• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo sorunu 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alındı işlemi de dahil hiçbir işlem yapmadılar. Ben sadece kargoya verdim cumartesi girişini yapacağız dediler, şimdi de pazartesi diyorlar. Pazartesi olmazsa gidip kargomu alacağım. Verdiğime dair herhangi bir kayıt yok ama telefon görüşmeleri var.
Iyide yaptiklari yasal degil ki. Sizden kargoyu islem yapmadan alamazlar. Sizin olayinizda ben ciddi artniyet görüyorum.

Konuyu okuyunca anneme alacagım anneler gunu hedıyesıden vazgecmeye karar verdim agagagaga ya hedıyede sorun cıkarırsalar.
Sabah erkenden ust uste ara olmadı git dukkana orda dur. İade suresi dolarsa elınde kalır aldıkların malesef canım😥
Aklıma sen geldin acaba seninki gelir mi diye düşünmeden edemedim. Umarım böyle birşeyle karşılaşmazsın kuzum.

Iyide yaptiklari yasal degil ki. Sizden kargoyu islem yapmadan alamazlar. Sizin olayinizda ben ciddi artniyet görüyorum.
Hiç böyle düşünmemiştim. Şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim? Mail falan atsam. Ya kargo da kargo şubesinde kaldı umarım kaybolmaz. İlk gün istediler yok dedim 2. Gün biz saat 8.30da iade ederiz bırakın ezdiler cumartesi günü aradım iade edilmedi dediler.

Hiç böyle düşünmemiştim. Şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim? Mail falan atsam. Ya kargo da kargo şubesinde kaldı umarım kaybolmaz. İlk gün istediler yok dedim 2. Gün biz saat 8.30da iade ederiz bırakın ezdiler cumartesi günü aradım iade edilmedi dediler.
Bence sikayetvar instagram vs gibi sosyal medya araciligi ilE acik sikayette bulunun. Bunlara daha cok onem veriyorlar.

Sen beni azarlama haddini nereden buluyorsun? Al kardeşim, seninki elzem ihtiyaç değil mi? Senin bebeğin doğmayacak mı? Almak zorunda değil misin? Bak çok önemli olsaydı alırdın, demek ki varmış kıyafeti bu yüzden almıyorsun. Konumda boş boş duyar kasmayın ya. Kargoyu 30 nisandan önce verdim, yaz geliyor ve okulların açılacağını düşünerek kardeşimin giyim ihtiyaçlarını aldım. Eşofman, tişört vs. Beğendikten sonra kendime de aldım. 2 kişi için tek kargo geldi. Kafama göre boş şeyler almadım. Kimseyi de 2 kargo için ayağıma çağırmadım, hatta teslim alırken adamla karşılaşmadım bile. Dışarı çıkarken de eldivenimi maskemi takıp gidiyorum. sen 200 300 lirayı hiç edebiliyorsan et ama ben edemem. Allah sana yardım etsin, yaptığın sadece konumu sabote etmek. Bu boş duyarı gidip e ticaret sitelerine yap, hala gönderim yapan firmalara yap. Madem öyle kargo firmaları çalışmasın, keyfi kargolar almasın. Bu neyin duyarı yani? Gücünüzün yettiğini ezmeye çalışmayın, gidip firmalara ses çıkarın. Hadi hadi.
Neden inanmadın ? Herkesi kendin gibi duugusuz sandığın için mi mesela ? Okul açılacakmış bla blaaa. Şu işçilere bi rahat verin. Bi salın artık şu insanları. Bencilliği bırakın

Bence sikayetvar instagram vs gibi sosyal medya araciligi ilE acik sikayette bulunun. Bunlara daha cok onem veriyorlar.
Şikayet var a yazmayı düşünüyorum, bir de instagramda postlarının altına yazayım daha iyi değil mi?

11 Kasimda da ayni seyi yaptilar ben destekliyorum firma calisanlarini korumak icin boyle yapiyor ozel firmalarin calisanlarini biraz olsun korumasi kotu birseymi? bir yerde durmak zorundalar yoksa isin icinden hic cikamazlar bu donemde giyim alisverisini hic dogru bulmuyorum o cocuklar sizin kardesiniz esiniz arkadasiniz olsa ne yaparsiniz he hissedersiniz?
Firma iade suresini uzatmistir firma ile gorusun
Karsi komsuma haftada 3 gun kargo geliyor imza almiyorlar kavga dovus kargoyu aciyor teslimat yapan kisiyi bekletiyor ya kendi hastaysa ya ben hastaysam bina ya bulastirdiysam niye bekletiyorum demiyor sadece bir tanesi banane dedi atti gitti simdi bu insanlardan bir sonraki eve duzgun teslimat yapmasini mi bekleyelim

Neden inanmadın ? Herkesi kendin gibi duugusuz sandığın için mi mesela ? Okul açılacakmış bla blaaa. Şu işçilere bi rahat verin. Bi salın artık şu insanları. Bencilliği bırakın
Ben inanmadım. 1.5 sonra doğum yapacak bir kadının bebeğine sırf kargolara üzüldüğü için bir çöp bile almadığına inanmadım. Ayrıca duygusuzda değilim. Haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Anonim olarak herkese saydırma hakkını size kim veriyor?
Yahu arkadaşım anlamak mı istemiyorsun? O zaman git trendyolun n11in sitesine falan yaz, hiç mi acıma duygunuz yok şu işçileri bir salın yaz. Bak bakalım ne cevap veriyorlar sana. Madem öyle neden hala gönderim yapılıyor? Bencil olanda sensin. İnsanların konusunu sabote etmeye utan azıcık. Yaptığın terbyiesizlikten başka birşey değil.

11 Kasimda da ayni seyi yaptilar ben destekliyorum firma calisanlarini korumak icin boyle yapiyor ozel firmalarin calisanlarini biraz olsun korumasi kotu birseymi? bir yerde durmak zorundalar yoksa isin icinden hic cikamazlar bu donemde giyim alisverisini hic dogru bulmuyorum o cocuklar sizin kardesiniz esiniz arkadasiniz olsa ne yaparsiniz he hissedersiniz?
Firma iade suresini uzatmistir firma ile gorusun
Karsi komsuma haftada 3 gun kargo geliyor imza almiyorlar kavga dovus kargoyu aciyor teslimat yapan kisiyi bekletiyor ya kendi hastaysa ya ben hastaysam bina ya bulastirdiysam niye bekletiyorum demiyor sadece bir tanesi banane dedi atti gitti simdi bu insanlardan bir sonraki eve duzgun teslimat yapmasini mi bekleyelim
O zaman e ticaret sitelerine söyleyelim, kapatsınlar bütün her yeri gönderim yasaklansın.
Ayrıca ben öyle yapmıyorum. Kapıya kadar bile çıkarttırmyorum. Adam beni aradı, x hanım evde misiniz dedi, bende evet kapıya bırakın ben alırım dedim. Ve aşağı indim aldım. Kimseyi ne ayağıma çağırdım ne başka birşey yaptım.

Acil ihtiyaçlar dışında kargoyla alışveriş yapmıyorum bu dönem herşey karmakarışık suratları beş karış çalışıyorlar zaten.

Ben inanmadım. 1.5 sonra doğum yapacak bir kadının bebeğine sırf kargolara üzüldüğü için bir çöp bile almadığına inanmadım. Ayrıca duygusuzda değilim. Haddinizi bilmenizi tavsiye ederim. Anonim olarak herkese saydırma hakkını size kim veriyor?
Yahu arkadaşım anlamak mı istemiyorsun? O zaman git trendyolun n11in sitesine falan yaz, hiç mi acıma duygunuz yok şu işçileri bir salın yaz. Bak bakalım ne cevap veriyorlar sana. Madem öyle neden hala gönderim yapılıyor? Bencil olanda sensin. İnsanların konusunu sabote etmeye utan azıcık. Yaptığın terbyiesizlikten başka birşey değil.
Tekrar ediyırum 1,5 ay sonra doğum yapacağım ve bebeğime bir çöp bile almadım. Evimde oturmuş sabırla bekliyorum. Böyle bir süreçte işçilere asla yük olmam çünkü ben de işçiyim çünkü onları çok iyi anlıyorum. Bekleyebildiğim kadar bekleyeceğim. Bakalım süreç ne gösterecek ve eğer bu şekilde devam edecek gibi görünürse o zaman da kendim gidip alacağım. İnsanlara neden hâla gönderim yapılıyor biliyor musun ? Senin gibiler yüzünden. Ayrıca ben heryerde dile getiriyorum işçilere yapılan muameleye tepkimi. Madem öyle sen de burda kargo sorunu diye başlık açacağına git alışveriş yaptığın sitenin başlığını aç. Derdinin saçmalığına bakacak olursak Terbiyesiz de sensin.

konu sahibine gereksiz yere yüklenilmiş anlamadım. bir yandan da özellikle işletmeleri ve orada çalışanları ayakta tutmak için alışverişler durmasın deniyor her yerde. devlet bile destekliyor bunu.
ee napalım ? kimse birşey almasın da işletmeler tek tek batsın mı ?
e ticaret siteleri zaten orta ve küçük esnafı da corona yüzünden sistemlerine daha çok dahil etmeye başladı ki işleri sıfırlanmasın.
eğer alınan ürünler gerçekten gerekli ise alınmaya devam edilmeli. ki indirimlerde oldukça fazla. ihtiyaç dahilinde alınması gerekenler alınabilir.
aynı tshirtün kırmızısını alana kızarım ama takip edip ihtiyacını alana bu kadar yüklenmemek gerek.
sokağa çıkma yasağında bile kargolar serbest farkında mısınız ?
neticede 2 günlük yasakta 50 tane ekmek almak da saçma ama konu tekstil olunca kızılıyor sadece.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X