Sen beni azarlama haddini nereden buluyorsun? Al kardeşim, seninki elzem ihtiyaç değil mi? Senin bebeğin doğmayacak mı? Almak zorunda değil misin? Bak çok önemli olsaydı alırdın, demek ki varmış kıyafeti bu yüzden almıyorsun. Konumda boş boş duyar kasmayın ya. Kargoyu 30 nisandan önce verdim, yaz geliyor ve okulların açılacağını düşünerek kardeşimin giyim ihtiyaçlarını aldım. Eşofman, tişört vs. Beğendikten sonra kendime de aldım. 2 kişi için tek kargo geldi. Kafama göre boş şeyler almadım. Kimseyi de 2 kargo için ayağıma çağırmadım, hatta teslim alırken adamla karşılaşmadım bile. Dışarı çıkarken de eldivenimi maskemi takıp gidiyorum. sen 200 300 lirayı hiç edebiliyorsan et ama ben edemem. Allah sana yardım etsin, yaptığın sadece konumu sabote etmek. Bu boş duyarı gidip e ticaret sitelerine yap, hala gönderim yapan firmalara yap. Madem öyle kargo firmaları çalışmasın, keyfi kargolar almasın. Bu neyin duyarı yani? Gücünüzün yettiğini ezmeye çalışmayın, gidip firmalara ses çıkarın. Hadi hadi.