- 14 Ağustos 2018
- 21.008
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.498
- 598
ters davranmak kötü ama her zaman benim huyuma gitsin diye bekliyorsan yanlış.yeri gelir sen onun huyuna gidersin yeri gelir o senin.ama şu da var ki sen istemiyorsun diye kimse ayrılmak zorunda da değil.olacağı varsa olacak zaten şimdiden bunun hesabını kitabını düşünmen gereksiz.daha siz evli bile değilsiniz 2 ay daha var.hayatın ne getireceği belli olmaz.ama sonrasında da eğer aralarında bir şey olsa bile buna müdahale etmeye kimsenin hakkı yok.o zaman siz ayrılın o evlensin? neden o ayrılıyo sevdiğinden? diye de düşünebiliriz.Kardeşim bazen beni abla gibi görmez saygısızlaşır ,benımde yapı olarak kıskancım eğer bana ters davranırsa huyuma gitmezse kardeş kardeşe düşebilir ondan korkuyorum
Belli olmaz hem daha kardesiniz size soylememis bileEvlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
Hatırladım o konuyuBu ailenin eğitim düzeyi ve gelişmişliği ile doğrudan alakalı bir mevzu.daha önce burada okumuştum yanılmıyorsam,abisi ve kardeşi aynı aile ile evliydi,abisi eşini bırakınca, bu mevzu kadına yansımıştı ve eşi de kadını bırakmıştı.kısasa kısas olabiliyor.bir çiftteki problem diğer çifte de yansıyor ve bedelini de ödemek zorunda kalıyor.bu yüzden sıcak bakmıyorum bu mevzuya
Ikiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruzKardeşler arası bile olsa o kadar samimiyet beni boğar.
Düşünsenize eltisiniz kardesinizle , sorun olursa sizi muhatap alır direk , hamile olur sizden bekler falan , bi de aynı binaya düştüğünü düşünbence olmaz .
Ben de aynı şeyleri düşünüyorum. Yorumlara şaşırdım bu sebeple...Bence bu sizi ilgilendiren bir durum değil..Sevgilinizle önce siz tanıştınız diye kardeşinizin ilişkisi üzerinde söz söylemeye hakkınız yok..Kardeşiniz ve kaynınız sizden önce tanışıp evlenmeye karar verseler ve sizin evlenmenizi istemeseler nasıl hissederdiniz?? Bence olumlu ya da olumsuz müdahil olmayın.Aralarında bir elektrik varsa koca insanlar olduklarından aracıya ihtiyaçları yok,kendi kendilerine adım atabilirler..Destek de köstek de olmayın. Haklarında hayırlısı olsun.
Ne mutlu size maşallah cok ponçik bir kardessiniz , lakin ben hic oyle olamam , yani istesem bile olamam yapi olarak mesafeliyim kardesim dahi olsa ayni binada oturmayi da tercih etmem.Ikiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruzevet dogru 2 tane cocugu oldu ust uste herseyinde ben vardm.herkes kardesin yardim et dedi hic gocunmadan yaptim benm cocugum olmuyor 2 tup bebek denedik oda hepsinde yanimdaydi cok sukur kotu taraflari cok yok bu isin
Baska eltiniz de var miIkiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruzevet dogru 2 tane cocugu oldu ust uste herseyinde ben vardm.herkes kardesin yardim et dedi hic gocunmadan yaptim benm cocugum olmuyor 2 tup bebek denedik oda hepsinde yanimdaydi cok sukur kotu taraflari cok yok bu isin
Masallah cok sevindim. Sağlıkla büyütsün bebeğini. Bir şey sormak istemistim. İkizlermişsiniz de damatlar falan karıştırmıyor değil mi? Bi’ kere çok hoslandığım adamın ikizine iltifat edip fiziksel temas kurmaya calısmıstım “yenge” diyince yerin dibine girdim. O gün bugündür korkumdur ikizler.Ikiz kardesimle eltiyiz abi kardesle evliyiz ve ayni binada oturuyoruzevet dogru 2 tane cocugu oldu ust uste herseyinde ben vardm.herkes kardesin yardim et dedi hic gocunmadan yaptim benm cocugum olmuyor 2 tup bebek denedik oda hepsinde yanimdaydi cok sukur kotu taraflari cok yok bu isin
Bu kişilerin karakterlerine, aile yapılarına bağlı. Siz Allah korusun mutsuz olsanız ya da boşansanız onlar etkilenir mi? Ya da tam tersi onlar aynı şeyi yaşasa siz etkilenir misiniz? Belki çok iyi olacak belki çok kötü. Bu zamanla belli olur. Bence siz nötr olun ve bekleyin. Olacağı varsa olurEvlilik aşamasında olduğum ilişkim var,kardeşimle aramda 4 yaş var pek anlaşamıyoruz aynı ev içinde ama tırnağına taş değse üzülürüm,kaynım benden bir yaş küçüK..ilk başlarda kardeşimle kaynımı yakıştırmıştım hem karakter olarak iyiler hem de hoş olur düşünmüştüm ama pek dile getirmedim şuanda kardeşim söylemese de hoşlanmaya başladı sanki bana çaktırmadan onu soruyor hep,ama nasıl olur bilemedim bir yandan çok iyi olur diyorum bir yandan dünyada erkek mi kalmadı dez avantajları olur diyorum,sizin fikirlerinizi merak ediyorum var mı bu durumu yaşayan??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?