Aaa gerçekten mi? hep aynı kuş mu acaba? Ne kadar hoş!! Resmen mesaj getiriyor hayvanAy yazık ya ikisine de yazık olmuş ben de annemlerden hep şey duyardım, kargalar beddua edermiş. O yüzden hep uğursuz der. Karga kötü haber getirirmiş. Ben inanmıyorum tabi ama annem çok inanıyor.
Benim de her yıl ramazanın ilk günü guguk kuşu camdan evime girer öter öter sonra gider :) bu bizim bir ritüelimiz oldu artık :)
Bence hep aynı kuş :) çünkü hep ayni pencereden giriyor.Aaa gerçekten mi? hep aynı kuş mu acaba? Ne kadar hoş!! Resmen mesaj getiriyor hayvan
Ben de öyle uğursuz lafına inanmam. Baykuşlar için çok diyorlar. Hayvancıklar masum, kalbi fesat insandan uğursuz bişey yok.
Onu da mı evde besleyen var?Bence hep aynı kuş :) çünkü hep ayni pencereden giriyor.
Ben baykuşları çok severim ama evde besliyorlar pek hoşuma gitmiyor.
:)) hem de nasıl çok tanıdığım var maalesef. Nasıl zevk bilemedim. Yazık onlara da.Onu da mı evde besleyen var?Hayvanların fıtratını bozuyoruz valla, hepsi benden evcil oldu bunların
dün hastaydım izinliydimMerhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim
Resmen piskopatlar deseneEvet kargalar anladığım kadarıyla bölgelerinden çok ayrılan hayvanlar değil.Kedim her gün balkona çıkardı kuşları falan izlerdi sonra bi ara 2 karga karşı balkonda takılmaya başladı.Bu da pür dikkat bunları izliyodu miyavlıyodu falan.Düzenli böyle bi hafta devam etti.Sonra bizim balkonun ucuna konmaya başladılar biri bi uca diğer bi uca konuyodu bi o tarafa bi o tarafa çekiyolardı bunu oynatıyolardı resmen.Ben de oynuyo diye ellemiyodum.Sonra bigün yine biri balkonun bi ucuna kondu bunun dikkatni çekti yani kendini yakalatacakmış gibi yaptı balkonun betonunun üstüne çıkardı tam o sırada diğeri de arkadan geldi tam kuyruk bölgesinden bi anda gagalayarak aşağı itti kedimi.
Niye böyle bişey yaptılar bilmiyorum kedim düştü ama neyse ki bişey olmadı.Sonraki günler de daha beklediler tekrar çıksın diye çıkmayınca da gittiler bikaç gün sonra.
Birşey oldu mu kedinize.Kargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
eşin çok alemmişBen de tam aynı konuyu açmayı düşünüyordum bir haftadır
Biz de yeni bir eve taşındık ve hayatımda hiç bu kadar kargayı bir arada görmemiştim.
En son katta oturuyoruz, çevredeki en yüksek bina bizimki.
Evin karşısında da ağaçlar var.
Kargalar gün boyu ağaçlardan bizim çatıya, çatıdan ağaçlara toplu şekilde uçup duruyorlar.
Eskiden beri kargalardan zaten korkardim, artık iyice fobi oluşmaya başladı.
Eşim de beni korkuttu
Sakın bişey yapma kafayı sana takarlar eve saldırırlar dedi
Valla balkona çıkmaya korkuyorum.
Korku filmi gibi geçmiş olsun.Kargalar çok plancı ruh hastası hayvanlar iki tanesi birlik olup benim kedimi balkondan aşağı attılar
Ben kargalara bayılırım. Çok akıllı kuşlar onlar. Eve gireceklerini pek sanmam. Korkmayın ya. Sevin onları daMerhaba kizlar yeni eve tasindim ailem gidince duygusal bosluklar yasadim simdi daha iyi oluyorum ama bu seferde kargalarla basim belada evimin 4 tarafi da acik yaninda ev yok yani ve her tarafta kargalar var yollarda falan toplu sekilde duruyorlar camlari acmaya korkuyorum içeri girerlerse diye yanlis anlasilmasin hayvanlari severim kedim var hatta ama karga bana hep korkutucu gelmistir korku filmlerinin etkisi sanirim
Yavrularına karşı çok korumacı olurlar. Yavrularına düşkün bütün canlıları çok seviyorum.Kargadan ben de korkuyorum. Bir keresinde sitedeki kaydırakta yaralı yavru bir karga vardı. Diğer yetişkin kargalar günlerce kimseyi parka sokmadı. Girmeye kalktığımızda alçak uçuşa geçip tehdit eder gibi uçuyorlardı. Sonra nasıl oldu gittiler bilmiyorum.
Tel sineklik taktirin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?