Kari koca ilişkisi bitti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşünüyorum ama suan oyle bi imkanim yok. Annemle abim altli ustlu oturuyor abimde bu isin içinde. Bikac ay sonra belki tasinir abimler. Ben simdi kocadan kacarken annemdede huzur bulmucamki. Abim 1 yildir birakti. Ama bu bidaha kullanmayacagi anlamina gelmiyor. Anneminde haklo sebebleri var kendince. Ben onada kizamiyorum artik. Es bana cocga zarar vermiyor. Oyuzden annemin ici rahat. Asil annem boşanirsam gozu doner diye korkuyor
abinin evi üst katta da olsa sonuçta ayrı. Bir çocuğun tam da algılarının açılmaya başladığı yaşta 1 madde bağımlısıyla (babası bile olsa) aynı evde yaşaması doğru değil. Size fiziken zarar vermiyor görünüyor ama psikolojik olarak ve çocuğun kişisel gelişimi açısından emin ol çok zarar veriyor. Yukarıda yazmıştım. K.braderim de eltim de çocuklarını deli gibi severlerdi ve asla bir zarar vermediler, ve bu şekilde bir bağımlılık durumu da yoktu onlarda ama çocuğun psikolojisi mahvoldu, kekeme oldu., algıları bozuldu (örnekse bir anne-babanın aynı odada yatakta uyuması gerekliliğini bile anlayamadı, şimdi babasına geldiğinde yeni eşiyle aynı yatakta uyuyor diye altına kaçırmaya başladı geceleri). Yani bu şekilde çocuğa iyilik etmiyorsunuz bunu bilin de.

Tek tek alintilamayacagim. Ailemin suan istememe nedini abimle yengem ust katinda oturuyorlar.ikiside cirkef belki tasinirlar 2.3 aya baska sehire. Annem bana diyorki. Sana karismiyorsa sende sesini etme kavga etme çocuğun birwz büyüyünce ben bakarım sen çalışırsin. Simdi gelirsen.. Abin yengen gun gelecek ben bile sana huzur vermicem. Suan senin derdin 1 ken 10 kisi yaparsin. Sesini etme bi sure otur evinde bugün yarın geberir diyor

14 yaşında basladi evet suan 29 yasinda. Onunla tanistigimda 16 yaslarindaydim sevdim sevildim bugune kadar kimseden görmediğim degeri ondan gordum. Benim oldugim sehire gelip gözümün önünde hastaneue yatti tedavi oldu ben toyddum cahildilm bikere tedavi oldi bidaha yapmaz diye düşündüm. Ailem hatta sulalem karşı cikti evliligimize yasaklar tatli gelir ya insana onlar yasaladikca biz dahada bağlandik. Abim ondan ayrilmazsan seni öldürürum dedi hatta cekmecede satir aramaya gitti yinede ayrilmicam dedim. Oyle boyle nişanlandık 3 yil nisanli kaldik. Evliliğimzin ilk yillari hersey masal gibiysi kullanmiyorduda bi kac kez farklo bisi almıştı ama o aldigo sey digerleri gibi değildi. Şiddetle karşı cikan ailem dahi torun istedi 20 yaslarindaydim kv bana sureklo cocuk yokmu diye sorardi zaten 3 ay sonra hamile oldigimi ogrendim (hicbizaman pisman olmadim cocugumdan iyiki olmus o benim umudum eger o olmasaydi ben simdi bu dunyada olmayabilirdim bile hep bakmam gereken sorumluluğum var annesiz kalamaz o dedim kendi kendime. Eger ben kendime zarar verseydim bencillik ederdim sadece kendjmk dusunmis olurdim oyuzden vermedim aksine guclendim)

Eş calisiyor babasinin yaninda gunluk para veriyor bana 50.60 bazen 70. Yani bize bakıyor
Abinizle yengeniz belki tasinacakmis
Belki
Anneniz sizi atlatiyor. Kadin akil sorunlu biri degilse biliyordur kimsenin kimseyle 2 sene ayni evde ev arkadasi olarak yasamayacagini.
Abiniz yengeniz tasinmaktan vazgecerse nolacakmis anneniz o konuda bir sey soylemiyordur tabii.
Son olarak isterse yeryuzunun en kotu adamiyla evli olun yine de ekmegini yediginiz adama geberir insallah demeyin/anneniz hanimefendiye de dedirtmeyin. Ayip ve de gunahtir her seyden once.

Kari koca iliskisi bittiden kastiniz sadece sohbet ve cinsellik bitti sanirim. Yine evde is yapiyorsunuz,yine yemek camasir sizde. O halde bunlari madde bagimlisi bir ese degil de kendi ailenize yapin. Anneniz sizi atlatiyor ama bakin bu konuda iyi dusunun. Zamanla o evde yasamaya alisacaginizi ve bosanmayacaginizi dusunuyor cunku

Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var
Madde bagimlisi ise esiniz acilen onun yanindan uzaklasin. Siz ve cocugunuz tehlike altindasiniz. Ne yapacagi belli olmaz. 2 yasinda cocugunuz. Artik bazi seyleri anlamaya baslar. Gorecegi,yasayacagi oumsuz seyler bilincaltina yerlesir. Bir omur babasinin yaptiklarini unutamaz. Madde etkisindeyken ne yapabileceklerini kimse tahmin edemez. Lutfen cocugunuz yaninizdayken yapabileceginiz islere hemen bakin. Anaokulunda yardimci personel gibi. Kimse destek olmayacak,biliyorum. Kendi gucunuze guvenin. En fazla 1 sene cok zorlanacaksiniz. Sonra rutininiz oturur.

Haklisin ama biraz daha biriksin sonra isticem suan zaten 600 cok az bi para
Z...t bankasinda mevduat hesabi acabilirsiniz. Diger bankalar daha yuksek tutarla mevduat hesabi aciyor. Konu sahibi kendiniz haric herkese guveniyorsunuz. Lutfen bir annesiniz. Cocugunuz icin hep herseyin en kotusunu dusunup karar almalisiniz.

Bunu ben istedim. Ailemde otur evinde diyor yapacak bisiyim yok suan. Ayri yatiyoruz konusmuyoruz. 5 gun oyleydi zaten. Bugun konustum kabul etti bide boyle deneyelim. Sizin basiniza geldimi. Bosanmadan iki yabanci gibi takılmak sizce ise yariyacakmi
iki ayrı yabancı derken sadece yatakları ayırmak mı yoksa başka şeylerde var mı ? Kımse kimseye karışmayacak ,herkez istediği gibi davranacak vs..

. Bikac ay sonra belki tasinir abimler. Ben simdi kocadan kacarken annemdede huzur bulmucamki.

Belki taşınırlar. Kesin değil yani. Şu mantığı da hayatım boyunca anlamadım anlayamayacağım elin adamının kahrını çekmektense öz anne babanızın abinizin kahrını çekmek daha iyi değil mi? Kocanızın kahrını çekerken bir şekilde dayanıyorsunuz da anneniz babanız abiniz size ağır mı geliyor?

Çok üzüldüm canım, İnsAllah tez vakitte sıkıntılarin geçer.Tütün sarma işini biraz daha sıkılaştır.Gunluk elli lira kâr edecek şekilde biriktir.Bankaya kendi adına hesap aç .Bundan sonra para annene verme Hatta en kısa zamanda işte,bankaya yatir.Bisey yapar diye değilde,hani olurda gitmeye kalkarsan bankada dursun.Aslinda annen evladına baksa sende çalissan çok daha iyi olur.Hic olmazsa hale yola koyana kadar para biriktirirdin

Madde bagimlisi. Bosanamiyoruz iki medeni insan gibi. Insanliktan cikiyor mikrop. Suan bnde siginicak bi limanim yok çocuğum cok küçük 2 yasinda daha 4 yasinda anaokula baslicak ozamn kurtulurum insallah calisir ayaklarim ustunde dururum. Suan oyle bi imkani yok ailemde destek degil ama onlarında kendilerince hakli nedenleri var
Madde bağımlısı bir adamla çocuğunuzu nasıl aynı evde barındırabiliyorsunuz aklım almıyor. Aman Allahım..Bu nasıl olur?

Ya varya sana nasıl uzulecegimi bilemedim :(
Caresizligini burdan hissettim kendince çözüm yolları bulmussun ne diyeceğimi bilemiyorum
3 kuruş 5 kuruş demeden biriktir ve bencede annene verme lütfen kendin sakla
O yavruya ayrı üzüldüm sana ayrı esinizede bi nebze ayrı eminim oda istemezdi umarım Allah bi güç verir bırakır öf bilmiyorum çok uzgunum inan çok dua edicem size :(

Bugun 2.madde bagımlısı baba konusu okudugum🙁
Odaya kapanınca bulasmıyor mu?
Bide cocukla o adamı aynı evde tutmak ne kadr saglıklı😔

Yol canim ya oyle tv gördüğün gibi degil 14 yaslarinda baslamis bugune kadar kimseye zarar vermedi.vermezde.aslinda bu maddeden olmasa 4.4luk insan ama bu nalet onuda benide bitirdi.ayrica madde kullaninca zaten paspas olur sana okadar pozitif. Kullanmazsa ve tedaviyle birakmazsa ozamn agresif oluyor ama ben sesimi etmesem oda etmez. Durgun genelde
Yalnız suan sikayet etmem lazım bu yorumu
Resmen madde kullanımını özendiriyorsunuz!
Mune Mune lütfen bakar msıın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X