Kari koca ipek arasina giren kopek bla bla bla

Evli değilim. Geleceğimi düşünüyorum naparım diye. Çalışsam aldığım 3 kuruş para anca bakıcıya gider kendi çocuğumla ilgilenemem bile. Onun yerine kendim çalışmayıp çocuğumu büyütsem bu sefer de bu konuda ki kadin gibi şiddete ya da her hangi bir hayvanlığa uğrasam katlanmak zorunda kalırım. En iyisi evde kalmak)

Ben türkiyede yaşamıyorum. Doğru türkiyedekiler bu konuda şanslı bir az)

Polisi aradim
Bir saat sonra geldiler
Kadin yiyecegi dayagi yedi zaten
Omzunu parcalamis
Simdi bunu birakirlar
Poliste dalga gecer gini sorular sorup he he diye gecistirdi
Adalet sistemi bu mu gercekten
Aynı şeyi kadın yapsa herkes seferber olur kadını cezalandırmanın yolunu arardı ama günümüzde kadın dayak yeyince dayakçı eşle barıştırılır ve kadın kocası tarafından öldürülsün diye evine yollanır

Birgun bir adam karisini dövüyordu kadin markete siginmisti bakkal da tv izliyordu adam karisinin pesinden geldi bakkalda bi guzel dovdu... Kadin bakkaldan medet ummustu orda birileri beni kurtarir demisti... ALLAH cezasini versin ikisinin de kurtarmadi digeri de dövdü. Onlar orda yok gibi davrandi. Zihniyetiniz batsin.
Bunu hatirladim konuyu okuyunca. Kimse seslenmez. Olse ah vah tamam.

Lafa gelince aslan kesiliriz vay efendim nasil kadina siddet olur sadece kadina degil hayvanlara da bi roportaj yapsaniz sokaklarda herkes karsidir ama alt katimizda ust katimizda sokakta biri birine girmis insanlar gorunce duyunca devekusu gibi kafamizi kuma gomeriz olay bitince de bunu dedikodu malzemesi gibi sagda solda dillendiririz insanogluyuz cig sut emmisiz yarin sira bana gelir diye dusunmeyiz. Siddet yanlilari da dover sover polis alir goturur iki sorgu sonra hopp serbest guzel ulkemde yaptirim yok

Polisi arasam şimdiye kadar hemen geldi .Geri arayıp bilgi verdiler .
Sokakta bir defa boyle birsey oldu erkekler adamsan gel beni döv dedi .
Ben mi uzayda yaşıyorum .
Iki aylik cocugunuzu birdaha birakip gitmeyin .Orada bıçaklansanız cocugu 2 gun sonra bulurlar .
Herkes kendi görevini yapsın .

2 ay olmustur ust katta kavga kiyamet kadini dovmus yuzu gozu sis. Baktim evden cikti binanin icinde gel dedim eve aldim sakinlestirmeye calistim, polis cagirmstm zaten ama buyutulcek bir sey yok dedi sikayetci olmadi adam geldi esini aldi mutlu mesut gitti kadin...

Elleri kırılsın pislik herif inş onu da evire çevire döverler. Sessiz kalan insanlara da yazık gerçekten hatta insan bile değiller.

karısını döven yeni komşuyu şikayet ettiğimde 15 dk için de iki ekip birden gelip adamı götürmüştü..ondan sonra ses soluk kesildi biz de böyle seviyesilerle aynı binada yaşamamak için ev aldık kötü komşu ev sahibi yaptı bizi ..bizden sonra dövmeye devam ettiyse bilemem.hatta polise dedim ki eğer bu kadın kocasından şikayetçi olmazsa seslenmeyin müstahaktır buna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…