar
Hmm ozaman bunu oturup konuşun. Ödemeleriniz olduğunu, onlar geldikten sonra masrafların arttığını mutfak ve fatura giderlerine destek olmaları gerektiğini söyleyin. Şuan herşey ateş pahası. Mutfak masrafı bile ikiye üçe katlanmistir eminim. Eşin haklı yani. Misafirlik biryere kadar.

Hmm ozaman bunu oturup konuşun. Ödemeleriniz olduğunu, onlar geldikten sonra masrafların arttığını mutfak ve fatura giderlerine destek olmaları gerektiğini söyleyin. Şuan herşey ateş pahası. Mutfak masrafı bile ikiye üçe katlanmistir eminim. Eşin haklı yani. Misafirlik biryere kadar.
Tesekkur ederim burda bazi arkadaşlar evliliğin zarar görebilir yazmişdi kendilerini halki buldum

Eşin çok haklı ve sadece destek olsunlar diyorsa, öp de başına koy o adamı.
Eşinin kardeşleri köyden iş için yanınıza gelseler, işe girseler maaşlarını alınca da köye gönderseler, sen ne yapardın?

2 ay kadar oldu ne kadar kalirlar bilmiyorum
Gidip kendilerine ev tutsunlar, sizin eviniz otel mi?
Eşinizin kardeşleri gelse aynı şekilde acaba ayıp olur mu diye düşür müydünüz?
Sizim bunu söylemeden kardeşlerinizin düşünmesi lazımdı..

Ben olsam söylemezdim.en fazla ne kadar kalabilirler ki . Kardeşler arasında çok çirkin bir muhabbet olur bu. Sonra toparlaması da zor

Back
X