- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi 1impossiblelove
-
Ben türkiyede yaşamıyorum. Doğru türkiyedekiler bu konuda şanslı bir az)Söylediğim gibi devlete bağlı birçok merkez mevcut barınma ve iş imkanı sağlıyorlar.
Kendi ayaklarının üzerinde durana kadar belki yıllarca destek veriliyor.
Ayrıca, özel kuruluşların çoğunun kadına şiddette cinsiyet ayrımcılığı yaptığı biliniyor.
Yani bir kadın böyle bir sorunla işe başvurduğunda öncelikli olarak istihdamı sağlanıyor, el altından yardım görüyor, çocuğu için kreş desteği ya da kuruluşun varsa kreşi ücretsiz faydalanıyor.
Her şeyi geçtim, şuan gündelik kadın fiyatı 200 tl.
Çok zor iş ama çocuğunun beden ve ruh sağlığını öncelikle tutmuş bir anne, ah demeden gider işine.
Yeter ki gönlü istesin kadınların, artık her şey eskiye nazaran çok kolay ve özgür bir nefesin karşılığı yok.
O masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Aynı şeyi kadın yapsa herkes seferber olur kadını cezalandırmanın yolunu arardı ama günümüzde kadın dayak yeyince dayakçı eşle barıştırılır ve kadın kocası tarafından öldürülsün diye evine yollanırPolisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten
Kadin degil zaten.Beğenmiyorsan defol git. Ne terbiyesiz kadınsın
Tamam dir arkadaşım sen terk et burayıO masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Cidden psikolojik sorunların var senin kendinde diğer konuda belirttigin gibi ve arkadaşların tavsiyeleri üzerine tadavi olman gerek cidden acil vakasin !!Ne anlatıyorsun sen ya
bu ne bayağı bir üslupO masallari anana anlat. Her canı sıkılan konu açıyor. Yeter be
Terbiyesiz.Laaaaaan dövmezsen ananı bacını senin .. Lan gel dövvvlan döv Bi tarafın varsa surtuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?