- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
adam gel al dedigi zaman kadin getirmek zorundasin diye carlamak yerine kucuk bebegim var agliyor inemiyorum getirebilir misiniz lutfen deseydi adam da muhtemelen getirirdi yukariya.herkeste köpek demesine takılmış.
sonuçta konu sahibi durduk yere inip adama heralde köpek diyip yukarı çıkmadı.
adam resmen in al diyerek zaten ilk hayvanlığı yapmış. sonuçta sorunca niye yukarı çıkarmıyorsun diye sanırım adam yine diklenince konu sahibi de sinirle köpek demiş olabilir.
adamın in al diyip yaptığı saçma ve saygısız davranışını kimse sallamıyor.
niye köpek dersin diye konu sahibine saldırılıyor.
sonuçta besbelli adam saygısızlığıyla bu lafı çıkartmış insanın ağzından.
bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
ONEMLI bır gelısme var esım eve gelınce marketcı arkadası ıle konusuyordu aynı hareketlerı onada yapmış.eşim sımdı gıttı adamı bulmaya
Yalnız bu abla çok şakacı imiş yine şaka yapmış olmasın?
Daha önce öyle bir atraksiyonu olmuş ama bu konusu gerçek olabilir bilmiyorumKonu sahibi mi saka yapmis
Daha önce öyle bir atraksiyonu olmuş ama bu konusu gerçek olabilir bilmiyorum
Yalnız bu abla çok şakacı imiş yine şaka yapmış olmasın?
Konu sahibi mi saka yapmis
bugun kargo beklıyordum aksama kadar 4 de kapı caldı kameradan baktım kargo. ototmatıkle basıp kapıyı actım. adam cıkmadı bı daha bastım adam gelmeyınce burası dıye seslendım... ama aşırı sert tonuyla gel kargonu al dedi. 2 yasındakı kızım arkamdan aglıyo kapıyı acıyo bı rezıllıkle 3 kattan assagı ındım kargocuya neden sız getırmedınız? yukarı cıkmak zorundasınız sızı sıkayet edecegım dedım. ben cıkartmak zorunda degılım ıstedıgın yere sıkayet et dedi. bagırdı cagırdı bende gıderken kopek dedım adam hışımla dış kapıyı itiyo ben ıtıyorum zorla kapattım benı dovecektı köpek dedım dıye bana sende maymunsun yuzun maymuna benzıyo dedi. elım ayagım hala titriyo ya kapıyı kapatamasydım resmen benı dovecektı nereye sıkayet etmem lazım bu adamı? ne olur yardım
ONEMLI bır gelısme var esım eve gelınce marketcı arkadası ıle konusuyordu aynı hareketlerı onada yapmış.eşim sımdı gıttı adamı bulmaya
Evet öyle bir konusu var.
Hatta konusunu okuyanlara şaka lan şaka mı ne öyle bişey diyordu.
hadi ya..bende ciddiye alıp oturduğum yerden kargocuya saydırdımDaha önce öyle bir atraksiyonu olmuş ama bu konusu gerçek olabilir bilmiyorum
Konu şakaysa bosuna kargocuya laf söyledim ozmn
Ama bu konu gerçek olabilir emin olamadım ama bir konusuna kocamı evde başka bir kadınla yakaladım diye başlamış sonra şaka lan şaka hemen heyecanlanmayın diye bitirmişhadi ya..bende ciddiye alıp oturduğum yerden kargocuya saydırdım
O konuda kocamı yakaladım falan gibi bir cümle kurup arkasından şaka lan yaka diyordu..
Burda şaka demedi ama ben gerçekten kargo elemanının böyle bişey yapacağını zannetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?