• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo sorunu 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Thanatos-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mart 2018
13.208
46.523
548
27
Merhaba kızlar
Geçenlerde de kargoyla alakalı bir konu açmıştım. O sorunum çözüldü ancak aynı kargo firmasıyla yeni bir sorun oluştu.
Malım evdeyiz,internet alışverişleri tavan yaptı.
Bende hazır evdeyken kardeşimle benim giyim ihtiyaçlarımızı aldım. Buraya kadar tamam.
Kargo hızlı bir şekilde geldi, ürünler süper bu da tamam.
Ancak bazıları olmadı. Bende iade etmek istedim. Firma bana iade kodu verdi. Bu arada kargo salı günü gelmişti.
Çarşamba iade etmeye gittim, kotamız dolu alamıyoruz perşembe erkenden gelin iade kotası dolmadan alalım dediler. Perşembe günü gittim, firma sistemi kapatmış alamıyoruz dediler. Kargoyu teslim alabileceklerini KESİNLİKLE cumartesi günü sisteme erkenden giriş yapacaklarını ve iade sürecini başlatacaklarını söylediler. Veee bugünde aradım, sonuç yok. İşleme alamadık dedi. E benim kargomun iade süreci geçiyor. Saçmalığa bakar mısınız ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargocular size takmış bence. Başka bir şey değil bu. :KK57:
Aynı kargo farklı şube.
İçim şişti yahu. Normalde değişim süresi 3 gün ama bunlar hala kargomu bekletiyor. Gideceği yer de çok yakın, gidip kendim bırakmayı bile göze aldım.

Bu dönemde alışveriş yapmayı düşünceli bir hareket bulmuyorum. Ciddi bir durumun içerisindeyiz ilaç ve çok elzem gıda dışında kargoları meşkul etmeyin bence. 1 kapı eksilse onların faydalarına. Hem kendinizi korumak adına hemde karşı tarafı. Adam kargoyu vermeden hapsırmıs olsa geçmiş olsun. Yada binanızda korona varsa adamın günahına giriceksiniz. Yani her türlü riski aza indirmek gerekir.

Kargocular hanfendiye takmak gibi durumlari oldugunuzu sanmiyorum bizde trendyoldan gonderi yapiyoruz ama bu aralar yogunluk oldugu icin 50 den fazla kargo kestiremiyoruz cunku yuzlerce firma var kargocularin yaptigi bir durum degil alisveris sitelerden kaynakli bi durum bu durumda ancak yine alisveris yaptığınız siteyle cozebilirsiniz

Giyim bence acil bir ihtiyaç değil. Biraz düşününce kaç tane insanın hayatı risk altında. Bu dönemde kıyafet almadan da, para harcamadan da durabilirsiniz.
Kargo firmaları normalde zaten tıkır tıkır işlemiyor, sorunsuz bir işlem çok nadir gerçekleşiyor. Bu olağanüstü durumda zaten normalde dahi olmayan mükemmel işleyişi beklemeyin.

Merhaba kızlar
Geçenlerde de kargoyla alakalı bir konu açmıştım. O sorunum çözüldü ancak aynı kargo firmasıyla yeni bir sorun oluştu.
Bende hazır evdeyken ve para harcanıyorken kardeşimle benim giyim ihtiyaçlarımızı aldım. Buraya kadar tamam.
Bir tane pantolon ve triko olmadı. Bende iade etmek istedim. Firma bana iade kodu verdi. Bu arada kargo salı günü gelmişti.
Çarşamba iade etmeye gittim, kotamız dolu alamıyoruz perşembe erkenden gelin iade kotası dolmadan alalım dediler. Perşembe günü gittim, firma sistemi kapatmış alamıyoruz dediler. Kargoyu teslim alabileceklerini KESİNLİKLE cumartesi günü sisteme erkenden giriş yapacaklarını ve iade sürecini başlatacaklarını söylediler. Veee bugünde aradım, sonuç yok. İşleme alamadık dedi. E benim kargomun iade süreci geçiyor. Saçmalığa bakar mısınız ya.
Bende 13 gundur kargo beklıyorum dün gelmıs evde yok kagıdı yapısturmıslar kapıya acaba nasıl evde olmam ben yasak var yuh yani ne kapı caldı ne zil bastı ne aradılar

Bu dönemde alışveriş yapmayı düşünceli bir hareket bulmuyorum. Ciddi bir durumun içerisindeyiz ilaç ve çok elzem gıda dışında kargoları meşkul etmeyin bence. 1 kapı eksilse onların faydalarına. Hem kendinizi korumak adına hemde karşı tarafı. Adam kargoyu vermeden hapsırmıs olsa geçmiş olsun. Yada binanızda korona varsa adamın günahına giriceksiniz. Yani her türlü riski aza indirmek gerekir.

Giyim bence acil bir ihtiyaç değil. Biraz düşününce kaç tane insanın hayatı risk altında. Bu dönemde kıyafet almadan da, para harcamadan da durabilirsiniz.
Kargo firmaları normalde zaten tıkır tıkır işlemiyor, sorunsuz bir işlem çok nadir gerçekleşiyor. Bu olağanüstü durumda zaten normalde dahi olmayan mükemmel işleyişi beklemeyin.
Ben giyimini acil ihtiyaç olduğunu savunduğumu sanmıyorum. Konumda böyle bir ibare var mı? Nerede belirtmişim, tam olarak alımtılayabilir misiniz?
Hayır yani sadece ben yapıyormuşum gibi konuşmanın manası nedir tam olarak?
Ki aldığımda 1 ruj 2 rimel değildi. Orta yükseklikte bir meblağda alışveriş yaptım ve kimseyi ayağıma çağırmadım. Siz gelin alın ifademi de demedim. Kendim maskemi eldivemini takarak kargomu teslim ettim. Aynı şekilde kargomu teslim alırken de aradıktan sonra kapıya bırakıp gitmelerini rica ettim, öyle yaptılar. Lütfen konuya yorum yapın başka birşeye değil. İyi günler.

Kargocular hanfendiye takmak gibi durumlari oldugunuzu sanmiyorum bizde trendyoldan gonderi yapiyoruz ama bu aralar yogunluk oldugu icin 50 den fazla kargo kestiremiyoruz cunku yuzlerce firma var kargocularin yaptigi bir durum degil alisveris sitelerden kaynakli bi durum bu durumda ancak yine alisveris yaptığınız siteyle cozebilirsiniz
Peki sizin kargo firmanızda iade almamak gibi birşey yapıyor mu?

Merhaba kızlar
Bende hazır evdeyken ve para harcanıyorken kardeşimle benim giyim ihtiyaçlarımızı aldım. Buraya kadar tamam.
Bir tane pantolon ve triko olmadı. Bende iade etmek istedim. Firma bana iade kodu verdi. Bu arada kargo salı günü gelmişti.
Bu dönende çok yoğunlar herkes internet alış verişi peşinde yoğunluktan akşamlık olmuş olabilir müşteri hizmetlerini arayıp söyleyin derdinizi hallediceklerdir

Kargo kotası hayatımda duymadım. Sen al kargoyu, ertesi gün dağıtıma çıkar nedir yani?

Başka bir şey var bence de.
Başka birşey ne olabilir mesela?
Kota koymuşlar/kapatmışlar alamıyoruz diyip duruyorlar.
2 gün üst üste gittim, hatta bana erken saatte gel dediler kalkıp sabahın 9unda gittim ama yok yine alamıyoruz dediler, kargom da şuan şubede. Pazartesi ilk iş gidip kargomu alıp başka firmalara bakacağım.

Düşünsenize herkes evde güvendeyken asgari ücretli maaşınızla evinize ekmek götürmek icin risk altında millete kıyafet getir götür yapıyorsunuz.
Yoğunluktan aksama olduğu icin bir de azar işitiyorsunuz belki müşterilerden belki üstlerinizden :KK43:
Ben niye bu kadar üzüldüm bu konuda boğazım düğümlendi ya :cry:

Not: bu arada siz de risk alıp gitmeyin şubeye size de yazık değil mi bir kıyafet icin risk alıyorsunuz sağlığınızı

kota olayi varmis evet bende bu donemde duydum yogunlar cok demekki iade suresi ne kdr bircok yer 60 gune cikardi mevcut durumdan

Ben giyimini acil ihtiyaç olduğunu savunduğumu sanmıyorum. Konumda böyle bir ibare var mı? Nerede belirtmişim, tam olarak alımtılayabilir misiniz?
Hayır yani sadece ben yapıyormuşum gibi konuşmanın manası nedir tam olarak?
Ki aldığımda 1 ruj 2 rimel değildi. Orta yükseklikte bir meblağda alışveriş yaptım ve kimseyi ayağıma çağırmadım. Siz gelin alın ifademi de demedim. Kendim maskemi eldivemini takarak kargomu teslim ettim. Aynı şekilde kargomu teslim alırken de aradıktan sonra kapıya bırakıp gitmelerini rica ettim, öyle yaptılar. Lütfen konuya yorum yapın başka birşeye değil. İyi günler.
Normal bir dönemde değiliz. Normal dönemde dahi arıza çıkaran kargo firmalarının bu dönemde sorunsuz işleyeceğini düşünmeniz biraz absürd.
Sizin ne sipariş ettiğiniz veyahut neyin size göre acil olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren; halk sağlığı, binlerce kargo çalışanının enfekte olduğu bir dönemde para harcama ihtiyacınızın önüne geçemediğiniz için riske attığınız bir sürü insan! Beni bu ilgilendiriyor tam olarak. Size de iyi günler.

Düşünsenize herkes evde güvendeyken asgari ücretli maaşınızla evinize ekmek götürmek icin risk altında millete kıyafet getir götür yapıyorsunuz.
Yoğunluktan aksama olduğu icin bir de azar işitiyorsunuz belki müşterilerden belki üstlerinizden :KK43:
Ben niye bu kadar üzüldüm bu konuda boğazım düğümlendi ya :cry:

Not: bu arada siz de risk alıp gitmeyin şubeye size de yazık değil mi bir kıyafet icin risk alıyorsunuz sağlığınızı
Allah aşkına konumuzla alakası nedir tam olarak?
O zaman kapatılsın kargo firmaları ihtiyaç dışında gönderim yapılmasın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X