kargocu bana saldırdı hakaret etti

adam gel al dedigi zaman kadin getirmek zorundasin diye carlamak yerine kucuk bebegim var agliyor inemiyorum getirebilir misiniz lutfen deseydi adam da muhtemelen getirirdi yukariya.
bir hizmet satin alirken insani da satin aldigini dusundugunuz icin saygisizlik, hayvanlik olarak goruyorsunuz.
kimsenin hele de boyle basit bir sebep icin kimseye kopek demeye hakki yok!

Karakola şikayet edin apartmanınınzın güvenlik kamerası vardır inşallah ya kapıyı açabilseydi...

Esinizin o kargocunun agizni burnunu dagitmasini emin olun cok isterim sinir oldum ya sizi dövmeye kalkmis resmen hadsiz mahkemeye verin gerekirse

kopek demissiniz ya agziniza saglik hak etmis

öncelikle gemiş olsun kargoyu getirmek zorunda çok haklısınız ama hakaret kısmında sinirlerinize hakim olmalıydınız yani sizi şikayet edecem diyip bu adamlar ile muhattap olmamalıydınız köpek ağır olmuş hemde bu kadar korkmamış olurdunuz size zarar da verebilirdi allah korusun

uyuz oluyorum bazı kargo şirketlerine..adamlar sanki beleş iş yapıyor...konu nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama polise gidin ayrıca kargo şirketinede bildirin şikayetiniz..adama bakya kadın dövecek hayvan

hadi ya..bende ciddiye alıp oturduğum yerden kargocuya saydırdım
Ama bu konu gerçek olabilir emin olamadım ama bir konusuna kocamı evde başka bir kadınla yakaladım diye başlamış sonra şaka lan şaka hemen heyecanlanmayın diye bitirmiş

geçen bende kargocularla tartıştığım için tüm kargoculara gıcığım şu an

gerçek mi şaka mı ?
Gerçekse burda ki suç tek taraflı değil kardeş, sende adama hakaret edip üzerine sıçratmışsın belayı.

O konuda kocamı yakaladım falan gibi bir cümle kurup arkasından şaka lan yaka diyordu..
Burda şaka demedi ama ben gerçekten kargo elemanının böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.

Ben de su zamana kadar kargo dagitan elemanlarin bir saygisizligini gormedim.. hatta inanilmaz kibar oluyorlar.
tabi bunu subedeki calisanlar icin soyleyemeyecegim.. o da saldirma, hakaret, kaba bir davranis olarak degil.. en fazla umursamaz oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…