arkadaş uslubunu derleyip toplamazssa başına kötü bir iş gelebilir..mesela kapıda not yok kargocu uğradım demiş kargo şirketine,eşime lanse etmedim direk kargo şirketini aradım..Bize her kargo geldiğinde adam yukarıya çıkmıyor hep ben aşağı iniyorum neden bilmiyorum 4 kat iniyorum küçücük çocukla(2 yaşında),
adamın yaptığı çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok yanlış ne demek köpek
daha önce bir konu açmıştınız eşimi bastım diye sonrada şaka lan şaka yazmıştınız
buda öyle olabilir mi şaka olabilir mi yani
arkadaş uslubunu derleyip toplamazssa başına kötü bir iş gelebilir..mesela kapıda not yok kargocu uğradım demiş kargo şirketine,eşime lanse etmedim direk kargo şirketini aradım..
birde köpek dediğini adam söylese ceza indirimide alır tahrikten..yani elin adamına köpek derse ve buna benzer şeyler başına gelecekler var bu nasıl bir üslup böyle
Kargo geldiği zaman siz aşağıya inmek zorunda değilsiniz normalde,bizede daha çok kardeşim için gelir kargo hiç aşağıya inmedik hep onlar çıkartıyor Allah tan asansör var zeminle 15. Kat evimiz hep onlar çıkartıyor.Bize her kargo geldiğinde adam yukarıya çıkmıyor hep ben aşağı iniyorum neden bilmiyorum 4 kat iniyorum küçücük çocukla(2 yaşında),
adamın yaptığı çok yanlış ama sizin yaptığınız da çok yanlış ne demek köpek
daha önce bir konu açmıştınız eşimi bastım diye sonrada şaka lan şaka yazmıştınız
buda öyle olabilir mi şaka olabilir mi yani
Kargo geldiği zaman siz aşağıya inmek zorunda değilsiniz normalde,bizede daha çok kardeşim için gelir kargo hiç aşağıya inmedik hep onlar çıkartıyor Allah tan asansör var zeminle 15. Kat evimiz hep onlar çıkartıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?