kari koca arasinda bu durum normal mi?

malesef dedigim gibi adam sizi es degil ek gelir olarak görmüs.

konusma nasil gecti ne konustinunuz nasil konustunuz
bosanmak istiyorum guvenin yokmus bana guvensizlik uzerine evlilik olmaz dedim.yine senin icin disin fesat diyor.bosaniyorum senden dedim. o da en kisa zamanda bosanalim dedi.

Cok sacma.. 1500 vermen yani..Herif seni evde ne olarak goruyosa?

Buarada kocana bisey olsa hic kusura bakma o evde seni tutmazlar, adamlar borc verirken abilerine bisey olmasini dusunmuyolarda kizindan anasina gecer hesabi yapiyolar
vasiyet ederim kimse seni cikaramaz diyor

tamam anladim iste yarin obur gun farzedinki bosandiniz bu seferde ayni seyi sizin icin dusunup mal kacirmaya devam edecek bu adam
bu şartlar altinda ev abisininken size bile kalmayacak o eve neyin parasini veriyorsunuz
ne farkiniz var derken bunu soylemek istedim aslinda
cok cok dogru dedin canim.uzerine bisey almayacak ki cocugumdan dolayi bana kalir diye.boylesi bir p....ik de bana icin disin fesat senin diyor iste..
..

Hamile olduğunuz için özellikle kırmak istemem ama evliliginizi ve kocanızı niye övüyorusunuz. Tamam anlattığınız gibidir illaki ama yani bu konudan muzdarip birisine nispet yapar gibi
Arkadaş kendi durumu için normal mi diye sormuş. Ben de hayır değil, normali bu diye hem kendi evliligimden hem annemle babamın evliliginden örnek verdim. Kirildiysa kendi söyleyebilir. O zaman böyle bir soru da sormamali zaten.

Arkadaş kendi durumu için normal mi diye sormuş. Ben de hayır değil, normali bu diye hem kendi evliligimden hem annemle babamın evliliginden örnek verdim. Kirildiysa kendi söyleyebilir. O zaman böyle bir soru da sormamali zaten.
yok kirilmadim.kendi durumuma uzuluyorum sadece

yok kirilmadim.kendi durumuma uzuluyorum sadece
Ben de sizin durumunuza üzüldüm. Ve normal değil inanın. Karşınıza alıp konuşmanız gerek.
Benim de evliligimde problemler var, dört dörtlük değil ki kimse. Ama bu konuda iyidir sağ olsun. Art niyetle yazmadım yani.

cok cok dogru dedin canim.uzerine bisey almayacak ki cocugumdan dolayi bana kalir diye.boylesi bir p....ik de bana icin disin fesat senin diyor iste..
..
fesat olan kendisi maalesef kendi cikarinizi dusunsugunuz icin siz fesat oluyorsaniz kendisi fesatin feristahi ozaman

Ortak hesabımız yok ama herşeyimiz ortaktır.Maaşımız aynıdır. Birlikte harcarız giderleri paylaşırız. Birimizde kira Birimizde faturalar ve mutfak. Birimizde bir kredi diğerinde kredi kartı. Aileyiz lafı olmaz olmamalı. Ama bana zorla vereceksin dese vermem. Evin nafakası falan dese boşar nafaka nasıl alınır gösteririm. Senden iki kat fazla kazanmıyor o fazlalık zaten diğer çocuğunun. Şartlar eşit. Uslup korkunç. Hesap kitap şekliniz acayip. Biriniz aylık gelecek paranın derdinde diğeriniz bu kızgınlıkla sana bişey olursa ben garantide olayım derdinde. İletişim şekliniz sıkıntılı bence. Boşanma kararı aldık demişsiniz hakkınızda hayırlısı olsun. Uzlaşmaya çalışmak yerine birbirini suçlayan bir çift var. Destek alın bence en azından sağlıklı karar verebilmek için

Back
X