kari cinsten olsanz?

cemile25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2009
80
1
96
41
Almanya
:dance:kizlar karsi cinsten olsaydiniz kendinizle evlenir yada cikarmiydiniz????? BEN HEMEN CVP VEREYIM EVET kendimden iyisinimi bulcam,hem ben cünkü tam benim tipimimsırnaşık şey

hiç sanmıorm kendim gibi biriyle çıkıcamı:umursamaz:
benim huysuzluklarım çekilmez valla
ben kendi sevgilime bile şaşıorum
güzellik bi yere kadar

hiç sanmıorm kendim gibi biriyle çıkıcamı:umursamaz:
benim huysuzluklarım çekilmez valla
ben kendi sevgilime bile şaşıorum
güzellik bi yere kadar

aynen canım..
ama bi yerde de iyi yönlerim var tabi.. :uhm:hihoyyyt.. çıkmak için can atmazdım ama düşünmeye değer:teytey:

Ben olsam benle çıkmazdım ne yalan söyleyeyim :smiley-cool:
Ama tip olarak değil huy olarak kaydirigubbakcemile3

kendimi secerdim ama kullanma klavuzuna göre davranırdım:)
tersimi döndürmeden aşkla sabırla yaklaşırdım hiç bir hevesimi kırmadan içimdeki çocuğu öldürmeden

evlenmem gerekirdi tabii çekebilecek ve katlanabilecek sabrım varsa bazı huylarım acısından ...
ama diğerlerinde benden iyisi Şam da kayısı zaten ....:teytey:

hrhalde ben benden iyisini mi bulcam ama diğer adaylarıda görmek isterdim yinede
erkek milleti işte:jeyyar:

Aynı benim gibi olan birinin benim ilgimi çekeceğini sanmıyorum açıkçası insan karşısındaki insanda hep böyle kendinde eksik kalan bir tarafı bulur ya onun gibi birşey işte hep aynı fikirde olacağım bir insan benim için çok monoton biri olurdu açıkçası.

Ne yaparsan, ne konuşursan aynı şeyi düşünen ve konuşan iki insan. Bir şey söylersin katılıyorum canım mıy, mıy, mıy... Düşüncesi bile ürkütücü. kafamçokkarıştı

bir iki huyuma katlanırsam tabiki evlenirdim kendimle sonuçta herkesin eksisi artısı var ama ben kendimi seviyorum yawww:kedi::kedi:

KESİNLİKLE EVLENİRDİM!!!
Kendimden ahlaklısını,eli yüzü,işi düzgününü,güzel düşünüp ,güzel giyinenini,yerine göre saf,yerine göre çok zeki olanını bulamazdım herhalde,özellikleeeeeee böyle bir ortamda,İYİ Kİ VARIM YAHUUUkaydirigubbakcemile3

bencilce olucak ama sencilce olamıcam arkadaşlar üzgünümdelikafaduldenkesinlikle kendimle evlenirdim ben hemde kaçırmazdım valla benim gibi kızı bulmuşum daha ne isterim şimdi saydırmayın bana özelliklerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…