sadece hocanın değil konu sahibinin de yaptırması lazım....Ne demek hocam, tabii yaptırırım botoks, hatta sizinle beraber gidelim, siz de edebinize, terbiyenize bi de beyninize yaptırsanız hiç fena olmayacak de.
Dingil yaa...
Bence dikkatli olup kendini sorgula bir mesajda yazmissin cok yakisikli...olsun?
belki iylisi sahiden gururunu oksuyor ve sen isterdin ki desin ay mükemmelsin,az öncede dedigim gibi bu adamin ahinda bulma birgün belkide kendini,yanlis anlama demem o ki belki kendine cok güvenip seni etkilemek pesinde pislik cünkü adam herhalde sahiden anlamis senin bu tür seyleri kafana takabilecegini ve sana diyor bak acemicadi ben seni begeniyorum.
yani bir taktik bu bence tamamen seni kaygilara düsürüyor hemde överek ona yönlenmeni bekliyor...
bak bende kendimle tüyler yüzünden pek barisik sayilmam ama sen bence kendine biraz daha fazla güven!!!ve sunu asla unutma ki güzelligin simdi var az sonra olmayabilir,ama kisiligin sende kalir mezara kadar!
evet bir yandan aklınca yağlamaya ballamaya çalışıyor (eşimden bile güzelsinvıyvıy bu iltifat(!)ı duyunca gözümde kalpler uçuşacağını mı düşünüyor acaba)
bir yandan da kusur sayıyor (ama mükemmel de değilsin bak kıymetimi bil heee)
piyano hocamın bana attığı mesajın tam metni: "eşimden bile daha güzel olduğunu söyleyebilirim ama kilo vermen lazım birde biraz daha az fondöten sürmen"
ben ona güzel miyim diye sormadım, bu 1.
ben ona karından güzel miyim diye sormadım bu 2.
ben kilolu ya da balıketi değilim normal kilodayım bu 3.
şimdi sorun şu: bu hoca kendi okulumuzun sözleşmeli hocası. istersem bu hocayla değil başka hocayla çalışabilirim, kendi okulumun dışındaki özel bir merkezde hiç sorun değil. lakin
1. aileme başka sanat merkezine devam etmek istediğimi nasıl söyleyeyim?
2. arkadaşlarıma neden hoca değiştirdiğimi nasıl açıklayayım?
bu 2 sorunun cevabı için sizin fikirlerinize ihtiyacım var.
teşekkürler.
yanlış anlama ama, son derece rahatsız olduğunu belirttiğin tacizle ilgili sana söylenenenleri fazla ciddiye almıyormusun?
fiziksel özelliklerinden bahsediyorum. bu adam kimki , söledikleri şeyle ilgili kompleks yapıp kendi fiziğini kontrol etme gereği duyuyosun değilmi?
Anladım. Sizin tabirinizle "asılmış" olması, hiç rahatsız etmemiş aksi gibi hoşunuza gitmiş. Eleştirilmek ve kusur bulunmuş olmak rahatsız etmiş. Neden asıl derdinizi, anlatmak yerine satır aralarına sıkıştırmışsınız ki? Tepki almamak için mi? Bence acilen terapiye ihtiyacınız var. En azından kendinizle barışmak için bunu yapın. Ayrıca bu sebepten okulu değiştirmek istediğinize de hiç inanmadım. Madem kusurlarınızın görünmesi sizi bu kadar rahatsız etti, sadece hocanızı değiştirmeniz çok daha kolay bir çözüm. Daha zor ama çok daha faydalı bir çözüm de "kendinizi değiştirmek". Bunu yaparsanız benzer sorunlar, sorun olmaktan çıkar ve emin olun daha önemli şeylerle ilgilenmek için de daha fazla zamanınız olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?