Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Ciksin kimligim istefiginide soyle sana yazdiklarimin hic birinde hakaret yok.adresimide veririm ben merak etmeyin

Yalnız dikkat et arkadaşım savcılıkta kendini “çoook pişmanım ni olur affedin” diye yalvarırken bulma.

Bunlari bilip buraya uye olmanda ayri mana o zaman
Yalvartacaklar seni
Hala atip tutuyorsun

Aklı var fikri yok.
Beyni var kılavuzu yok.
En acısıda ne biliyor musunuz bu arkadaş kendisi ile yaşamak zorunda..

Yonetim niye bununla ilgilenmiyor acaba.. .??
Bu şeye de bayılıyorum kk de herkes atarli herkes manyak uyor Bi an. Hatta birine yaz hepsine denmiş gibi cullaniyor. Siz kimsiniz muhabbete dahil olmadan kışkırtıp cevapları alınca yönetim diye çığırıyorlar. Hahhaahaha egm diyorlar birde. Egm in hiç işi yok bütün ülke olaylarını bırakıp sizinle uğraşacak. Sizin gibi klavyede toto buyutmuyorlar onlar çalışıyorlar. Karı burda üye olcak keyfe, kocayı kvyi anlatacak yardırcak sabah akşam yatak muhabbetini anlatacak sonra bi kelime duyucak EGMMMMMM KOŞ. HABHAHABHAHAVSGSYa Bi yürüyün gidin ne içiyorsanız banada

Tabi sende buraya modern tıbbın temellerini atmak için gelmiştin zaten.

niye aslanparçası anlatta bilelim kim bana hesap soracakmış :) senin yüzüne bile bakmıyor kimse değil mi ? çok mu çirkinsin çok mu yalnızsın yazık ya valla çok acıdım inşallah sorununu çözerler

Arkadaşın eski konulara baktım da, psikolojik problemleri olduğunu, ilaç kullanıp bıraktığını da yazmış zaten.
Eğer fake bir hesap değilse, ki bence fake, muhtemelen kriz falan geçiriyor. Ya da kocası terketti, onun acısını buradan çıkarmaya çalışıyor.
Her türlü kendisi adına üzüldüm. Umarım kendine zarar verecek birşey yapmaz.

Seninle muhatap olmuyorum.. o kadar degerli degilsin...

Kışkırtma yapıyorsun küfür yiyince kazen koş diyorsun sayın genel kolluk buraya plsssssss hahhahahah

Sen icmissin icecegini git burdan begenmiyorsan surundugunde gorursun bakalim

bütün yazışmalar orada burada secerenizi dokucem secerenizi egmye adliyeye uzatın bak yazışmalarınızi teker teker kv koca ve öz analarınıza yollicam ondan sonra Allaha yalvarmak aklınıza gelir.

Tutmayın küçük enisteyi.Saliverin gitsin.

Psikolojik ilamı içiyormuşum hayırdır hali misin hahahhaha tiroitciler toplanın bu kendini bilmez densiz hepinize sinir hastası ruh hastası yaptı hahgagag1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…