Kargalar

Kargalar çok tehlıkelı hayvanlardır.
Mutlaka tel taktırın pencerelerınıze.

Ben eski evdeyken kedilerimiin maması karıncalanmıştı.
Balkona koydum karıncalar gitsin dıye .
ertesı gun almak için baktıgımda 1 tane bıle kedı maması kalmamıştı

Aaa gerçekten mi? hep aynı kuş mu acaba? Ne kadar hoş!! Resmen mesaj getiriyor hayvan

Ben de öyle uğursuz lafına inanmam. Baykuşlar için çok diyorlar. Hayvancıklar masum, kalbi fesat insandan uğursuz bişey yok.

Bence hep aynı kuş :) çünkü hep ayni pencereden giriyor.
Ben baykuşları çok severim ama evde besliyorlar pek hoşuma gitmiyor.

Kargadan ben de tedirgin olurum, sağı solu belli olmaz. Geçenlerde kedim balkon kapısının önünde uzanmıştı tel kapı var, karga kondu balkona nasıl bağırıyor kedime.. Aklı çıktı benimkinin miyavlayarak bana koştu sığınmaya

dün hastaydım izinliydim
yatak odasında uyuyordum gündüz
salondan sesler gelmeye basladı
camın açık olan üst tarafından evin içine iki tane ne cins oldugunu anlamadıgım iki kuş girmiş

çıkartana kadar canım cıktı
salonda heryere kaka yapmıslar heryerde de tüy bırakmıslar

biz bugun sineklık yaptıracagız actıgımız camlara
siz de yaptırın

Resmen piskopatlar desene

eşin çok alemmiş

tabiki de canım
kuşları severiz ama eve girse korkarız
hele ki karga sonuçta yabani hayvan kim olsa korkar :)
bizim de balkondaki kahvaltı masasından peynirimizi çalıyorlardı :))

Kargalardan ben de çok korkarım. Bir tanesinin yavruları ölmüş yoldan gelene geçene saldırıyor. Yolumu değiştiriyorum görünce.

Ben kargalardan hiç korkmam hatta severim..oğluma gösterir karga karga gak dedi şarkısını söyleriz hep..gülerek cagirirdik nezman gorsek,yalnız ben bukadar tehlikeli ve kindar olduklarını bilmiyordum çok şaşırdım.belkide biz hep çok sevdiğimiz için bunu bilerek onlarda bize şirinlik yapıyorlardi bilemedim:)

Yabanci bir belgeselde izlemistim. Universite kampusunde bi deney yapiyorlar kargalarls. Arastiran hoca bi maske takiyor yuzune ve kampuste agacljk alanda bir suru olan kargalardan birini yakalayip goturuyor. Sonra aradan bi kac sene gectikten sonra tekrar ayni maskeyi takip oraya geldiginde butun kargalar bagirmaya basliyor. Bu da onlarin nesillere aktarim yaptigini sosyal ozelliklerinin kuvvetli oldugunu gosteriyor. Yani atalarimiz dogru demis kinci bunlar isin kotusu senin yuzunu tum surusune ve sonraki nesillere de aktariyor. Aha da bu kanimiz yerde kalmasin gordugunuz yerde saldirin deyip

İnsanlığın sonu kargalardan olacak o zaman desenize..
Ebabil kuşlarının yaptığı gibi..

Kargaların zeki, uzun ömürlü ve kinci olduklarını biliyordum ama bu konudan sonra daha farklı bakacağım..

Kargadan ben de korkuyorum. Bir keresinde sitedeki kaydırakta yaralı yavru bir karga vardı. Diğer yetişkin kargalar günlerce kimseyi parka sokmadı. Girmeye kalktığımızda alçak uçuşa geçip tehdit eder gibi uçuyorlardı. Sonra nasıl oldu gittiler bilmiyorum.

Tel sineklik taktirin bence.

Bizim balkonun dibinde 2 koca ağaç var ve üstünde toplam 100 karga fln yaşıyor, ben balkonda oturuyorum, kargalar da ağaçta, neredeyse dibimdeler ama hiçbir şey yapmıyorlar, siz onlara bulaşmazsanız onlar da bulaşmıyor.

Ben kargalara bayılırım. Çok akıllı kuşlar onlar. Eve gireceklerini pek sanmam. Korkmayın ya. Sevin onları da

Yavrularına karşı çok korumacı olurlar. Yavrularına düşkün bütün canlıları çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…