Kari koca ilişkisi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama şahsi fikrim çok saçma bir karar almışsınız. Eşinizin madde bağımlısı olduğunu ispatladığınızda rahatça boşanabilirsiniz. Kadın sığınma evleri var oralara başvurun. Çocuğunuz varmış üstelik madde bağımlısı baba ile yaşamalarını geçtim anne babanın 0 iletişim ile yaşadığı bir evde büyümeleri sizce onlar için sağlıklı mı? Siz zaten kendinizce kararınızı vermiş uygulamaya geçmişsiniz. İşe yarayacak mı diye sormuşsunuz ama anlamadım beklentiniz nereye varması ne için işe yarar mı diye soruyorsunuz?
Tekrar barışmak icin degil. Böyle huzurluyum. Ama koca musveddesi. Sözünde duracakmi. Boyle yasayabilirmiyiz bi sure. Busuri soru var aklimda. O cocuga ilgili butun zarari bana kavga ediyoruz hep bu yuzden. Yoksa sesini bile yükseltmez cocuga

Evet doğru mu hatırlıyorum dedim, doğruymuş. Çocuğunuz eşinizin odada bıraktığı sigara izmaritini yemişti değil mi? O sebeple rahatsızlanmıştı. Zarar vermediğine inanıyorsanız hala birşey diyemiyorum. Sağlıklı düşünmeye başlarsınız umarım en kısa zamanda.
Allah askina yeter ya. 10 aylikti bu olay oldugunda pisirip pisirip onume koyuyorsunuz. Ben o olaydan sonra panik atak. Oldum cocugi koruyayim diye herseyden kistim. Ozamanlar kullanmiyodu tedavi oluyordu.

Bence de soğuduğu kadar soğusun
Çocuğa size elleşmesin zarar vermesin yeter
Belki kendi eliyle bırakır o zaman size musallat olmaz
Ben artik zannetmiyorum. Kullanirsa kullansin gebersin umrumda değil. Onun arkadaşları wc de öldu 3 gun bulamadilar. Onunda sonu odur. Pislim icinde olan pisliğin icinde ölur

Tekrar barışmak icin degil. Böyle huzurluyum. Ama koca musveddesi. Sözünde duracakmi. Boyle yasayabilirmiyiz bi sure. Busuri soru var aklimda. O cocuga ilgili butun zarari bana kavga ediyoruz hep bu yuzden. Yoksa sesini bile yükseltmez cocuga

Tekrar barışma niyetinde olduğunuzu düşünmedim zaten sadece anlayamadım ne sormak istediğinizi, hala da anlamadım. Aynı evin içinde konuşmadan Yaşar mısınız zor ama yaşarsınız. Peki bu doğru bir durum mu olur hayır asla olmaz. Çocuğa sesini yükseltmese bile ki bunun garantisi yok size yükseltiyor değil mi? Çocuğunuz annesinin maruz kaldığı psikolojik şiddetin farkında değil mi sizce? Evde birbiriyle hiç konuşmayan anne baba size normal mi geliyor?

Tekrar barışma niyetinde olduğunuzu düşünmedim zaten sadece anlayamadım ne sormak istediğinizi, hala da anlamadım çünkü soruma cevap vermemişsiniz. Aynı evin içinde konuşmadan Yaşar mısınız zor ama yaşarsınız. Peki bu doğru bir durum mu olur hayır asla olmaz. Çocuğa sesini yükseltmese bile ki bunun garantisi yok size yükseltiyor değil mi? Çocuğunuz annesinin maruz kaldığı psikolojik şiddetin farkında değil mi sizce? Evde birbiriyle hiç konuşmayan anne baba size normal mi geliyor?
Kavga etmektense evet bu normal geliyor. 2 yil daha dayanacam. Sordum anaokulu 4 yasinda aliyor. Ozaman isim dahada kolaylasir. Bnde para biriktiririm. Sonra bakarim başımızin caresine

Ben artik zannetmiyorum. Kullanirsa kullansin gebersin umrumda değil. Onun arkadaşları wc de öldu 3 gun bulamadilar. Onunda sonu odur. Pislim icinde olan pisliğin icinde ölur
Yok maddeyi bırakmasından bahsetmedim sizden boşanmasından bahsettim
Kendi kendine soğursa boşandıktan sonra musallat olmaz diye dedim

Ya ozaten acikcasi musalat olamiyacak kadar bitik. Ben onu oyle gorunce dayanamıyorum kavga ediyorum haliyle oda ediyor bi kac kelimeden sonra

Niye öyle yapıyor?
Hem kendi kendini hem ailesini hem sizi bitiriyor
Yazık günah
Neyse umarım bugünleri hasarsız atlatırsın kızına güzel bir yuva kurarsın

Anaokuluna. Ben bosanma davasi actigimda kres sormustum 2 bin ve kusur vardi net hatirlamiyorum. Ben zaten calissam asgari ucret olur. Onuda krese yatircaksam nasil bakicam cocuguma kendime

Sunduğunuz bahaneler o kadar mantıksız ki kendiniz de farkındasınız muhtemelen. Umarım daha beter şeyler yaşamadan oturup mantık çerçevesinde düşünür kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı verirsiniz.

Niye öyle yapıyor?
Hem kendi kendini hem ailesini hem sizi bitiriyor
Yazık günah
Neyse umarım bugünleri hasarsız atlatırsın kızına güzel bir yuva kurarsın
Cok birakmak istedi defalarca hastaneye yatti cip takti hap kullandi. Ama iradesiz işte yapamıyor. Onun sonuda arkadasi gibi olacak kac arkadasi bu yuzden öldu. Kendi madem canini düşünmüyor napiyosa yapsin annesi babasi bile insallah ölur dedi. Ben dahane diyimki.o kullandiginda kimseye zarar vermiyor kullanmadigindada oyle ama tam bir maymuna döndüğü icin gicik oluyoz ona okadar hareketli okadar mutluki. Sonra sabah oluyor kafa yerine geliyor mutsuz durgun bıkmış bitik o halde oluyor. Bi gun kullanıyor iki gin kullanmıyor bu boyle surup gidiyor. Kullanmadiginda tedavi hapi kullanıyor o ona iyi geliyor bitek cani istemiyor. Ama ben ondan umudu kestiğim icin artik karismicam ne hali varsa görsün hayat onun hayati kendi bilir

Sunduğunuz bahaneler o kadar mantıksız ki kendiniz de farkındasınız muhtemelen. Umarım daha beter şeyler yaşamadan oturup mantık çerçevesinde düşünür kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı verirsiniz.
Ya illaki 12345696966959838383 hepsini soyleyimmi. Sen benim ne yasadigimi sadece anlattigimdan ibaret bilirsin baska da bilemezsin. Caresizlik nedir onu bilirmisin. Iste bende caresizim bukadar

Bunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi
Bu sana da zarar verir ona da madem iki yabancı olundu boşanmanın daha mantıklı diye düşünüyorum

Umarim bosanabilirsiniz. Ben madde bagimlisiyla aynj evde yaşamaya korkardim hatta rahat rahat uyuyamazdim bile gece bisey misey yapar. Simdiye kadar yapmadigi yapmayacagi anlamina gelmiyor cunku.
Yol canim ya oyle tv gördüğün gibi degil 14 yaslarinda baslamis bugune kadar kimseye zarar vermedi.vermezde.aslinda bu maddeden olmasa 4.4luk insan ama bu nalet onuda benide bitirdi.ayrica madde kullaninca zaten paspas olur sana okadar pozitif. Kullanmazsa ve tedaviyle birakmazsa ozamn agresif oluyor ama ben sesimi etmesem oda etmez. Durgun genelde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X