Tek tek alintilamayacagim. Ailemin suan istememe nedini abimle yengem ust katinda oturuyorlar.ikiside cirkef belki tasinirlar 2.3 aya baska sehire. Annem bana diyorki. Sana karismiyorsa sende sesini etme kavga etme çocuğun birwz büyüyünce ben bakarım sen çalışırsin. Simdi gelirsen.. Abin yengen gun gelecek ben bile sana huzur vermicem. Suan senin derdin 1 ken 10 kisi yaparsin. Sesini etme bi sure otur evinde bugün yarın geberir diyor
14 yaşında basladi evet suan 29 yasinda. Onunla tanistigimda 16 yaslarindaydim sevdim sevildim bugune kadar kimseden görmediğim degeri ondan gordum. Benim oldugim sehire gelip gözümün önünde hastaneue yatti tedavi oldu ben toyddum cahildilm bikere tedavi oldi bidaha yapmaz diye düşündüm. Ailem hatta sulalem karşı cikti evliligimize yasaklar tatli gelir ya insana onlar yasaladikca biz dahada bağlandik. Abim ondan ayrilmazsan seni öldürürum dedi hatta cekmecede satir aramaya gitti yinede ayrilmicam dedim. Oyle boyle nişanlandık 3 yil nisanli kaldik. Evliliğimzin ilk yillari hersey masal gibiysi kullanmiyorduda bi kac kez farklo bisi almıştı ama o aldigo sey digerleri gibi değildi. Şiddetle karşı cikan ailem dahi torun istedi 20 yaslarindaydim kv bana sureklo cocuk yokmu diye sorardi zaten 3 ay sonra hamile oldigimi ogrendim (hicbizaman pisman olmadim cocugumdan iyiki olmus o benim umudum eger o olmasaydi ben simdi bu dunyada olmayabilirdim bile hep bakmam gereken sorumluluğum var annesiz kalamaz o dedim kendi kendime. Eger ben kendime zarar verseydim bencillik ederdim sadece kendjmk dusunmis olurdim oyuzden vermedim aksine guclendim)
Eş calisiyor babasinin yaninda gunluk para veriyor bana 50.60 bazen 70. Yani bize bakıyor