• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kargo sorunu 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal bir dönemde değiliz. Normal dönemde dahi arıza çıkaran kargo firmalarının bu dönemde sorunsuz işleyeceğini düşünmeniz biraz absürd.
Sizin ne sipariş ettiğiniz veyahut neyin size göre acil olup olmadığı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren; halk sağlığı, binlerce kargo çalışanının enfekte olduğu bir dönemde para harcama ihtiyacınızın önüne geçemediğiniz için riske attığınız bir sürü insan! Beni bu ilgilendiriyor tam olarak. Size de iyi günler.
Allah aşkına konumuzla alakası nedir söyler misiniz? Sadece ben mi yapıyorum tutup benim konumda duyar kasıyorsunuz. Allahım şaka gibi ya. Binlerce insan yapıyor aynısını o zaman söyleyin alışveriş firmalarına gönderileri görmeyi kessinler. Kapatsınlar alışveriş alan yapılmasın. Bana verilmiş imkanı ben kullandım diye bana duyar kasma hakkını size kim verdi?

benim kargocuda banyoya bile girmedimki simdi gelir diye mesaj geldi evde bulamadik diye cama kostum kimse yok subeye dedim evde yoksunuZ
diyo😂 mecbur kalmaz isem y。i。 kargo tobee

Mune Mune abla konu amacından sapmaya ve sabote edilmeye başlandı. Konumu kapatır mısın? Duyar kasacak olanlar aynı duyarı firmalara ve e ticaret sitelerine kassınlar.

Nereden alisveris yaptiniz. Normal de iade suresin14 gun cunku. Iade kodu alindiktan sonra 7 gunde gonderiyorsunuz. Olmadi tekrar kod alio 7 gunde yine gonderiyorsunuz.
Ben normal e butikten aldım, normalde de sürekli alışveriş yaptığım yerdi orası. Değişim süresi 3 iş günü maalesef.

benim kargocuda banyoya bile girmedimki simdi gelir diye mesaj geldi evde bulamadik diye cama kostum kimse yok subeye dedim evde yoksunuZ
Ayyy Allah onları bildiği gibi yapsın emi. Deli ediyorlar beni. Türkiyenin her yerinde aynı demek ki :KK70:

Yok allahtan bizimkiler onu yapmadılar. Gelip teslim ettiler ki çok hızlıydı. Öyle birşey olsa da kızmaz eldivenimi maskemi takıp gidip alırdım. Ama iade almamaları canımı sıktı.

Yok allahtan bizimkiler onu yapmadılar. Gelip teslim ettiler ki çok hızlıydı. Öyle birşey olsa da kızmaz eldivenimi maskemi takıp gidip alırdım. Ama iade almamaları canımı sıktı.
teslim kodu geliyo tlfna temas bile yok alirken。 iadede sorun。cikmassi daha berbat suresi gecince nolcak mal sizemi kalacak

Ben normal e butikten aldım, normalde de sürekli alışveriş yaptığım yerdi orası. Değişim süresi 3 iş günü maalesef.
Bu yasal degil ama. E ticarette iade degisim suresi 14 gundur. Kafasina gore sure kisaltamaz. Kargoda da kota ilk kez duydum. Ben surekli internetten alisveris yapiyorum. Deniyorum olmazsa gonderiyorum. Haftada en az 3 kere kargo gönderiyorum. Hic kota doldu demediler.

teslim kodu geliyo tlfna temas bile yok alirken。 iadede sorun。cikmassi daha berbat suresi gecince nolcak mal sizemi kalacak
Evet öyle yaptılar. Zaten önceden ödendiği için beni arayıp evde miyim diye sordular, bende kapıya bırakmalarını ben inip alabileceğimi söyledim. Kargocuyu görmedim bile.
Bilmiyorum son gün pazartesi, bakalım ne diyecekler.

Ben eşimin doğum günü için iki şey almıştım biri oldu diğeri olmadı. Diğerini yarındası iade ettim. Hiç sorun çıkmadı. Bulunduğunuz yerdeki şube çok mu yoğun çalışıyor acaba iade alamadı🤔🤔

Bu yasal degil ama. E ticarette iade degisim suresi 14 gundur. Kafasina gore sure kisaltamaz. Kargoda da kota ilk kez duydum. Ben surekli internetten alisveris yapiyorum. Deniyorum olmazsa gonderiyorum. Haftada en az 3 kere kargo gönderiyorum. Hic kota doldu demediler.
Bu zamanlarda hiç alım ya da gönderim yaptınız mı? Normal zamanlarda yoktu çünkü böyle birşey.

Ben eşimin doğum günü için iki şey almıştım biri oldu diğeri olmadı. Diğerini yarındası iade ettim. Hiç sorun çıkmadı. Bulunduğunuz yerdeki şube çok mu yoğun çalışıyor acaba iade alamadı🤔🤔
Hiçbir bilgi vermediler. Ki ben merkez şubeye götürdüm.

Simdi eskiden kargoda kurye olarak calismis bir arkadasima sordum. Kota diye bisey duymadigini soyledi. Kargo her turlu alinir. Gonderilecek aracta yer varsa o gun gonderilir. Yer yoksa ertesi gune kalir dedi. Ama arkadasim birkac sene once calisiyordu ve suan olaganustu vir durum var. Belki sartlar degismistir.

Simdi eskiden kargoda kurye olarak calismis bir arkadasima sordum. Kota diye bisey duymadigini soyledi. Kargo her turlu alinir. Gonderilecek aracta yer varsa o gun gonderilir. Yer yoksa ertesi gune kalir dedi. Ama arkadasim birkac sene once calisiyordu ve suan olaganustu vir durum var. Belki sartlar degismistir.
Bilgi için çok teşekkür ederim.
Belki de şuan çıkan birşeydir, bilemiyorum. Benim kargom yaklaşık 3 gündür şubede bekliyor. En kötü pazartesi gidip başka bir firmaya vereceğim.

Bu zamanlarda hiç alım ya da gönderim yaptınız mı? Normal zamanlarda yoktu çünkü böyle birşey.
Evet, duyar kasanlarin gazabindan allah korusun ama avmler de kapali.olduundan su surecte herzaman olduğundan daha fazla alisveris yapiyorum. Iade de gönderiyorum. Suan sadece ptt kargoda sorun yasiyorum. Cunku asiri sira oluyor. Ve kalabalikta sıra beklemek istemedigim icin bir urunu iade edemedim. Onun disinda daha yeni yurtici ile gonderdim sorun olmadi. Gecen hafta surat gonderdim sorun olmadi.

Özel süreçten geçiyoruz sorun etmez şirket, kargo ile sürecin ilerlemesini yazılı bı şekilde kanıt al eline.
Yaşadıklarını kargo şirketine mail at elinde delil olsun.
Ola ki şirket süre geçti dedi.
Kargo sorunu olduğu için iade de pürüz yaşarsan kargo şirketi karşılar maddi kısmı.

Hiçbir bilgi vermediler. Ki ben merkez şubeye götürdüm.
Kötü denk gelmiş. Ben de iade edebileceğimi düşünmezdim. Çünkü İstanbul malum virüs olarak daha yoğun yer ve çalışmazlar diye düşünmüştüm ama aldılar. İade kargo numarası vs de verdiler.
umarım Ptesi sorununuz çözülür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X