karımdan güzelsin ama biraz kilo vermen lazım. ne yapıcam şimdi

Bence dikkatli olup kendini sorgula bir mesajda yazmissin cok yakisikli...olsun?

belki iylisi sahiden gururunu oksuyor ve sen isterdin ki desin ay mükemmelsin,az öncede dedigim gibi bu adamin ahinda bulma birgün belkide kendini,yanlis anlama demem o ki belki kendine cok güvenip seni etkilemek pesinde pislik cünkü adam herhalde sahiden anlamis senin bu tür seyleri kafana takabilecegini ve sana diyor bak acemicadi ben seni begeniyorum.

yani bir taktik bu bence tamamen seni kaygilara düsürüyor hemde överek ona yönlenmeni bekliyor...

bak bende kendimle tüyler yüzünden pek barisik sayilmam ama sen bence kendine biraz daha fazla güven!!!ve sunu asla unutma ki güzelligin simdi var az sonra olmayabilir,ama kisiligin sende kalir mezara kadar!

bi de nerelerim kusurlu diye mi sordunuz
yuh yani güzel iltifat etmiş olsada buseni rahatsız etmeli
sen takmışsın bana kilolusun dudağın bilmem ne diye dedi diye hayıflanıyorsun
ilginç doğrusu

Neyse degistirmissin okulunu veya dersini. mesajlarina asla cevap verme.Bu adam kadinlari iyi taniyor ve burnu kaf daginda.Eteginde dolasirsan kafana tas düser ona göre......

adamı telefonun reddedilen listesine ekledim. artık bana ulaşamadığı için msj atması da mümkün değil de msjdan memnun olduğum sonucuna nasıl ulaşılmış anlamadım. neredeyse güzel şeyler yazsaydı ilişki yaşardın demeye bile getirilmiş. böyle bi çıkarıma karşı bişey bile yazmak istemiyorum.

anneme anlattım evet, o da şunları söyledişu:
bi kere bir öğretmenin öğrencisiyle mesafesini koruyamaması ve o konulara girmesi yanlış. hele de bu mesaja eşinin adını da yazarak konuya girmesi çok daha yanlış. bence kusurlu değilsin ama kusurlu bile olsaydın bu karşıdaki insana söylenmez. o adam kesinlikle artniyetli bir tip ve onunla görüşmeye devam etmen çok tehlikeli. x(referans) abine söyleyelim seni bundan sonra y(tanıdık) çalıştırsın.

canım, hangi okulda okuyorsun ve kaçıncı sınıftasın?merak ettim.

ailenizde en soğukkanlı olana babanız ya da anneniz hangisiyse doğruyu söyleyin
arkadaşlarınızlada o hocayla iyi öğrenemediğinizi

Sözüm meclisten dışarı ama bu forumda konu açan herkesi kendiniz gibi düşünmeyin. Bir kısmının akli melekeleri yerinde değil.

evet bir yandan aklınca yağlamaya ballamaya çalışıyor (eşimden bile güzelsinvıyvıy bu iltifat(!)ı duyunca gözümde kalpler uçuşacağını mı düşünüyor acaba)
bir yandan da kusur sayıyor (ama mükemmel de değilsin bak kıymetimi bil heee)

benden yasanmis bir olay

daha önceki konuyuda okumustum ama simdi dayanamadim bende yazayim dedim..............
bende eskiden dersaneye giderken rehberlik hocasi felsefe dersine giriyordu yanilmiyorsam herkese karsi cok ilgiliydi ama bana karsi daha farkli tavri vardi..bakisindan anliyordum ama hic tepki vermiyordum ..derstede resmen gözleriyle taciz ediyordu,,adam evliydi ve genc yakisikli adamdi..neyse sonradan sabah dersaneye girislerimde msj atmaya basladi aynen sizinki gibi Günaydin mesaji ben cevap vermedim hic..bir kac kere tekrarladi bende tik yok tabiki..ben hic orali olmadim..nasil ugrasacagimi bilemedim belki bilmiyorum..neyse sonra bana yardim et bahanesiyle odasina cagirirdi dosya düzenleme simdi aklima gelmeyen isler icin bir arkadasimi alip giderdim..birsey yapamazdi..sonra sinifa gec girdim birgun tayt giymistim uzun cizmelerim vardi..ben girer girmez sendede ne bacak var haaa dedi..bütün sinif duydu herkes duydu güldüler tabi..neyse ben ön siradaydim..test cözüyorduk dikilmis yanimda ayagiyla bacagima dokunmaya calisiyor..bir oldu iki oldu yüksek sesle hocam ayaginizi cekermisiniz rahatsiz oluyorum dedim..hemen toparlandi tabi..sonra bakti tabi bu kizdan hayir yok ..birakti benle ugrasmayi..tam öss sinavi oldugu gun disarda sigara iciyorum söndürdüm okula girecegim birde ne göreyim bu adam baska siniftan tam ona uygun bir kiz ( kizi taniyorum tabi alt kattan baska siniftan gayat alimli guzel bir kiz)neyse bu kizla sarmas dolas..adam kizi sinava getirmis yaaa..adam evli barkli adam tekrar söyleyim evli oldugunu..okula girerken peessssssssss artik dedim..girdim..bu iki igrenc seyide son görüsümdü ..kendime basima gelen olayi anlattim sana ..
senin olayin icin yorum yapmiyorum..cok guzel yorumlar yapan arkadaslar olmus dikkate al..

aaynen canim yani aklisira kendini akilli saniyor..

aman neyine gerek hocan bile olsa neticede soguk ol,keninden ödün verme!

böyle tipler kendini bi halt sanir...sana bisey anlatayim...

ben birkere okul arkadaslariyla ders cikisi bi bayanlarin giysi Magazasina gitmistim ve orda bir cift vardi,,magaza iki katliydi ve asagidan acik bir sekilde yukari ki kati görebiliyordun

ve bi ara onlara dogru bakarken gördüm ki adam pis siritarak bakiyor ve yanlis hatirlamiyorsam kas göz hareketi yapiyo,bende kizarak kafami yanindaki kadina isaret edecek sekilde hareket ettirdim... o pis adamda dönüp kadina öyle bi hafif süzerek asagilayici bakisi vardi ki hafif siriti gözlerini yuvarlayarak!!!yani su anlamda diyeyim :kim? bu mu? aman bosver onu. kizdimkafami cevirdim ve kizlara dedim ya hadi gidip kadina söyleyelim mi ama söylemedik iste....biz daha 18-20 yaslarindayiz,,cekindik herhal,,,,adam der onlar bakti kadinda sinirin verdigi duyguyla bizede bagiracak..

yani adamlarin cok var böyle pis olani...

1) Durup duruken mi böyle bir msj çekti ? Bunun öncesi yok mu yani aranızda dış görünüşe ilişkin bir muhqbbet geçmeden mi çekti!. Biraz ilginç geldide...
2)Size ders dışı konulu msj atma samimiyetını nerden buluyor ?! sonuçta bizim davranışlarımız karşımızdakı ınsanın bize olan davranışlarını büyük ölçüde belirler(genel konuşmuyorum)
3)şahsen bana fiziksel görünüşümle ilgili yorumlar yapan bi mesaj çekse hocam asla derslre devam etmem çok saygısızca çünkü.

daha önceki konunuzu da okumustum ama sorun cozuldu dıye anlamıstım .sız ;attıgınız mesajları esınız yanlıs dunebılır lutfen atmayın bırdaha demıstınız yanılmıyorsam .hocanız da ,esım yanlıs dusunmez hem bır ben sana degıl butun ogrencılerıme boyle msj atarım face de esım kendı begenır ogrencılerımın bana attıgı yorumları dıye hocanızdan cvp alınca bu konu cozuldu ,ben yanlıs anlamısım dıye sonuca ulastıgınızı bılıyordum .her neyse bellı kı konu cozulmemıs .sımdıkı konuya bakarsak bu adamın terbıyesızlıgını hıc elestırmeye bıle gerek duymadan kafama takılanları belırtmek ısterım .oncelıkle bu adam sızden hoslanıyor mu hoslansa neden hep kusurlarınızı belırtmıs sıze ? ılgınc gercektenn sızden hoslanıyor olsa corap sokugu gıbı sureklı kusur uretmezdı sıze degıl mı ? benım bu durumdan anladıgım ,sızın daha once o na attıgınız mesajdan rahatsız oldugu ,sız esınız yanlıs anlayabılır dıye mesaj atınıca ,o da bu kendını ne sanıyor ondan hoslandıgımı fılan mı da bana boyle mesaj atmıs dıyıp bozulup ,sıze boyle gıcıklıgına mesaj attıgını dusunuyorum .sırf sızı sınır etmek sızde kusur arayarak ozguvenızı zedelemek ıstemıs gıbı sankı .bır de baska bır numaradan atması bu dusundugumu dogruladı bana .

bence de açık açık söyle herkese.Ama ailenin bunu bilmesi senin ayağına bağ olacaksa,aranı bozacaksa o başka...benim çok yakın bi arkadaşım takip ediliyodu ortayaşlı bi adam tarafından,ailesine söyledi.zaten korkmuş olan kıza çok iyi davrandılar,adamı bulup tartaklayıp bi de işinden attırdılar falan :) afet yönetimi güzeldi yani...ama sonrasında devamlı kızın yüzüne vurdular:bak böyle böyle olmuştu unuttun mu,ya başkası takılırsa peşine-oraya gitme falan..ayrı ile bile göndermediler okumaya...yani aileler endişelenip aşırı tepki verebiliyo.
Ben senin yerinde olsam 'çok geveze,hiç ders anlatmıyo,10 konuşuyo bi tuşa basıyo-hiç memnun değilim' derdim:)
ya daa diğer hocanın daha iyi olduğunu söylerdim,ailen de en fazla ne kadar karışabilir ki hocayı değiştirdiğine ...

böylelerini rezil etmek var ama karısına yazık...cevabını verseydin canım bana bidaha bu şekilde konuşursan şikayet ederim gibi...

Aynen katılıyorum..Bir de mesajın üstüne gidip aynaya bakıyorsunuz..Şaka gibisiniz cidden..Ayrıca hiç rahatsız olduğunuzu da sanmıyorum..Durup durup aynı şeyi vurguluyorsunuz..''dudağıma bakıyorum'' diye..Eğer rahatsız olsaydınız aynaya bakmak aklınıza gelmezdi..Demek ki kızların adama facebookta kalpler koyması vs. gösteriyor ki beğenilen bir tip..Siz de geri kalmamışsınız ..Gidip onun düşüncelerini önemsiyor ve aynada onaylamaya ya da tersi durum var mı diye bakıyorsunuz..

Son düzenleme:
ben olsam bu durumu bir an önce okul yönetimiyle paylaşırdım. delil olarak da mesajları gösterirdim. tamam hocaların öğrencilerle "bir dereceye kadar" samimi olması güzel, ama burda sizin hocanızın yaptığı düpedüz asılmak! hem bunu sadece size değil, kaç öğrencisine daha yapmıştır... artık bir şekilde bu adama ciddi bir tepki verilmesi lazım. bunu da okul yönetimi halletmeli. siz daha fazla hocanızla görüşmeyin, samimiyeti tamamen kesin...söylediği lafları da takmayın. size her denilene inanmayın yahu

Diğer konularınıza baktım da burun estetiği,çene estetiği..Bu konunuza bakıyorum rahatsız olmanız gereken bambaşka noktalar varken takılıp kaldığınız nokta görselliğiniz.Yanlış anlamayın ama bence siz estetik cerrahlara gideceğinize bir psikoloğa görünün.Yermek amaçlı söylemiyorum.Cidden bu kadar takıntı iyi değil.Sorun olan başka şeyleri göremiyorsunuz bu takıntınız yüzünden.​

Konu sahibine haksızlık etmiş olmayayım diye tekrar okuyayım dedim fakat az bile dedik bence..Gerçekten de patafix sizin dediğiniz gibi satır aralarına sıkıştırılmış asıl mesele..pes doğrusu, özgüveni eksik olan insanlar yüzünden vakit kaybı yaptık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…