Kargalar

Bilmiyordum bunu, mübalağa olarak mı yoksa gerçeği kastederek mi dediğini bilemedim Mune bi bakayım dedim kaz dişi diye arattım; dillerinde dişleri var ya, bir yaşıma daha girdim.
Keşke mübalağa olsaydı :)) 90 tane dişi vardır, bir kısmı dilindedir, boşuna canavar demiyorum, canavar kısmı işin latifesi tabii, gerçekten çok sahiplenici ve koruyucudur, evi korusun diye bir evcil mi düşünüyorsun sezgileri köpeklerden bile güçlü Kaz birebirdir :)

Tavuk kovalamasini yasadim. Civcivleri asiiiriii tatliydi. Boyle minik yuvarlak puf puff seyler sevmemek elde degil ama anne tavugu hesaba katmamistim o puf puff civcivlere ellemeye yeltenirken

Ben de yaşadım valla, 2 sene önce bizim buradaki tavuklardan biri civcivlerini takmış peşine giderken köpeğimle yürüyorduk, benim dört bacaklı zarar vermez ama merak edip koklamak ister, yaklaşmamızla bir kabardı, üstümüze üstümüze koşmaya başladıköpeğimi kucağıma aldığım gibi bir kaçışım var, karizma yerlerde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…