- 1 Ağustos 2008
- 490
- 485
- 358
- Konu Sahibi askmuzikali
-
Benim ameliyatım 4.5 saat surdu tam karın germe hastanede 2 gün yattım.Bende karar aşamasındayım, çok istiyorum karın germe ve meme dikleştirme ufuk bilkay ı düşünüyorum.
Cesaret edip randevu alamıyorum
ufuk bilkaya ameliyat olan arkadaşlar ilk muayene için hastaneye mi yoksa özel muayenehanesine mi gittiniz?
Hastaneden nasıl randevu alabilirim?
fiyatlar nedir?
Ameliyat ne kadar sürüyo?
Aynı gün hastaneden çıkabiliyo muyuz?
Gecmis olsun canim. Hangi doktora oldun? Bende arastirma icindeyimBenimde karın germe ameliyatımın 5.gunu mutluyum yıllardır çok uzuldum bunaldım şimdi çok mutluyum allahın isteyen herkese nasip etsin
C arakdaşım eski ve yeni halini foto atarmsıın acabaBenimde karın germe ameliyatımın 5.gunu mutluyum yıllardır çok uzuldum bunaldım şimdi çok mutluyum allahın isteyen herkese nasip etsin
tşk ederim.Gecmis olsun canim. Hangi doktora oldun? Bende arastirma icindeyim
Foto koyucamm en yakın zamanda:)C arakdaşım eski ve yeni halini foto atarmsıın acaba
Beninde izlemeye alirmisin?tşk ederim.
Ben gürler Akınbingol e ameliyat oldum çok tatlı şeker gibi mi doktor onu çok seviyorum dun karnımı gordum inanılmaz mutluyum:)
Ben ameliyattan degil izlerden korkuyorum..ne zor birseymis bu karin germe ameluyatina karar vermek..memede bu kadar zorlanmamistimtşk ederim.
Ben gürler Akınbingol e ameliyat oldum çok tatlı şeker gibi mi doktor onu çok seviyorum dun karnımı gordum inanılmaz mutluyum:)
Ben ameliyattan degil izlerden korkuyorum..ne zor birseymis bu karin germe ameluyatina karar vermek..memede bu kadar zorlanmamistim
MemnuniyetleBeninde izlemeye alirmisin?
Öncesi ve sonrasıC arakdaşım eski ve yeni halini foto atarmsıın acaba
VUAVV çok güzel olmuş peki dikiş izleri tamamen kaybolacakmı doğumdan mı kalmıştı sende sarkıklık varmışÖncesi ve sonrası
İz kalıcakmış ama silik ni çizgi şeklinde karnım ikiz gebelikden sarktı ve çatladı.VUAVV çok güzel olmuş peki dikiş izleri tamamen kaybolacakmı doğumdan mı kalmıştı sende sarkıklık varmış
Süper netice almışsınız. Maşalla. Sonrası karnızı öncekiyle kıyaslanırsa izler kalsa ne olur, bence çok iyi bir karar almışsınız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.Öncesi ve sonrası
Tşk ederimSüper netice almışsınız. Maşalla. Sonrası karnızı öncekiyle kıyaslanırsa izler kalsa ne olur, bence çok iyi bir karar almışsınız. Mutluluğunuz daim olsun inşallah.
Sonuç çok güzel ama sezaryandan daha uzun iyileşme donemi en azından benim için öyle ama değer:)bende çok istiyorum ama korkularım var nasıl bir süreç sezaryen gibimi
Mrb bende şu anda 86 kiloyum boy 162 lohusalık kiloları inşallah vericim emzirdiğim için nasıl dikkat ederim bilmiyorum ama kiloları veripte ondan sonra ameliyat inşallah seninde varmıydı böyle bir sorunun ikiz annesi olarak yoksa kilolu olarakta yApıyorlarmı bu ameliyatıbilgin varmı .Sonuç çok güzel ama sezaryandan daha uzun iyileşme donemi en azından benim için öyle ama değer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?